Vrouwen Nederlandse Vrouwen Waarom Boerin Annemiek geen woorden nodig heeft

Waarom Boerin Annemiek geen woorden nodig heeft

-

Waarom Boerin Annemiek geen woorden nodig heeft

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Veel Twitteraars vinden Boer zoekt Vrouw-kandidate Annemiek Koekoek maar een ”ongeïnteresseerde tuthola”. Volgens de mensen op het sociale medium, kan boerin Annemiek weinig goeds doen. Maar: staakt het vuren! Mannenzaken zet haar in een ander daglicht. 

Gisteravond was het weer zo ver: een nieuwe aflevering van Boer zoekt Vrouw. Hét moment van de week waarop vrouwlief naar de opbloeiende boerenromances kan kijken en dus ook hét moment voor manlief naast haar op de bank om mee te genieten. Niet van de romances, maar van boerin Annemiek natuurlijk.

Lees ook: TBT met Yvon Jaspers 

Waar normaal gesproken de ‘zeer ongemakkelijke situaties’ het onderwerp van gesprek zijn op Twitter, was het ditmaal onze geliefde boerin Annemiek die de gemoederen flink bezig hield. Annemiek zou volgens vele ietwat bozige (lees: met name vrouwelijke) kijkers maar een saaie, stille en ongeïnteresseerde meid zijn. Zo ook volgens Regina. Regina doet er zelfs nog een schepje bovenop en noemt de boerin zelfs een echte #tuthola.

Mannenzaken grijpt in!

Toch lijkt deze heksenjacht op boerin Annemiek door de ogen van vele (lees: vooral mannelijke) Twitterende kijkers niet terecht. Het klopt, Annemiek is hier en daar af en toe wat stilletjes. Maar wat velen vergeten is het feit dat Annemiek helemaal niet veel woorden nodig heeft. Onze lievelingsboerin communiceert (volgens hen) ruim voldoende…

Lees ook: Boerin Annemiek Tindert er op los

(Lees verder onder afbeelding)

Boerin Annemiek

Volgens velen kan het nóg beter

Het is Mannenzaken echter niet ontgaan dat er onder de vaak ’emotionele’ Twitteraars, ook enkele ‘kritische’ Twitteraars te vinden zijn. Zij leven dan ook volgens het motto: ‘Er is altijd ruimte voor verbetering’. Zo is daar Marc. In eerste instantie lijkt Marc verontwaardigd over het feit dat er buik-gegleden wordt, maar wij weten wel beter. Marc lijkt ons eerder ietwat teleurgesteld dat het van een échte wet T-shirt contest niet kwam.

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Saskia Noort
Willemijn Verkaik
Sylvie Meis
Helene Hendriks
Dyantha Brooks

Laatste nieuws

Rondje Forum 12-7: Foto’s van Sylvie Meis, Sensi Lowe en Hélène Hendriks

Zin in screencaps van Sensi Lowe en Hélène Hendriks? Heb je de laatste foto's van Beertje van Beers gemist? Of wil je graag uitgenodigd worden voor Sylvie Meis' pikante zwembadbruiloft? Tijdens ons Rondje Forum maak je het allemaal mee!

De Slimste Mens met Monica Geuze gaat beginnen

Het nieuwste seizoen van De Slimste Mens gaat beginnen! Een groot aantal BN'ers gaat het tegen elkaar opnemen in de meest prestigieuze kennisquiz van Nederland. Kanshebbers? Monica Geuze, Astrid Kersseboom, Markoesa Hamer en Ortál Vriend...

Helene Hendriks showt verborgen talenten

Veelzijdige vrouw, die Hélène Hendriks! Wist je dat deze hockeyster / reporter / interviewer/ presentatrice ook een heuse circusact kan verzorgen? Iets met (surprise) balbehandeling en hooghouden...

Geef je mening