Foto: Kelly Piquet draagt vrijwel niks onder haar openhangende jasje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kelly Piquet heeft haar volgers versteld doen staan met een nieuwe foto waarin ze een bijzondere kant van zichzelf laat zien.

Kelly Piquet weet alles van goed poseren

Een van de opvallende kenmerken van Kelly Piquet is haar talent om perfect te poseren voor de camera. Haar recente fotoshoot, waarin ze vrijwel niets draagt onder een openhangend jasje, toont niet alleen haar nieuwe sieradencollectie, maar ook haar vermogen om de aandacht te trekken. Je kan niet anders dan kijken naar deze mooie foto’s. Als een doorgewinterd model begrijpt Kelly wat haar volgers willen zien en weet ze hoe ze hen kan betoveren met onverwachte, maar boeiende momenten uit haar leven. Haar poses stralen zelfvertrouwen uit en onthullen de ware kunst van het modelleren. Bekijk de foto’s hier!

Glamour en racen in de wereld van Kelly Piquet

De half Braziliaanse Kelly Piquet is de dochter van de voormalige Formule 1-coureur Nelson Piquet. Racen zat er al vroeg in bij Kelly en het is niet zo gek dat ze er uiteindelijk met Max Verstappen vandoor is gegaan. Ze werd geboren op 7 december 1988 in het Duitse Homburg. Haar vader, Nelson Piquet, bracht haar van jongs af aan in de nabijheid van racecircuits, en de liefde voor de autosport werd een rode draad in haar leven. Ze begon achter de schermen als social media manager bij de F1, maar heeft na jaren modellenwerk ook haar eigen stempel daarop gedrukt als succesvol model. Haar leven draait om glamour, races, en opvallende momenten, en recentelijk heeft ze dus de aandacht getrokken met een fotoshoot die haar nieuwe sieradencollectie in de schijnwerpers zet. Kelly weet precies hoe ze dat goed doet.

De achtergrond van Kelly Piquet helpt zeker mee met haar populariteit

Braziliaanse vrouwen worden vaak beschouwd als enkele van de mooiste ter wereld. En Kelly Piquet is daar zeker geen uitzondering op. Kelly heeft de perfecte mix van genen om haar tot een opmerkelijke persoonlijkheid te maken. De mooie dame weet met haar looks keer op keer haar volgers weer te verrassen en te verbijsteren.

Het liefdesverhaal van Max Verstappen en Kelly Piquet

Voor het Nederlandse publiek werd Kelly Piquet opeens een bekend gezicht. Dit gebeurde toen ze haar relatie met Formule 1-coureur Max Verstappen bekend maakte. Hoewel het leeftijdsverschil van 9 jaar tussen hen in het oog springt, lijkt ware liefde alles te overwinnen. Kelly, met haar natuurlijke uitstraling en zelfverzekerdheid, en Max, de jonge wereldkampioen die gaat voor het beste, vormen een opvallend paar in de wereld van de Formule 1. De twee delen niet alleen een huis, maar ook een passie voor het leven in de snelste rijbaan ter wereld.

Kelly is lang niet altijd aanwezig bij Max zijn wedstrijden

Terwijl Max Verstappen de wereld rondreist om deel te nemen aan races op de meest uitdagende circuits, blijft Kelly Piquet vaak achter. Hun bijzondere relatie wordt gekenmerkt door de afstand en de uitdagingen van een hectisch schema. Kelly, een ervaren model, lijkt echter moeiteloos om te gaan met de dynamiek van haar leven. Van opvallende fotoshoots tot vakantiekiekjes, Kelly deelt regelmatig momenten uit haar leven met haar online volgers. Haar vermogen om te schitteren, zelfs met minimale kleding en make-up, getuigt van haar natuurlijke schoonheid en charme.

Kelly Piquet heeft nog meer moois op Instagram

De brunette geeft haar fans nog veel meer mooie foto’s op Instagram, waar de meeste van haar wonderbaarlijke kiekjes op je wachten.

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.