Foto: Marieke Elsinga draagt gruwelijk lekker pakkie bij I Can See Your Voice

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga heeft de smaak flink te pakken. Ondanks haar zwangerschap draagt ze nog graag mooie pakjes, bijvoorbeeld tijdens I Can See Your Voice.

De zwangere Marieke Elsinga is nog altijd een prachtige vrouw. Zelfs met haar alsmaar groeiende buik weet Marieke nog steeds geweldig voor de dag te komen. Daar moet ze natuurlijk wel zich goed voor voorbereiden. En die voorbereiding begint al vroeg. Zo start Marieke al vroeg in de ochtend, vanuit bed, met nadenken over de opname. Een cruciale gedachte daarbij is natuurlijk hoe je jezelf kleed tijdens dat soort opnames. Marieke is alleen nog niet klaar om met mensen te delen hoe ze er uit ziet ’s ochtends, dus doet ze gauw een filter over de foto.

Lees ook: Foto: Marieke Elsinga zaait verwarring over vaderschap baby

Marieke Elsinga laat zich helemaal onder handen nemen

Het is geen geheim dat een groot deel van de fantastische kleding die Marieke draagt te danken is aan een team dat haar bij elke opname bijstaat met haar kledingkeuzes. Marieke is natuurlijk erg dankbaar voor haar stylistes en zet haar team dan ook graag in het zonnetje. Marieke laat zichzelf in haar kleedkamer helemaal onder handen nemen om voor de beste outfit te zorgen.

Marieke verrast met bijzonder pakje

Als haar team dan klaar is met Marieke aankleden, dan staat daar een zeer bijzonder resultaat. Marieke in haar volledige roze pak is echt een prachtige verschijning. Je zou zelfs niet meer zeggen dat ze zwanger is als je snel een blik werpt. Marieke weet flink indruk te maken met haar roze kleding en niet alleen bij de kijker. Ook collega’s zijn erg onder de indruk.

Marieke deelt graag foto’s van nieuwe pakje

Achter de schermen deelt Marieke graag foto’s van haar spannende nieuwe pakje. En dat is niet heel gek. Als je er zo uit ziet, dan is het gewoonweg zonde om niet te delen hoe je er bij loopt. Marieke snapt dat er de komende maanden nog veel aan haar zal veranderen met de zwangerschap, dus koestert ze momenten als dit, waar ze er werkelijk waar prachtig uit ziet.

Toch kiest Marieke voor een verassend nieuw pakje

Tegen het einde van de dag is Marieke toch wel een beetje klaar met al dat roze en kiest ze er voor om een volledig nieuwe outfit aan te trekken. En deze is ook zeer indrukwekkend. In een verleidelijk blauw jurkje, met bijpassende gele laarsjes, weet Marieke pas echt goed indruk te maken.

Nieuw seizoen I Can See Your Voice spannender dan ooit

Met al die interessante en verleidelijke kleding van Marieke, wordt het nieuwe seizoen van I Can See Your Voice een stuk spannender dan voorheen. Je weet namelijk nooit wat voor mooi pakje Marieke deze week weer tevoorschijn heeft getoverd voor de opname. En dat houdt de boel toch elke week interessant. Je zal als kijker dus moeten blijven kijken om alle spannende pakjes van Marieke te mogen zien. En daar wil je er natuurlijk geen een van missen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!