Foto: Miljuschka Witzenhausen pakt zichzelf uit onder de kerstboom

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Miljuschka Witzenhausen heeft de kerstboom vroeg in huis gehaald. Ze is zelf het mooiste cadeautje onder de boom, en begint zichzelf ook al uit te pakken!

Miljuschka Witzenhausen begint al vroeg met de kerstsfeer in huis. In een heel verleidelijk pakje zit ze onder de kerstboom. Wie is de gelukkige die Miljuschka Witzenhausen mag uitpakken? Ze is zelf al begonnen!

Miljuschka Witzenhausen is mooi versierd

Miljuschka heeft voor haar nieuwe magazine een fotoshoot moeten houden voor het kerstnummer dat er weer aan zit te komen. We zitten midden in de herfst, maar de knappe brunette kijkt noodgedwongen al helemaal uit naar de winter. Ze heeft de kerstboom ook al gezellig opgezet. Miljuschka heeft zowel haar kerstboom als zichzelf mooi versierd! Het lijkt er bovendien op dat ze onder dat blazertje verdacht weinig aanheeft. Dát zou een mooi kerstcadeautje zijn! Om reclame te maken voor haar nieuwe magazine heeft Miljuschka bedacht dat ze alvast een verleidelijk fotootje plaatst op Instagram. In een lekker groen pakje zit ze onder de kerstboom. Het lijkt erop dat ze wat betreft haar outfit al met uitpakken begonnen is! Haar topje hangt verleidelijk open…

Miljuschka Witzenhausen heeft een paar verschrikkelijke dagen achter de rug

Miljuschka Witzenhausen had een enorm leuk programma voor de boeg, maar dit liep even anders. Ze is namelijk in het ziekenhuis beland. De presentatrice heeft haar enkelbanden gescheurd waardoor ze een tijdje helemaal niks meer kan. Het enige wat ze nu nog kan is languit in bed liggen. Ze voelt zich ook zo machteloos doordat ze zo afhankelijk is van anderen. Even wat pakken en zelf douchen kan niet meer, laat ze weten. Het ongeval was ook heel ongelukkig. Miljuschka is van een keldertrapje gevallen en kwam daarbij ongelukkig terecht.

Wie Miljuschka Witzenhausen altijd al heeft willen spreken heeft geluk

Nu Miljuschka nergens naartoe kan is ze genoodzaakt om in bed te blijven liggen. Na een aantal dagen verveelde ze zich al enorm. Normaal is ze namelijk druk in de weer in de keuken, in verschillende tv-studio’s en in haar eigen tuintje. Gelukkig komen er genoeg beterschapswensen haar kant op. Alleen nu ze zich zo verveelt merkt ze ook op dat ze het heel leuk vindt als mensen haar opbellen. Zo blijft ze lekker sociaal.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!

Slaperige Rico Verhoeven klemt hoofd van klein kind tussen koelkastdeur (video)

Rico Verhoeven is niet helemaal wakker en slaat de koelkastdeur vol tegen zijn eigen kind!