Foto: Max Verstappen ziet zijn prijzengeld vervliegen als Kelly Piquet gaat shoppen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Kelly Piquet geeft zonder moeite al het prijzengeld van Max Verstappen uit aan alles wat haar hartje begeert…

Kelly Piquet geeft al het prijzengeld van Max Verstappen uit

De knappe Kelly Piquet weet wel hoe ze met geld om moet gaan. Zo is de brunette opgegroeid in een welgesteld gezin en dat kan je best een beetje zien. Waarschijnlijk heeft Kelly nooit problemen gehad met dat ze iets wil hebben, maar niet kan betalen. Dat probleem is sowieso helemaal opgelost sinds Kelly samen is met Max Verstappen. Dit was namelijk natuurlijk weer een geweldig jaar voor de F1-coureur. Het prijzengeld dat Max heeft verdient met zijn overwinningen is niet normaal. Op onderstaande foto is te zien wat Kelly allemaal doet met dat gewonnen geld. Zo heeft Kelly haar verjaardag heel groots gevierd met haar geliefden. Hier hoort een nieuwe outfit bij en nog wat nieuwe sieraden. Uiteraard was er ook een fotograaf ingehuurd en het hele weekend een visagist om Kelly haar make-up te doen.

Kelly Piquet en Max Verstappen geven geld uit

Lees ook: Foto: Kelly Piquet draagt vrijwel niks onder haar openhangende jasje

Kelly Piquet en Max Verstappen schitteren op bruiloft

Het is nog niet de tijd voor Kelly Piquet en Max Verstappen om te gaan trouwen, maar het is gegarandeerd aan het kriebelen bij het koppel. Zeker na afgelopen dagen, want Kelly haar broer is getrouwd. De brunette deelt prachtige foto’s van de bruiloft. De locatie in Brazilië is schitterend en Max en Kelly hebben zich ook mooi gemaakt voor de gelegenheid.

Kelly Piquet en Max Verstappen geven geld uit 2

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Tina Nijkamp ergert zich kapot aan ronde vorm bij Hélène Hendriks tijdens De Oranjezondag: ‘Zo jammer’

Hoewel de kijkcijfers een beetje aantrekken, is er nog steeds genoeg mis bij De Oranjezondag. Vooral dit aspect van de talkshow moet zo snel mogelijk aangepast worden, aldus Tina Nijkamp...

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!