Rico Verhoeven stapt weer ring in voor Nederland vs. België

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rico Verhoeven gaat na ruim een jaar eindelijk weer vechten! Niet tegen Badr Hari, maar wel tegen een andere bekende. Zet je schrap voor een furieus potje Nederland-België!

Rico Verhoeven stapt na zijn gewonnen wedstrijd tegen Badr Hari in december 2019 eindelijk weer in de ring! Zijn tegenstander is de Belg Jamal Ben Saddik, die in 2017 op technische knock-out al eens een titelgevecht van de Nederlander verloor…

Lees ook: Dit is de nieuwe vriendin van Rico Verhoeven

Rico Verhoeven vs. Jamal Ben Saddik

Rico Verhoeven komt niet zomaar de sportschool uit voor een titelgevecht. Zijn tegenstanders moeten van formaat zijn. Jamal Ben Saddik, alias Goliath, gaat het hem sowieso moeilijk maken: de enorme Belg van Marokkaanse afkomst verdiende deze wedstrijd door in Glory 62 (met een gebroken hand nota bene) acht tegenstanders de ring uit te meppen.

Er is nog geen datum bekend, maar het gevecht staat voor volgend jaar gepland. Dat gaat een furieus avondje knokken worden!

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door GLORY Kickboxing (@glorykickboxing) op

Laatste nieuws

Foto: Romy Monteiro heeft kleverige verslaving

Romy Monteiro doet er alles aan om in shape te blijven. Toch is er één ding waar de zangeres echt niet af kan blijven. Het is een nogal plakkerige verslaving om te hebben..

Foto: Bridget Maasland draagt bizar lapje bij heerlijke outfit

Bridget Maasland deelt een schrokkende foto met haar volgers. Het lijkt op het eerste oog alsof Bridget een prachtige outfit draagt maar is er toch wel iets héél merkwaardigs aan te zien..

Foto: Katja Schuurman beloont volgers met heerlijk vakantiekiekje

Katja Schuurman is op vakantie. En de prachtige roodharige actrice deelt met liefde een paar mooie plaatjes van die vakantie.

Gerelateerde berichten