‘Amerikaanse Gaby Blaaser’ kon niet dansen tegen Shakira en J.Lo

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De finale van de Super Bowl (American Football) eindigde in een gelijkspel tussen zangeressen Shikira en Jennifer Lopez. Als het aan model Kelly Kay had gelegen, had ze die wedstrijd nog vóór de Halftime Show beslist. De beveiliging hield haar streak-actie echter tegen.

Kelly Kay noemt zich op Instagram een ‘US Fahion Model’. Deze blondine had snode plannen om tijdens de Superbowl finale zichzelf in de picture te zetten. Niet door een van die duurbetaalde reclames in te kopen (van 5 miljoen voor 15 seconden), maar door naakt het veld op te rennen tijdens de eerste helft van de belangrijkste American Football-wedstrijd van het seizoen.

Pre-halftimeshow

Kelly zag in de eerste helft haar kans schoon, maar werd door de beveiliging rondom het veld getackeld alsof ze zelf in de finale speelden. Daarmee was haar doel toch (deels) geslaagd, want op de socials gingen los op het opwarmertje van de halftimeshow van Kelly.

Amerikaanse Gaby Blaaser

Natuurlijk valt het te prijzen om je te mengen in de strijd om de Super Bil tussen Shakira en Jennifer Lopez, al is het vooral de vraag of ze kans zou maken tegen de losse heupen van die twee mega-artiesten. Spijt van de actie had ze helemaal niet vertelde ze later.

Ze had haar actie dan niet kunnen volbrengen. De hele wereld heeft wel mee kunnen genieten van haar Gaby Blaaser-immitatie. De overeenkomsten stapelen zich op: twee blonde vrouwen, allebei niet bang om met de billen bloot te gaan én ze doen alles voor de follow – ja, zonder dat Bram Krikke’s YouTube-show daaraan gerelateerd kan worden.

Lees ook: De evolutie van Gaby Blaaser

Geen spijt

Kelly kan in ieder geval over het laatste meepraten: haar Instagram-volgersaantal schoot omhoog. Dat is toch wel reden voor een klein applausje voor deze PR-stunt en een grote middelvinger naar de merken die miljoenen betaalden om hun reclame te laten zijn bij het grootste eendaagse sportevenement van de wereld.

Spijt van de actie heeft ze dan ook allerminst. Kelly zette een post op Instagram waarin ze vertelde dat je vooral moet doen en laten wat je zelf wil en vooral geen spijt moet hebben van de dingen die je doet. De kers op die taart is toch wel het bedankje dat ze doet naar de NFL, de organisatie achter de belangrijkste American Football-competitie.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Styliste Roos Reedijk is deelnemers Kopen Zonder Kijken spuugzat (video)

Roos Reedijk laat net iets te duidelijk merken dat ze echt helemaal klaar is met de deelnemers van Kopen Zonder Kijken. 

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!