Foto: Marieke Elsinga schittert in strak yogapakje op Foute Party

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga heeft vele bijzondere pakjes. Zo schittert ze eerst in een streepjes outfit, en later in een jaren 80 pakje

De prachtige presentatrice houdt wel van een lekker gek of pakje op zijn tijd. Alleen nu heeft ze er twee op dezelfde dag te pakken. En dat is toch wel een beetje bijzonder. Eerst komt de presentatrice opdraven in een streepjespak en vervolgens verschijnt ze in een jaren 80-90 aerobics-outfit. Marieke zag er nog nooit zo speciaal uit als op deze foto’s.

Lees ook: Foto: Marieke Elsinga geeft showtje weg in luchtig wit jurkje

Marieke Elsinga kent geen schaamte

De verleidelijke brunette houdt wel van een feestje. Ze zal dan ook niet gauw stoppen en zoekt altijd naar nieuwe manieren om zichzelf net even een beetje gekker neer te zetten. Met haar strakke aerobics-outfit is dat zeker gelukt. Het lijkt net alsof Marieke uit een of andere foute jaren 90 serie is komen lopen. Natuurlijk is dat ook precies het gevoel waar Marieke voor ging met deze outfit. Je kan wel zeggen dat haar missie geslaagd is. Marieke heeft werkelijk waar alles uit de kast gehaald om op het feestje boven iedereen uit te stijgen.

Marieke danst alsof ze nog in de jaren 80 leeft

Met haar nieuwe pakjes danst Marieke het dak ervan af. Ze danst alsof ze in de hoogdagen van de disco leeft en het maakt haar niet uit wie er naar haar kijkt. Zonder schaamte gooit ze de meest gekke moves eruit. En iedereen lijkt zich dankzij Marieke nog even extra goed te vermaken. Marieke weet duidelijk wat ze aan het doen is. De brunette heeft haar wilde haren nog zeker niet verloren. Sterker nog, ze gaat harder dan ooit.

Marieke is ondanks zwangerschap een flink feestbeest

Je kan inmiddels wel aan alles zien dat Marieke zwanger is. Maar ondanks dat, en zonder alcohol, weet Marieke nog steeds helemaal los te gaan. Het bewijst maar weer dat Marieke al vrolijk en spontaan genoeg is van zichzelf en helemaal niemand nodig heeft. De brunette maakt er een flink feestje van. En dat doet ze soms heerlijk ouderwets in haar eentje. Haar beweegt Marieke ritmisch op maat van de muziek. Er zijn een hoop vrouwen die jaloers zijn op de vrijheid die Marieke laat zien op de dansvloer. Marieke gooit namelijk zonder moeite haar hele los.

Marieke begint met aftellen

Nu je goed kan zien dat Marieke in verwachting is, wordt het aftellen naar het moment dat ze haar eerste kindje ter wereld gaat brengen. En dat betekent dat het voor Marieke bijna gedaan is met de feestjes en de festivals. In ieder geval voorlopig. Je kan natuurlijk niet met je pasgeboren kind naast een grote versterker gaan staan. Dat werkt nu eenmaal niet. Maar voordat Marieke het een en ander moet opgeven, besluit ze om nog een laatste keer helemaal uit haar plaat te gaan op de maat van de muziek. En dat gaat Marieke uitstekend af.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dione de Graaff gebruikt haar twee prachtige troeven om kijkers te trekken bij de Avondetappe (foto!)

Dionne de Graaff doet een dappere poging om de kijkcijfers van de Avondetappe te redden, want die zijn niet al te best. 

Jaimie Vaes schokt internet met gloeiend hete foto’s zonder topje

Jaimie Vaes weet iedereen te schokken met haar nieuwe post op social media. Daar heeft ze namelijk bijna geen kleding meer aan!

Romy Monteiro raakt haar topje bijna kwijt aan de rand van zwembad (foto!)

Romy Monteiro is even heerlijk aan het genieten van de rust aan het zwembad, maar dat pakt toch even anders uit dan verwacht.