Foto: Marieke Elsinga ritst jurkje open voor de camera

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga is weer aanwezig in de studio van Qmusic! Al is dit wel een hele rare plek om je jurkje open te ritsen..

Marieke Elsinga is weer lekker aan het werk bij Q Music. Waar de presentatrice eerder een kleine break had genomen, door een kleine burnout, is ze nu weer terug, en hoe! Onlangs kondigde Marieke zelfs aan zwanger te zijn, en kreeg hiermee veel mensen aan het huilen. De presentatrice heeft dus een ietwat zware periode achter de rug, maar is tien keer harder teruggekomen! Dus Marieke is weer helemaal volledig teruggekeerd op d’r plekje bij Q Music, ze voelt zich weer helemaal bijgekomen na de korte break. Alleen nu lijkt Marieke zich wel héél comfortabel te voelen, in de studio van Q Music…

Marieke Elsinga laat geheime inhoud van jurk zien

Onlangs deelde Marieke Elsinga een wel héél opvallende foto. Dat Marieke zich op d’r gemak voelde in de studio van Q Music sinds haar comeback, is geen verrassing. Maar gaat de presentatrice niet iets té ver met deze foto? Op de foto is namelijk te zien hoe Marieke haar jurkje open ritst, midden in de studio van Q Music! De presentatrice wilde namelijk laten zien wat voor kabels en kastjes ze allemaal onder die jurk verstopt had zitten, voor haar microfoontje etc. Hiermee maakte ze dan ook gelijk de grap; “Ik zal het maar zeggen, ik ben eigenlijk een robot“. Hiermee had Marieke natuurlijk gelijk de hele studio laten lachen, want dit is wel écht de grap van de eeuw. Maar je jurkje open risten midden in de studio, is wel heel . Marieke voelt zich snel thuis, bij Q Music..

Lees ook: Foto: Marieke Elsinga draagt gruwelijk lekker pakkie bij I Can See Your Voice

Marieke Elsinga gaat los op fout feestje

Onlangs deelde Marieke Elsinga een paar ontzettend opvallende foto’s via Instagram. Op deze foto’s was namelijk te zien hoe de brunette los aan het gaan was op een fout feest. Met Q Music had de presentatrice namelijk een feestje, genaamd ‘De Foute Party 2022′. Dit was dan ook uiteindelijk een ontzettend foute party geworden, aan de foto’s te zien. We zien Mattie en Marieke losgaan in hun kleurrijke pakkies, met een microfoon dingen omroepend. We zien zelfs Marieke in een soort badpak, met een roze legging eronder. Waarom Marieke precies voor deze outfit had gekozen, is voor iedereen een raadsel. In ieder geval past het goed bij het thema; een foute party. Helaas kon de presentatrice niet genieten van een slokje alcohol, want met een baby in de buik is dat niet het meest handige wat je kunt doen. In ieder geval lijkt Marieke geen alcohol nodig te hebben om plezier te hebben, want op deze foto’s lijkt het alsof Marieke de tijd van d’r leven heeft.

Lees ook: Foto: Marieke Elsinga schittert in strak yogapakje op Foute Party

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!