Foto: Dit is het geheime vriendinnetje van getrouwde kickbokser Badr Hari

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Badr Hari is al even gelukkig getrouwd. Maar hoe gelukkig hij met zijn huwelijk is valt te betwijfelen na het zien van zijn geheime vriendinnetje!

De geheime relatie van Badr Hari komt aan het licht

Badr Hari gaat vreemd, als we tenminste alle geruchten mogen geloven. “De laatste tijd hebben wij van meerdere bronnen vernomen dat Badr Hari naast zijn huwelijk met Daphne een relatie heeft” laat het Instagram kanaal ‘Juicechannel’ weten. En natuurlijk zoekt Badr het niet ver buiten zijn eigen kringen op. De dame waarmee hij momenteel een avontuurtje beleeft is een vriendin van zijn nichtje en de oppas van zijn kinderen. Eefje, zoals de dame heet, is de babysitter van de kinderen van Badr. Het is daarmee natuurlijk wel een beetje een cliché, want vreemdgaan met de babysitter is natuurlijk een bekende. Maar blijkbaar is het cliiché voor een reden, want in het geval van Badr Hari gebeurt het toch echt.

Badr Hari neemt de oppas mee op vakantie

Eefje Plet, de Amsterdamse barista en ook de oppas van de kinderen van Badr, mocht met de sporter mee op vakantie. Het is maar weer eens duidelijk dat Badr niet heel veel moeite doet om zijn geheime relatie ook echt geheim te houden. De twee zijn vaker samen op reis geweest en worden eigenlijk continu door allemaal mensen gespot. Daarmee valt het ook moeilijk te ontkennen dat ze een relatie hebben. Online wordt Eefje in ieder geval al flink lastig gevallen door mensen die haar een ‘homewrecker’ noemen onder haar posts.

Lees ook: Rico Verhoeven stapt weer ring in voor Nederland vs. België

Daphne Hari verandert naam na geruchten Badr

Daphne, de vrouw van Badr, heeft eventjes haar naam op Instagram veranderd, maar heeft dat inmiddels weer teruggedraaid. Het lijkt een signaal te zijn naar Eefje. Daphne lijkt te willen zeggen dat Badr echt van haar is en dat Eefje daar niet tussen komt. Maar of die boodschap echt binnenkomt is maar de vraag.

Je snapt Badr wel na het zien van deze foto

Terwijl Daphne thuis blijf met de kinderen ging Eefje gewoon op 7 Oktober mee naar Bulgarije om Badr te zien boksen. Als hun relatie een geheim moet blijven, dan is Badr daar niet heel erg zijn best voor aan het doen. Maar als je de foto van Eefje ziet, dan snap je wel waarom Badr het warm krijgt van deze dame. De knappe Amsterdamse ziet er ook een partij verleidelijk uit. Geen wonder dat Badr voor de charmes van zijn oppas gevallen is. De knappe dame weet zich op haar foto’s in ieder geval heel erg verleidelijk te presenteren. Het lijkt erop alsof de storm rondom Badr zijn relatie nog lang niet is gaan liggen. En het is dus even de vraag hoe deze situatie af gaat lopen. Kiest Badr uiteindleijk voor zijn gezin, of kiest hij voor de aantrekkelijke oppas?

Lees ook: Video: Piepklein ventje ramt Rico Verhoeven in buik en dit is hoe de kickbokser reageert

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...