Rico Verhoeven stapt weer ring in voor Nederland vs. België

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rico Verhoeven gaat na ruim een jaar eindelijk weer vechten! Niet tegen Badr Hari, maar wel tegen een andere bekende. Zet je schrap voor een furieus potje Nederland-België!

Rico Verhoeven stapt na zijn gewonnen wedstrijd tegen Badr Hari in december 2019 eindelijk weer in de ring! Zijn tegenstander is de Belg Jamal Ben Saddik, die in 2017 op technische knock-out al eens een titelgevecht van de Nederlander verloor…

Lees ook: Dit is de nieuwe vriendin van Rico Verhoeven

Rico Verhoeven vs. Jamal Ben Saddik

Rico Verhoeven komt niet zomaar de sportschool uit voor een titelgevecht. Zijn tegenstanders moeten van formaat zijn. Jamal Ben Saddik, alias Goliath, gaat het hem sowieso moeilijk maken: de enorme Belg van Marokkaanse afkomst verdiende deze wedstrijd door in Glory 62 (met een gebroken hand nota bene) acht tegenstanders de ring uit te meppen.

Er is nog geen datum bekend, maar het gevecht staat voor volgend jaar gepland. Dat gaat een furieus avondje knokken worden!

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door GLORY Kickboxing (@glorykickboxing) op

Laatste nieuws

Foto: Nochtli trekt sportbroekje naar beneden

Nochtli Alvarez is misschien niet de meest bekende Youtuber en influencer van het land, maar bewijst met haar prachtige foto's en video's dat je haar zeker moet volgen. 

Video: Sylvana IJsselmuiden wordt geplet in treincoupé

Sylvana IJsselmuiden is iemand waar anderen meestal voor aan de kant gaan, maar nu wordt ze in de trein helemaal geplet.

Foto: Zangeres Elize schudt met achterkant na spannende ontmaskering

Zangeres Elize schudt wild met haar achterkant tijdens een live optreden. Terwijl ze aan het schudden is, wordt haar ware identiteit ook nog eens ontmaskerd op tv!

Gerelateerde berichten