Emma Heesters

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Zangeressen > Emma Heesters

Zangeres Emma Heesters

Emma Heesters is een Nederlandse zangeres en werd voornamelijk bekend van haar zelfgemaakte covers en haar deelname aan Beste Zangers. Tegenwoordig heeft ze zo'n 5 miljoen abonnees op haar Youtube-kanaal.

Vriend Emma Heesters is voetballer Wesley Hoedt

Emma Heesters heeft sinds 2020 een relatie met de Nederlandse voetballer Wesley Hoedt. Emma vertelde altijd dat ze Wesley niet achterna wil reizen, en te willen gaan dan 'latten' met hem. In 2021 kocht ze echter samen met Wesley Hoedt een appartement in Antwerpen, België. Emma Heesters is nog geen moeder, maar heeft dankzij Wesley wel twee bonuskinderen. Ze steekt niet onder stoelen of banken dat ze later zelf ook een eigen kind wil.

Emma Heesters begon bij Beste Zangers

Emma Heesters begon haar solocarrière toen ze als 8-jarig meisje meedeed aan het Kinderen voor Kinderen Songfestival. Ze was hier als inzending voor de provincie Zeeland. De zangeres deed mee met het liedje 100 kleine feestjes en won hiermee het songfestival ook. In 2017 begon Emma met het plaatsen van Covers op haar eigen Youtube-kanaal en hiermee werd ze bekend. Heesters heeft tegenwoordig ook een platencontract en ze krijgt miljoenen views op haar Youtube-kanaal. In 2019 stond ze in het voorprogramma van de band Boyce Avenue. Eind augustus 2019 nam ze deel aan het programma Beste Zangeres. Hier gooide ze hoge ogen bij de kijkers en werd ze in één klap een bekende Nederlander dankzij haar duet met Rolf Sanchez. In september 2019 bracht ze samen met Kevin de titelsong voor De Club Van De Lelijke Kinderen uit. Tegenwoordig brengt ze verschillende solonummers uit en werkt ze ook vaak samen met andere artiesten.

Wat is de afkomst van Emma Heesters?

Omdat Emma Heesters in zo veel verschillende talen zingt, vragen veel mensen zich af wat de afkomst van Emma Heesters is. Haar ouders zijn Nederlands, dus de afkomst van Emma Heesters is Nederlands. Ze is 'gewoon' in Zeeland geboren. Ze is dus niet Spaans, en ook niet Indonesisch, ondanks dat ze vaak in deze talen zingt.

Nieuws

Foto: Emma Heesters viert feestje met torenhoge hakken en gewaagd jurkje

Emma Heesters ziet er altijd geweldig uit tijdens haar optredens. Dit keer ging de zangeres weer flink los op het podium. Emma droeg hierbij hele gevaarlijke hoge hakken, is Emma overeind gebleven of in het publiek gevallen...?

Foto: Wat heeft Emma Heesters hier tussen haar benen?

Emma Heesters heeft zich enorm vermaakt bij de Vrienden van Amstel Live. Alleen wat heeft ze toch de hele tijd tussen haar benen?

Heerlijk bewegende Emma Heesters deelt video vanuit uniek standpunt

Emma Heesters heeft weer geweldige danspasjes waar je alleen maar van kan smullen. Gelukkig deelt ze die allemaal op Instagram. 

Wow: Dansende Emma Heesters van onderen gefilmd

Emma Heesters spot een stiekeme cameraman in het publiek, en beloont deze moedige ziel met een heerlijk dansje...

Zien: Emma Heesters doet verleidelijk dansje in heerlijke outfit

Emma Heesters ging helemaal los tijdens Koningsdag! De zangeres stond met twee vriendinnen een verleidelijk dansje te doen voor de gelukkige toeschouwers...

Emma Heesters vergeet eigen naam op geforceerde foto met vriend

De prijs voor de slechtste grap van het paasweekend gaat naar Emma Heesters!

Foto: Veeleisende Emma Heesters maakt statement met onderkant van voet

Emma Heesters is dol op al haar volgers. En dat laat ze blijken op een van haar nieuwste foto's. Emma deelt daar een bijzonder deel van zichzelf.

Emma Heesters zet vriend voor schut met foto zonder broek

Emma Heesters heeft alleen een shirtje aan! Daarmee leidt ze niet alleen haar volgers, maar ook haar vriend af...
Emma Heesters

Profiel

Geboortedatum: 8 januari 1996
Sterrenbeeld: Steenbok
Beroep: zangeres
Lengte: 1,67 m
Geboorteplaats: ’s Gravenpolder, Zeeland
Woonplaats: Alkmaar
Relatie: ja
Vriend: voetballer Wesley Hoedt
Instagram: de Instagram van Emma Heesters is @emmaheesters.

Foto's

Emma Heesters laat nieuwe partner zien op foto
Emma Heesters nieuwe livestream
Emma Heesters huis