Rico Verhoeven stapt weer ring in voor Nederland vs. België

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rico Verhoeven gaat na ruim een jaar eindelijk weer vechten! Niet tegen Badr Hari, maar wel tegen een andere bekende. Zet je schrap voor een furieus potje Nederland-België!

Rico Verhoeven stapt na zijn gewonnen wedstrijd tegen Badr Hari in december 2019 eindelijk weer in de ring! Zijn tegenstander is de Belg Jamal Ben Saddik, die in 2017 op technische knock-out al eens een titelgevecht van de Nederlander verloor…

Lees ook: Dit is de nieuwe vriendin van Rico Verhoeven

Rico Verhoeven vs. Jamal Ben Saddik

Rico Verhoeven komt niet zomaar de sportschool uit voor een titelgevecht. Zijn tegenstanders moeten van formaat zijn. Jamal Ben Saddik, alias Goliath, gaat het hem sowieso moeilijk maken: de enorme Belg van Marokkaanse afkomst verdiende deze wedstrijd door in Glory 62 (met een gebroken hand nota bene) acht tegenstanders de ring uit te meppen.

Er is nog geen datum bekend, maar het gevecht staat voor volgend jaar gepland. Dat gaat een furieus avondje knokken worden!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.