Video: Stoute Miljuschka Witzenhausen buigt zich verleidelijk over aanrecht

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als TV-kok is Miljuschka wel vaker in de keuken te vinden, maar nooit op deze manier! Met dit stoute filmpje vervult ze de droom van elke man…

Miljuschka Witzenhausen verleidt man in keuken

Miljuschka Witzenhausen post doorgaans foto’s van eten op haar Instagram. Soms is er plek voor een geinig filmpje, maar deze keer is ze iets verder gegaan! De tv-kok laat er in deze video geen twijfel over bestaan: met een beetje fantasie staat ze ook open voor iets héél anders in de keuken! In een strak zwart jurkje en op hoge hakken staat ze met haar haren los in de keuken. Op de achtergrond staan flessen wijn. Het nichtje van Willem Holleeder plaatste de video zelf als grapje; in de tweede helft van het filmpje heeft ze namelijk een meer huiselijke outfit aan en staat ze af te wassen. Het zou gaan over hoe ze eruit ziet als haar man thuis komt. Inmiddels heeft Miljuschka al jaren een relatie met Philip van Ierschot. Deze mazzelaar treft dus soms de eerste, en soms de tweede versie van Miljuschka in de keuken aan!

Miljuschka laat volgers lachen

Veel mensen in de reacties vinden het filmpje dat Miljuschka heeft gemaakt erg grappig. Ook veel mensen herkennen zich in het filmpje. Zij zeggen dat hun mannen ook zo een ontvangst verwachten als zij thuiskomen. Ook zijn er mensen die dit een te stereotypisch filmpje vinden voor 2022. Echter hoeven ze daar bij Miljuschka niet bang voor te zijn. De vrouw gaat zeker mee met haar tijd. Zo is er op haar instagram een groep met story’s te zien die zij heeft gelabeld #EerlijkeFoto. Hierin laat zij veel body positivity zien. Ook plaatst ze hier foto’s van zichzelf. Ook plaatst ze deze foto’s op haar feed, bijvoorbeeld als ze samen werkt met een ondergoedmerk.

Familie Miljuschka Witzenhausen

Samen met haar ex man heeft de presentatrice wel twee kinderen. Haar Instagram biografie begint ze dan ook met het woord “moeder”. Haar eigen moeder Astrid Holleeder is advocate en schrijfster. De bekendste persoon uit haar familie is echter haar oom Willem Holleeder. Hij is een beroemde crimineel die onder andere bekend is van de ontvoering van Freddy Heineken. Hij is in juni dit jaar veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf voor het opdracht geven tot meerdere . Ergens dit najaar komt het tweede seizoen van de serie Judas uit op videoland. Dit seizoen zal gaan over Astrid en haar rol als getuige tegen haar broer. Miljuschka heeft al eerder aangegeven da zij haar moeder Astrid steunt. Ze is echter wel bang dat er een wraakactie komt op haar moeder…

Hoe werd Miljuschka bekend?

De 37 jarige vrouw kennen we al een tijdje van iets anders dan haar familie. Sinds 1994 tot 2010 was zij te zien in de serie Onderweg Naar Morgen. Daarna heeft ze nog mee gedaan aan het programma Dance, Dance, Dance. Verder is ze vooral bezig met koken en dat is dus op haar Instagram ook voornamelijk terug te zien. Haar kinderen en man zien haar volgers niet vaak voorbijkomen. Ze is erg voorzichtig in hoeveel ze post van haar persoonlijke leven. Ze deelt vooral veel recepten die ook op haar website te vinden zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat je dwars door nauwelijks aanwezig topje kijken (foto!)

Jutta Leerdam is nog geen half uur terug in Nederland of ze begint al weer mooie foto's te maken voor haar vriendje Jake Paul.

Maan de Steenwinkel laat zich filmen op afgelegen strand en heeft het overduidelijk koud (video!)

Maan de Steenwinkel heeft een video online gezet, waarin blijkt dat ze het duidelijk een beetje koud had. Alles valt namelijk te zien. 

Knappe schaatsster Femke Kok doet midden op straat aan zelfliefde (foto!)

Femke Kok heeft een nieuwe foto online gezet en al haar fans worden gelijk helemaal wild. Het plaatje heeft duidelijk het gewenste effect.