Video: Piepklein ventje ramt Rico Verhoeven in buik en dit is hoe de kickbokser reageert

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rico Verhoeven stapt binnenkort weer de ring in. Toch moet hij misschien iets serieuzere sparringspartners gaan ronselen. Deze vent slaat namelijk geen deuk in Rico’s torso!

Rico Verhoeven krijgt miezerig pak slaag van klein ventje

Rico Verhoeven gaat op 4 november 2023 opnieuw zijn wereldtitel verdedigen. De kickbokser is dan ook volop in training om zichzelf zo goed mogelijk voor te bereiden op het gevecht. Om te laten zien dat hij zo goed als ready is voor het gevecht post hij een video op instagram. In de video is te zien dat Rico aan het bellen is terwijl er een klein ventje hem in zijn buikt ramt. Rico geeft geen kik terwijl het ventje hem volop mept. Dit laat wel zien dat de kickbokser ijzersterke buikspieren in zijn bezit heeft. Of dat zijn sparringspartner misschien nog even het krachthonk in moet. In het telefoongesprek zegt Rico dat hij zin heeft in zijn gevecht en dat hij altijd aan het trainen is. Rico laat op deze manier met een knipoog aan zijn fans zien dat hij helemaal ready is voor zijn volgende grote gevecht.

Rico Verhoeven bedankt trainers en team

Rico Verhoeven is in voorbereiding op zijn eerst volgende wedstrijd. Deze voorbereiding doet hij natuurlijk niet alleen maar met zijn hele team van trainers en sparringpartners. Rico voelt zich tijdens zijn voorbereiding zo blessed met zijn team dat hij hen op instagram in het zonnetje zet. Zijn trainers voelen voor hem niet als trainers, maar als familie.

Rico Verhoeven laat Marokkaanse danspasjes zien

Een vriend van Rico Verhoeven ging onlangs trouwen. Rico was uiteraard aanwezig op dit bijzondere moment om zijn vriend bij te staan. Het was een typische Marokkaanse bruiloft. Daarbij is gebruikelijk dat er veel gedanst wordt. Rico Verhoeven kan op dat soort momenten natuurlijk niet achterblijven en zal ook de dansvloer op moeten. Hier deelt Rico dan ook beelden van op zijn instagram. In de video die de kickbokser post is te zien hoe hij samen met de bruidegom aan het dansen is. Zo is te zien dat Rico over opvallend soepele heupen beschikt. Het dansen gaat hem op het eerste oog nog verassend goed af. Respect!
Rico Verhoeven trots op Netflix-debuut

Het is algemeen bekend dat Rico verhoeven naast zijn kickbokscarrierie verschillende andere ambities heeft. Rico maakte begin 2023 zijn debuut op het witte doek in veel verschillende bioscopen. Dit was al een moment voor hem om ontzettend trots op te zijn. Nu is de film waar Rico in acteert sinds begin oktober 2023 ook op Netflix te bewonderen. Dit is voor Rico opnieuw een moment om zijn trots te delen op zijn instagram. Hij vraagt zijn fans dan ook om de film te gaan kijken en hem te laten weten wat ze er van vinden en hem te taggen als ze aan het kijken zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...