Emma Heesters

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Zangeressen > Emma Heesters

Zangeres Emma Heesters

Emma Heesters is een Nederlandse zangeres en werd voornamelijk bekend van haar zelfgemaakte covers en haar deelname aan Beste Zangers. Tegenwoordig is ze een internationale ster, toert ze wereldwijd en heeft ze zo'n 6 miljoen abonnees op haar Youtube-kanaal.

Emma Heesters begon bij Beste Zangers

Emma Heesters begon haar solocarrière toen ze als 8-jarig meisje meedeed aan het Kinderen voor Kinderen Songfestival. Ze was hier als inzending voor de provincie Zeeland. De zangeres deed mee met het liedje 100 kleine feestjes en won hiermee het songfestival ook. In 2017 begon Emma met het plaatsen van Covers op haar eigen Youtube-kanaal en hiermee werd ze bekend. Heesters heeft tegenwoordig ook een platencontract en ze krijgt miljoenen views op haar Youtube-kanaal. In 2019 stond ze in het voorprogramma van de band Boyce Avenue. Eind augustus 2019 nam ze deel aan het programma Beste Zangeres. Hier gooide ze hoge ogen bij de kijkers en werd ze in één klap een bekende Nederlander dankzij haar duet met Rolf Sanchez. In september 2019 bracht ze samen met Kevin de titelsong voor De Club Van De Lelijke Kinderen uit. Tegenwoordig brengt ze verschillende solonummers uit en werkt ze ook vaak samen met andere artiesten. Ook heeft ze in India een enorme fanbase opgebouwd. Deze heeft zulke grote vormen aangenomen, dat Emma Heesters zelfs door India getourd heeft.

Emma Heesters vriend, relatie en Wesley Hoedt

Emma Heesters had sinds 2020 een relatie met de Nederlandse voetballer Wesley Hoedt. In 2021 kocht ze echter samen met Wesley Hoedt een appartement in Antwerpen, België. Het stel was regelmatig onderwerp van gesprek bij roddelkanalen. Wesley zou er namelijk nog wel eens een handje van hebben om andere vrouwen op te zoeken. Toen de voetballer voor de zoveelste keer dezelfde fout maakte, besloot Emma dat het genoeg was. In maart 2023 kondigde Emma Heesters aan dat zij en Wesley Hoedt uit elkaar waren. Over het vermeende vreemdgaan hield ze haar mond dicht. Op het moment is Emma Heesters weer vrijgezel.

Emma Heesters afkomst

Omdat Emma Heesters in zoveel verschillende talen zingt, en in India nog populairder lijkt dan in Nederland, vragen veel mensen zich af wat de afkomst van Emma Heesters is. Haar ouders zijn Nederlands, dus de afkomst van de zangeres is Nederlands. Emma Heesters is geboren in ‘s Gravenpolder in Zeeland op 8 januari 1996.. Ze is dus niet Spaans, en ook geen Indiër, ondanks dat ze vaak in deze talen zingt.

Emma Heesters Instagram

Tegenwoordig kun je als zangeres voor je eigen reclame zorgen via sociale media. Instagram werkt daarvoor misschien nog wel het beste. Ook Emma Heesters heeft dat begrepen. Sowieso snapt ze hoe ze zichzelf moet promoten. Tijdens concerten verschijnt de blondine namelijk in de lekkerste pakjes en meest strakke outfits. Als ze vervolgens de foto’s van deze avonden deelt via Instagram, kunnen al haar fans meegenieten. En dat zijn er een hoop, Emma tikt bijna de twee miljoen volgers aan op Instagram. Ook achter de schermen mogen we een kijkje nemen, zo hoef je als trouwe volger niks te missen van het leven van de zangeres. Je kunt Emma Heesters volgen op Instagram via @emmaheesters.

Nieuws

Video: Emma Heesters laat haar mooie gezichtje bewerken met trillend apparaat

Zangeres Emma Heesters laat haar gezicht flink bewerken! Fans hebben hier veel over te zeggen. Doet ze dit vaker?

Video: Emma Heesters tuit haar lippen en misdraagt zich in vliegtuig

Zangeres Emma Heesters is zich flink aan het misdragen in het vliegtuig. En dat is natuurlijk even het kijken waard!

Emma Heesters deelt zwoele privé foto’s met bekende vriend

Emma Heesters heeft sinds een tijdje weer met voetballer Wesley Hoedt. En natuurlijk maken de twee samen zeer mooie foto's.

Video: Emma Heesters laat ze knallen tijdens overdreven verjaardagsfeestje

Emma Heesters heeft een leuk feestje georganiseerd voor haar vriend Wesley Hoedt en dat is natuurlijk een groot festijn geworden. 

Foto: Emma Heesters laat helemaal niks aan de verbeelding over in knellend jurkje

Dat zangeres Emma Heesters niet vies is van het poseren in strakke pakjes is voor vele bekend. Maar met haar nieuwste foto heeft ze toch weer onze aandacht weten te trekken.

Emma Heesters laat fans smachten met riskante privé foto voor haar vriend Wesley Hoedt

Fans krijgen van Emma Heesters ook een cadeautje voor Valentijnsdag in de vorm van een zéér interessante foto op Instagram. Daar maakt ze niet alleen haar vriend Wesley Hoedt blij mee...

Soort zoekt soort: dit is waarom Emma Heesters vreemdgaande Wesley Hoedt kon vergeven

Emma Heesters heeft een bijzondere bekentenis begaan. En daarmee laat ze gelijk blijken waarom zij en Wesley Hoedt zo goed bij elkaar passen. 

Foto: Emma Heesters laat publiek watertanden met aan onderkant gescheurde jurk

Emma Heesters vindt het natuurlijk erg fijn om allemaal mooie foto's van zichzelf te laten zien. En dat doet ze nu weer in een mooie jurk!
Emma Heesters

Profiel

Geboortedatum: 8 januari 1996 Sterrenbeeld: Steenbok 
Geboorteplaats: ’s Gravenpolder, Zeeland 
Beroep: Zangeres
Lengte: 1,67 m
Woonplaats: Alkmaar
Relatie: Nee
Vriend: Geen
Instagram:
de Instagram van Emma Heesters is @emmaheesters.

Foto's

Emma Heesters
Emma Heesters
Emma Heesters