Emma Heesters

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Zangeressen > Emma Heesters

Zangeres Emma Heesters

Emma Heesters is een Nederlandse zangeres en werd voornamelijk bekend van haar zelfgemaakte covers en haar deelname aan Beste Zangers. Tegenwoordig heeft ze zo'n 5 miljoen abonnees op haar Youtube-kanaal.

Vriend Emma Heesters is voetballer Wesley Hoedt

Emma Heesters heeft sinds 2020 een relatie met de Nederlandse voetballer Wesley Hoedt. Emma vertelde altijd dat ze Wesley niet achterna wil reizen, en te willen gaan dan 'latten' met hem. In 2021 kocht ze echter samen met Wesley Hoedt een appartement in Antwerpen, België. Emma Heesters is nog geen moeder, maar heeft dankzij Wesley wel twee bonuskinderen. Ze steekt niet onder stoelen of banken dat ze later zelf ook een eigen kind wil.

Emma Heesters begon bij Beste Zangers

Emma Heesters begon haar solocarrière toen ze als 8-jarig meisje meedeed aan het Kinderen voor Kinderen Songfestival. Ze was hier als inzending voor de provincie Zeeland. De zangeres deed mee met het liedje 100 kleine feestjes en won hiermee het songfestival ook. In 2017 begon Emma met het plaatsen van Covers op haar eigen Youtube-kanaal en hiermee werd ze bekend. Heesters heeft tegenwoordig ook een platencontract en ze krijgt miljoenen views op haar Youtube-kanaal. In 2019 stond ze in het voorprogramma van de band Boyce Avenue. Eind augustus 2019 nam ze deel aan het programma Beste Zangeres. Hier gooide ze hoge ogen bij de kijkers en werd ze in één klap een bekende Nederlander dankzij haar duet met Rolf Sanchez. In september 2019 bracht ze samen met Kevin de titelsong voor De Club Van De Lelijke Kinderen uit. Tegenwoordig brengt ze verschillende solonummers uit en werkt ze ook vaak samen met andere artiesten.

Wat is de afkomst van Emma Heesters?

Omdat Emma Heesters in zo veel verschillende talen zingt, vragen veel mensen zich af wat de afkomst van Emma Heesters is. Haar ouders zijn Nederlands, dus de afkomst van Emma Heesters is Nederlands. Ze is 'gewoon' in Zeeland geboren. Ze is dus niet Spaans, en ook niet Indonesisch, ondanks dat ze vaak in deze talen zingt.

Nieuws

Foto: Emma Heesters gaat op mannenjacht in doorschijnend jurkje

Emma Heesters is weer vrijgezel en klaar om op mannenjacht te gaan. De blondine ziet er prachtig uit tijdens haar nieuwe fotoreeks..

BREAKING: Emma Heesters zet vriend Wesley op straat om deze walgelijke reden

Het ondenkbare is gebeurt. Emma Heesters is toch weer single geworden! Ze heeft haar (inmiddels ex)vriend Wesley Hoedt de deur gewezen. 

Foto: Emma Heesters nodigt je uit tussen de lakens

Emma Heesters is er niet vies van om haar volgers een beetje te verleiden. Met deze foto tussen de lakens is dat zeker gelukt.

Foto: Emma Heesters wisselt snel van outfit tijdens liveshow

De knappe Emma Heesters blijft haar fans maar verrassen tijdens Vrienden van Amstel Live. De  zangeres trekt de ene naar de andere spannende outfit aan in een rap tempo..

Foto: Emma Heesters draagt behalve sieraden helemaal niks!

Emma Heesters deelt een uiterst pikante video via Instagram. De blondine draagt niks behalve een paar sieraden!

Foto: Emma Heesters gaat helemaal los in openhangend topje

De altijd prachtige Emma Heesters viert haar verjaardag heel uitbundig! Vooral met het fonkelende topje dat ze aanhad wist ze iedereen omver te blazen...

Foto: Emma Heesters hijst zich in zéér gewaagd pakje tijdens Vrienden van Amstel

Het is weer een spannende avond bij de Vrienden van Amstel Live. Zo heeft de mooie Emma Heesters zich in een wel zeer gewaagd pakje gehesen voor de show..

Foto: Emma Heesters heeft het héél gezellig in doorzichtig topje

Emma Heesters deelt een stel innige kiekjes via Instagram. De blondine lijkt het wel héél gezellig te hebben in dit uiterst doorzichtige kledingstuk..
Emma Heesters

Profiel

Geboortedatum: 8 januari 1996
Sterrenbeeld: Steenbok
Beroep: zangeres
Lengte: 1,67 m
Geboorteplaats: ’s Gravenpolder, Zeeland
Woonplaats: Alkmaar
Relatie: ja
Vriend: voetballer Wesley Hoedt
Instagram: de Instagram van Emma Heesters is @emmaheesters.

Foto's

Emma Heesters laat nieuwe partner zien op foto
Emma Heesters nieuwe livestream
Emma Heesters huis