Emma Heesters

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Zangeressen > Emma Heesters

Zangeres Emma Heesters

Emma Heesters is een Nederlandse zangeres en werd voornamelijk bekend van haar zelfgemaakte covers en haar deelname aan Beste Zangers. Tegenwoordig heeft ze zo'n 5 miljoen abonnees op haar Youtube-kanaal.

Vriend Emma Heesters is voetballer Wesley Hoedt

Emma Heesters heeft sinds 2020 een relatie met de Nederlandse voetballer Wesley Hoedt. Emma vertelde altijd dat ze Wesley niet achterna wil reizen, en te willen gaan dan 'latten' met hem. In 2021 kocht ze echter samen met Wesley Hoedt een appartement in Antwerpen, België. Emma Heesters is nog geen moeder, maar heeft dankzij Wesley wel twee bonuskinderen. Ze steekt niet onder stoelen of banken dat ze later zelf ook een eigen kind wil.

Emma Heesters begon bij Beste Zangers

Emma Heesters begon haar solocarrière toen ze als 8-jarig meisje meedeed aan het Kinderen voor Kinderen Songfestival. Ze was hier als inzending voor de provincie Zeeland. De zangeres deed mee met het liedje 100 kleine feestjes en won hiermee het songfestival ook. In 2017 begon Emma met het plaatsen van Covers op haar eigen Youtube-kanaal en hiermee werd ze bekend. Heesters heeft tegenwoordig ook een platencontract en ze krijgt miljoenen views op haar Youtube-kanaal. In 2019 stond ze in het voorprogramma van de band Boyce Avenue. Eind augustus 2019 nam ze deel aan het programma Beste Zangeres. Hier gooide ze hoge ogen bij de kijkers en werd ze in één klap een bekende Nederlander dankzij haar duet met Rolf Sanchez. In september 2019 bracht ze samen met Kevin de titelsong voor De Club Van De Lelijke Kinderen uit. Tegenwoordig brengt ze verschillende solonummers uit en werkt ze ook vaak samen met andere artiesten.

Wat is de afkomst van Emma Heesters?

Omdat Emma Heesters in zo veel verschillende talen zingt, vragen veel mensen zich af wat de afkomst van Emma Heesters is. Haar ouders zijn Nederlands, dus de afkomst van Emma Heesters is Nederlands. Ze is 'gewoon' in Zeeland geboren. Ze is dus niet Spaans, en ook niet Indonesisch, ondanks dat ze vaak in deze talen zingt.

Nieuws

Dansende Emma Heesters laat zich helemaal gaan op vergeten foto

Emma Heesters is de meest vrije zangeres van Nederland. Dat laat ze wel zien met alle danspasjes die ze uitvoert. 

Foto: Stralende Emma Heesters geeft smekende fans hun zin

Emma Heesters is groot geworden met het maken van Engelse covers van Indonesische nummers. En speciaal voor die fans heeft ze weer een verassing.  Het...

Foto: Emma Heesters wacht in stilte op naderend hoogtepunt

Emma Heesters wacht geduldig op haar volgende hoogtepunt. Ze heeft namelijk bijna vijf miljoen abonnees te pakken op haar YouTube kanaal.

Foto: Emma Heesters blinkt ook uit in rol van voetbalvrouw

Emma Heesters kan blijkbaar meer dan alleen zingen. De blondine bewees bij de Belgische Gouden Schoen dat ze een uitstekende voetbalvrouw is.

Foto: Emma Heesters viert verjaardag op avond vol illegale praktijken

Emma Heesters is zeker niet zo braaf als de meeste mensen denken. Haar verjaardag ging ze los met vuurwerk en erg innig contact.

Foto: Beeldschone Emma Heesters gaat op date in bijzondere outfit

Als Emma Heesters iets doet, dan doet ze het goed. Vandaar dat Emma er in haar date outfit er zo prachtig uit ziet.

Zeldzame oude foto van Emma Heesters toont schrikbarende metamorfose

Op deze oude foto van Emma Heesters moet je goed kijken voordat je ziet dat het de zangeres is. Blijkbaar heeft ze er ooit heel anders uitgezien...

Foto: Emma Heesters draagt bij The Streamers weer opvallende vermomming

Emma Heesters rolt van de ene vermomming in de andere. Bij The Masked Singer droeg ze al een opvallend krokodillenpak en nu is het weer raak.
Emma Heesters

Profiel

Geboortedatum: 8 januari 1996
Sterrenbeeld: Steenbok
Beroep: zangeres
Lengte: 1,67 m
Geboorteplaats: ’s Gravenpolder, Zeeland
Woonplaats: Alkmaar
Relatie: ja
Vriend: voetballer Wesley Hoedt
Instagram: de Instagram van Emma Heesters is @emmaheesters.

Foto's

Emma Heesters laat nieuwe partner zien op foto
Emma Heesters nieuwe livestream
Emma Heesters huis