De 4 meest opmerkelijke weetjes over GTST-actrice Pip Pellens

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ze veroverde iedereens hart in GTST, maar toch is er een hoop wat mensen nog niet weten van Pip Pellens. Daarom hier de meest opmerkelijke feitjes die je MOET weten.

De meeste mensen kennen Pip Pellens van haar rol in Goede Tijden, Slechte Tijden, maar Pip heeft nog veel meer gedaan in haar carrière. Hieronder volgen de meest opvallende feitjes over Pip!

Lees ook: De mooiste Instagram foto’s van GTST actrice Pip Pellens

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pip Pellens-Wessels (@pippellens)

De diverse rollen uit Pip’s carrière

Als Wiet van Houten in Goede Tijden, Slechte Tijden, veroverde Pip de harten van menig televisiekijker. Wat veel mensen echter niet weten, is dat Pip voor en na GTST nog veel meer rollen heeft vertolkt. Zo startte Pip haar carrière met haar gastrol als Jenny in de populaire serie Costa! Daarna volgde al snel andere rollen in grote series zoals Keyzer & De Boer Advocaten. Van Flikken Maastricht, tot Zomer in Zeeland, Pip heeft een hoop credits op haar naam staan. Maar ook in de bioscoop kon je Pip vaak tegen komen. Bijvoorbeeld in films als Verliefd op Ibiza, Michiel de Ruyter en Soof 2.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pip Pellens-Wessels (@pippellens)

Pip heeft faalangst

Hoewel Pip grote rollen speelde bleef ze toch last hebben van onzekerheden. Pip had enorm last van faalangst. Inmiddels heeft Pip heeft haar faalangst overwonnen, maar vroeger had ze er veel last van. Omdat ze al vanaf een jonge leeftijd acteerde, voelde Pip zich altijd een beetje een buitenbeentje. Ze was altijd bang dat ze niet goed genoeg was en wilde graag dat iedereen van haar onder de indruk was. Ze kon heel zenuwachtig worden. Gelukkig door de goede steun van haar ouders en haar eigen doorzettingsvermogen wist Pip haar faalangst te overwinnen. Gelukkig maar, want daarom kan je haar nog steeds zo vaak bewonderen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pip Pellens-Wessels (@pippellens)

Pip Pellens is getrouwd

Het liefdesleven van Pip is relatief saai als je het vergelijkt met de meeste BN’ers. Al sinds 2012 is ze smoorverliefd op acteur Pim Wessels, die ze leerde kennen bij de jeugdmusical Lover of Loser. Volgens Pip heeft het koppel ook nooit ruzie. En sinds dit jaar zijn de twee ook nog eens getrouwd. Wel in het geheim, zonder een grote groep mensen en al helemaal zonder de pers. Een huwelijk hing al even in de lucht, want in 2016 wilde de vriend van Pip haar al ten huwelijk vragen. Maar destijds had hij te weinig inspiratie voor een bijzonder aanzoek. Die inspiratie heeft hij de afgelopen vijf jaar gevonden, want inmiddels gaan de twee als getrouwd stel door het leven.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pim Wessels-Pellens (@pim_wessels)

Dance, Dance, Dance

Als je aan Pip denkt, dan is het programma Dance Dance Dance waarschijnlijk een van de eerste dingen die je opkomt. Ze is namelijk behalve een getalenteerd actrice, ook nog eens een getalenteerde danseres. Met haar verleidelijke danspasjes won ze het allereerste seizoen van het populaire dansprogramma.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Noa van der Bij maakt niet alleen vriend Cody Gakpo blij met foto in superstrak topje

De knappe vriendin van Cody Gakpo, Noa van der Bij, weet wel hoe ze haar vriend en haar volgers gelukkig moet houden met deze mooie foto. 

AnneKee Molenaar deelt zeer zeldzame foto van zichzelf als 18-jarige

Sinds het moment Matthijs de Light populairder werd, kwamen we ook steeds meer te weten over zijn vriendin. AnneKee Molenaar werkte echter al aan de weg als model voordat ze bij het voetbalpubliek écht bekend werd. Van die tijd voordat wij haar allemaal kende deelt ze nu een bijzondere en zeker zeldzame foto. 

Wow: Sylvana IJsselmuiden brengt hoofd van volgers op hol met heerlijke foto

Sylvana IJsselmuiden heeft een heerlijk mysterieuze foto geplaatst en laat haar volgers helemaal op hol slaan met wilde gedachtes.