Foto: Emma Heesters wordt geplet door vriendinnen tijdens emotionele avond

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters stal onlangs weer de show bij Holland Zingt Hazes. Na haar optreden werd ze even flink in de sandwich genomen door twee bekende zangeressen…

Hoewel ze hem zelf als zangeres misschien niet echt meegemaakt heeft, kan Emma Heesters toch intenst genieten van de muziek van André Hazes senior. Daarom is de blondine aanwezig bij Holland Zingt Hazes, het emotionele muzikale eerbetoon aan de Nederlandse volkszanger. Naast artiesten als Samantha Steenwijk, Jeroen van der Boom, Roxeanne Hazes schittert Emma Heesters op dit concert, waar Nederlandtalige muziek centraal staat. Tijdens de show overheerst de beleving en de emotie, ná de show vloeit her bier rijkelijk en wordt het erg gezellig. Emma vond zichzelf terug in de sandwich tussen de altijd imposante Samantha en Roxeanne…

Lees ook: Emma Heesters maakt indruk met heerlijke foto in turnpakje

Emma Heesters schittert weer in het Nederlands

Emma Heesters deelde een aantal mooie foto’s en video’s van het mooie avondje op haar Instagramaccount. Het moet een imposante gebeurtenis geweest zijn voor de zangeres. Als ‘jonkie’ tussen de ervaren artiesten die stuk voor stuk connecties hebben met André Hazes of zijn familie is geen eenvoudige opgave. Toch past ze er uitermate goed tussen. Letterlijk! Op een van de foto’s zien we dat Emma zowat geplet wordt tussen Samantha Steenwijk en Roxeanne Hazes. Samantha is aanwezig als ‘superfan’ en vriendin van de familie van Hazes, en Roxeanne natuurlijk als dochter van de enige echte André Hazes. Geen kleine namen dus, in Hazes-land. Toch is ze stiekem misschien wel de grootste van de drie! Qua carrière dan, niet qua formaat. De tengere blondine moet naar adem happen tussen deze Hazes-sandwich!

Emma Heesters kondigt nieuwe single aan

Emma Heesters kondigt een nieuwe single aan via Instagram. De zangeres plaatst een foto van de cover. Het nummer is net uitgebracht en krijgt nu al goede reacties en recensies. De mensen vinden het een goed nummer. En Emma is kennelijk trots op het nummer, want ze plaatst er twee foto’s over op Instagram. De single genaamd ‘Zwaartekracht’ valt dus in de smaak bij de luisteraars. Emma houdt zich vooral bezig met haar YouTube kanaal, waarin ze nummers covered. Ze is de laatste tijd steeds meer muziek aan het uitbrengen, onder andere met Ronnie Flex. En nu dus in haar eentje. Zou Emma het alleen ook kunnen, of valt ze meer in de smaak als ze samen met iemand een nummer uitbrengt? Tot nu toe lijkt het erop dat Emma lekker gaat met de single. Het nummer krijgt positieve reacties en mensen zijn enthousiast; ”Yessss love ittt!!!”, ”GEWELDIG NUMMER!”, ”Already jumping in my room”. Duidelijk is dus dat de mensen het nummer leuk vinden.

Emma Heesters maakt gezinsuitbreiding bekend?

Onlangs deelde Emma Heesters een foto met haar vriend Wesley Hoedt. Op deze foto leek iets opmerkelijks zichtbaar te zijn. Het koppel maakte een foto in de spiegel. Hierop hadden ze allebei hun handen op de buik van Emma. Zou hier iets achter zitten, of zouden ze gewoon toevallig deze pose hebben aangenomen? Als dat zo zou zijn, zou het wel een gekke pose zijn. De foto is inmiddels een tijdje geleden. Zouden we niet al een bolling in de buik van Emma moeten zien als de geruchten waar blijken te zijn?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!