Boerin Annemiek kan wel een konijnen-onesie gebruiken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Is boerin Annemiek op zoek naar een man, of gebruikt ze het programma liever om een nieuwe stalknecht te vinden? Dat vragen veel kijkers zich af na het optreden van het boerinnenkalender-model in de nieuwste aflevering van Boer Zoekt Vrouw.

De mannen van boerin Annemiek krijgen weinig om mee te werken. Of ja: als je melkmachines, staartscheerapparaten, emmers en hooivorken niet meerekent tenminste. Misschien dat Annemiek de knalroze konijnen-onesie van Boer Geert-Jan kan lenen. Dat levert in ieder geval gespreksstof op…

Boerin Annemiek Koekoek

Een kalendermodel in Boer Zoekt Vrouw! Hier hadden we jaren op gewacht. Ietwat stugge boerendames waren we in de loop der jaren al gewend, maar een echt meisje-meisje als datebare kandidaat hadden we nog nooit gezien. Nu er op de meeste BZV-boerderijen nog maar drie gegadigden rondlopen, kunnen we concluderen dat Boerin Annemiek inderdaad voor verrassende tv gezorgd heeft. Maar niet de verrassende tv waar we op hoopten.

Lees ook: Waarom Boerin Annemiek geen woorden nodig heeft

Boerin zoekt knecht

Saai willen we Annemiek niet noemen. Maar een klein beetje showgevoel, zeker omdat ze al eens in lingerie durfde te poseren, hadden we wel verwacht. Het is daarom jammer dat de boerin dicht lijkt te klappen zodra die camera’s op haar neus gericht worden. Haar dates hebben zich ook vast lelijk verkeken op de situatie. Zij dachten een avontuurlijke, licht exhibitionistische kalenderbabe geschreven te hebben.

Nog een potje kaarten? Nee, Annemiek gaat naar bed. Of de mannen aan de lichten willen denken, en de hond in de bijkeuken willen zetten als ze zelf naar boven gaan. De volgende dag staat ze gapend in de stal, en zet ze de mannen aan het werk. Veel gespreksstof lijkt er niet te zijn, om over vonkjes nog maar te zwijgen. Zelfs de koeien proberen Annemiek een beetje in de goede richting te duwen: tijdens het scheren van de staarten haalde één van haar dieren flink uit. Hebben ze in ieder geval iets om over te praten…

Konijnen-onesie

Hij komt er door de druk van de cameralenzen misschien niet helemaal uit, maar we weten zeker dat er ergens een feestnummer in Annemiek schuilt. Wat ze nodig heeft is één van Boer Geert-Jans attributen. Deze lolbroek tovert de ene na de andere practical joke uit z’n voorraadkast. Zijn dates worden er inmiddels gek van. Die knalroze konijnen-onesie die hij als ‘pyjama’ aantrok had hij beter aan Annemiek kunnen geven. Zo’n potsierlijk pakje is de ultieme ijsbreker onze stille Boerinnenkalender-bunny. Bovendien zou het haar ook veel beter staan. Daar denkt Boer Geert-Jan sowieso anders over…

https://twitter.com/anique1993/status/1241847984121434113

 

Laatste nieuws

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.

Doldwaze Lisa Vol (OG3NE) misdraagt zich op Instagram: “Écht NUL gène”

Lisa Vol van meidengroep OG3NE gaat alle grenzen voorbij met deze schaamteloze foto's. Ze maakt even duidelijk dat ze het meest spontane zusje van de groep is.