Emma Heesters

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Zangeressen > Emma Heesters

Zangeres Emma Heesters

Emma Heesters is een Nederlandse zangeres en werd voornamelijk bekend van haar zelfgemaakte covers en haar deelname aan Beste Zangers. Tegenwoordig heeft ze zo'n 5 miljoen abonnees op haar Youtube-kanaal.

Vriend Emma Heesters is voetballer Wesley Hoedt

Emma Heesters heeft sinds 2020 een relatie met de Nederlandse voetballer Wesley Hoedt. Emma vertelde altijd dat ze Wesley niet achterna wil reizen, en te willen gaan dan 'latten' met hem. In 2021 kocht ze echter samen met Wesley Hoedt een appartement in Antwerpen, België. Emma Heesters is nog geen moeder, maar heeft dankzij Wesley wel twee bonuskinderen. Ze steekt niet onder stoelen of banken dat ze later zelf ook een eigen kind wil.

Emma Heesters begon bij Beste Zangers

Emma Heesters begon haar solocarrière toen ze als 8-jarig meisje meedeed aan het Kinderen voor Kinderen Songfestival. Ze was hier als inzending voor de provincie Zeeland. De zangeres deed mee met het liedje 100 kleine feestjes en won hiermee het songfestival ook. In 2017 begon Emma met het plaatsen van Covers op haar eigen Youtube-kanaal en hiermee werd ze bekend. Heesters heeft tegenwoordig ook een platencontract en ze krijgt miljoenen views op haar Youtube-kanaal. In 2019 stond ze in het voorprogramma van de band Boyce Avenue. Eind augustus 2019 nam ze deel aan het programma Beste Zangeres. Hier gooide ze hoge ogen bij de kijkers en werd ze in één klap een bekende Nederlander dankzij haar duet met Rolf Sanchez. In september 2019 bracht ze samen met Kevin de titelsong voor De Club Van De Lelijke Kinderen uit. Tegenwoordig brengt ze verschillende solonummers uit en werkt ze ook vaak samen met andere artiesten.

Wat is de afkomst van Emma Heesters?

Omdat Emma Heesters in zo veel verschillende talen zingt, vragen veel mensen zich af wat de afkomst van Emma Heesters is. Haar ouders zijn Nederlands, dus de afkomst van Emma Heesters is Nederlands. Ze is 'gewoon' in Zeeland geboren. Ze is dus niet Spaans, en ook niet Indonesisch, ondanks dat ze vaak in deze talen zingt.

Nieuws

Video: Emma Heesters heeft kletsnat onderonsje met Maan

Het concertweekend van The Streamers is aangebroken. Daarbij horen natuurlijk ook twee van de mooiste zangeressen van Nederland: Emma Heesters en Maan. De twee hebben het wel erg gezellig samen...

Foto: Emma Heesters blijkt aanbeden te worden door meest onverwachte BN’er ooit

Emma Heesters heeft een stille aanbidder! Deze kritische BN'er is helemaal zot op Emma, en pakt haar zodra hij de kans krijgt ook meteen stevig vast!

Emma Heesters verbaast Instagram met foto van enorme bloemkolen

Emma Heesters heeft weer een heerlijke foto geplaatst op haar Instagram account. Ze heeft namelijk een best onthullend plaatje gemaakt. 

Foto: Amber Brantsen wordt stiekem aanbeden door gretige mannen in Zandvoort

De nieuwe presentatrice van Viaplay is bezig met het filmen voor de Formule 1-tiendaagse, op het moment presenteren zijn er wel een paar hele gretige mannen die haar aan staren...

Amber Brantsen lokt kijker naar Viaplay met heerlijk filmpje

Viaplay pakt uit richting de Formule 1 in Zandvoort! Tien dagen lang kunnen de mensen genieten van Amber Brantsen live op Viaplay. Met dit fijne filmpje geeft ze haar trouwe kijkers een reden om meteen in te schakelen!

Video: Sensuele Emma Heesters gaat diep door haar knieën

Zangeres Emma Heesters heeft het op het podium prima naar haar zin. Al helemaal als ze lekker laag mag gaan.

Foto: Emma Heesters deelt dampende beelden van zonnig snoepreisje

Emma Heesters deelt wel hele zonnige foto's op haar Instagram. Deze dampende beelden moet je simpelweg gezien hebben. 

Foto: Emma Heesters geeft showtje weg in verleidelijke outfit

Emma Heesters gaf in Rotterdam haar eerste show met live band. Om deze dag nog specialer te maken, trok ze een wel héél opvallend pakje aan!
Emma Heesters

Profiel

Geboortedatum: 8 januari 1996
Sterrenbeeld: Steenbok
Beroep: zangeres
Lengte: 1,67 m
Geboorteplaats: ’s Gravenpolder, Zeeland
Woonplaats: Alkmaar
Relatie: ja
Vriend: voetballer Wesley Hoedt
Instagram: de Instagram van Emma Heesters is @emmaheesters.

Foto's

Emma Heesters laat nieuwe partner zien op foto
Emma Heesters nieuwe livestream
Emma Heesters huis