Emma Heesters is een échte bondgirl op nieuwe foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bij de première van de nieuwe James Bond-film bewees Emma Heesters dat er maar één echte Bondgirl kan zijn.

Emma Heesters weet ons altijd weer te verrassen op haar nieuwe Instagram foto’s. De zangeres ziet er altijd al prachtig uit, maar door een open witte jurk aan te trekken maakt ze het voor ons nóg moeilijker om weg te kijken. Waar Emma begon met haar eigen covers uploaden op Youtube, springt ze er nu uit op de zwarte loper bij de Nederlandse première van James Bond: No Time To Die. En voor de eerste keer doet ze dat met haar eigen ‘007’, voetballende vriend Wesley Hoedt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

Emma Heesters moet in de volgende James Bond film spelen

Emma Heesters laat zien dat ze de belangrijkste eigenschap van een bondgirl in zich heeft, en dat is zelfverzekerdheid. Dat de zangeres laat vaak zien op Instagramfoto’s en tijdens haar optredens, maar ook haar entree op de loper van de première is hard bewijs. De lange witte jurk met open zijkant die ze daar droeg lijkt precies voor haar gemaakt te zijn. We hebben Emma vaker wit zien dragen en weten ook dat het haar goed staat. De jurk die ze droeg had niet alleen een open zijkant, maar ook veel glitters en een open rug, waardoor ze er extra verleidelijk uitzag! Ook door haar mysterieuze uitstraling zag ze eruit als een échte Bondgirl. Ze zou zo zelf de film in kunnen spelen.

Lees ook: Emma Heesters blaast volgers omver met nieuwe foto!

Emma Heesters verschijnt in witte jurk, is ze getrouwd met Wesley Hoedt?

Vooral naast haar eigen James Bond Wesley Hoedt is duidelijk te zien dat Emma een echte Bondgirl is. de zangeres heeft sinds 2020 een relatie met de voetballer. Sindsdien zijn de twee helemaal gek op elkaar. In augustus hebben ze een grote stap in hun relatie gezet door samen een huis te kopen. Tijdens de première bewandelde Emma en Wesley voor het eerst samen een loper en daar stalen ze gelijk de show. Het officiële Bondkoppel van 2021, gespeeld door Daniel Craig en Léa Seydoux, is er niks bij. Na afloop vroegen mensen zich af of de twee getrouwd zijn, maar zo ver is het nog niet.

Emma mag wel vaker op een rode loper verschijnen

De carrière van de zangeres lijkt steeds serieuzer te worden. Emma Heesters werd bekend met muzikale covers die ze op Youtube zette. Inmiddels heeft ze zo’n 4.5 miljoen abonnees op haar Youtube-kanaal. In 2019 deed ze mee aan Beste Zangers en sindsdien heeft ze meerdere hits gescoord met o.a. Ronnie Flex en Rolf Sanchez. Met dat portfolio mag ze best wat vaker op de rode loper verschijnen! Bovendien ziet ze er altijd schitterend uit; op de rode loper bij de MTV EMA Awards 2019 had ze een korte zwart met roze jurk aan. Nu de coronamaatrdegelen versoepeld zijn kijken we alvast uit naar hoe ze er de komende tijd uit gaat zien op dit soort feestjes!

Emma Heesters bij MTV EMA 2019

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!