Emma Heesters maakt indruk met heerlijke foto in turnpakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangeres Emma Heesters weet hoe ze indruk moet maken op haar publiek. Bijvoorbeeld met dit strakke turnpakje.

Emma Heesters is al een van de knapste zangeressen van het land, maar als je haar in een ontzettend strak turnpakje zet, dan wordt de knappe dame alleen nog maar knapper. Dat blijkt wel uit de heerlijke foto die ze online zette ter promotie van haar nieuwe muziek. Die komt namelijk morgen uit en als de cover art ook maar enigszins een indicatie geeft, dan moet het wel een heerlijk nummer worden. Emma stelt haar volgers in ieder geval niet teleur met deze heerlijke foto in haar strakke pakje.

Lees ook: Emma Heesters bemint zichzelf in persoonlijke video
Emma Heesters komt met nieuw nummer ‘Zwaartekracht’

Voor het eerst sinds tijden komt bloedmooie zangeres Emma Heesters dus met een nieuwe track. En dat is goed nieuws voor al haar volgers die al even wachten op nieuwe muziek. Emma stelt haar volgers dan ook liever niet teleur. En om een klein beetje te compenseren voor het lange wachten heeft Emma dan ook de heerlijke foto in het strakke pakje gemaakt. Zo vergeeft iedereen het haar makkelijk voor het lange wachten. Want ze krijgen er zo’n fijn cadeautje voor terug. Emma weet wel hoe ze haar fans moet verwennen.
Emma Heesters geeft op Instagram voorproefje van nieuwe muziek

Als je een klein beetje wilt weten wat je te wachten staat met de nieuwe muziek van Emma Heesters, dan kan je bovenstaande video bekijken die Emma op haar Instagram gezet heeft. Daar krijg je al een goed beeld wat Emma van plan is met haar nieuwe muziek. Emma staat namelijk weer klaar om haar volgers omver te blazen met haar volgende grote hit. Het valt te verwachten dat Emma met haar nummer ‘zwaartekracht’ de komende tijd weer de hitlijsten gaat domineren. Je zal Emma de volgende weken dus weer meer gaan zien en horen. En dat is natuurlijk alleen maar goed nieuws. Nu maar hopen dat ze overal ook dat prachtige strakke pakje aantrekt.

Emma Heesters telt de minuten af tot nieuwste single

Het is nog eventjes wachten, maar binnen een dag kan je genieten van Emma haar nieuwste hit. De zangeres deelt op haar story ook een timer, zodat he precies weet hoe lang je nog moet wachten voor de nieuwe muziek van Emma live gaat. Wat een lieverd is Emma Heesters ook. Zo hoef je namelijk niet te stressen dat je de release van haar nieuwste nummer gaat missen. Daarmee staat eigenlijk nog maar één vraag open: Gaat Emma het strakke turnpakje de hele clip dragen, of is het alleen maar voor op de cover van de plaat? Hopelijk dat eerste, want hoe meer je kan genieten van Emma in zo’n strak pakje, des te beter natuurlijk. Morgen kan je het zien, wanneer Emma haar nieuwste nummer online komt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!

Foto: Jutta Leerdam laat heel Instagram watertanden met uitstekend achterwerk

Jutta Leerdam heeft weer een nieuw sportpakje en dat moet de blonde schaatsster natuurlijk met al haar fans delen.

Genieten: je kunt dwars door het jurkje van Marijn Kuipers heen kijken (foto’s!)

Marijn Kuipers heeft een nieuw blauw pakje aangetrokken. En daarmee doet ze al haar volgers een enorm groot plezier.