Sport Shakira en J.Lo strijden om Super Bil

Shakira en J.Lo strijden om Super Bil

-

Shakira en J.Lo strijden om Super Bil

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Je tortillachips hadden tijdens de Halftime Show van de Super Bowl geen druppel salsa nodig. Shakira en Jennifer Lopez verzorgden het pikante sausje! Deze verhitte Latina Bowl had qua spanning wel wat weg van de spannende strijd die de American Footballspelers op de grasmat legden. Alleen kijk je natuurlijk veel liever naar deze dames dan naar tientallen hard knuffelende kerels.

Jennifer Lopez Shakira Super Bowl
Beeld: Youtube / NFL

Muy Caliente! Hoewel de rust bij een sportwedstrijd normaal gebruikt wordt om even te kalmeren en een nieuw biertje te pakken, grepen Shakira en Jennifer Lopez dit pauzemomentje juist aan om je snakkend naar adem aan de tweede helft te laten beginnen.

Helemaal uit je dak gaan in een stadion – laat dat maar aan Latijns-Amerikanen over. Het kleine kwartiertje dat de diva’s op de middenstip stonden was niemand meer met de Super Bowl bezig. De Super Bil, daar draaide het om.

Billen Blitz

Bij een American Football-wedstrijd draait het vaak al om een wedstrijd in een wedstrijd: welke quarterback, de centrale man die de aanval verdeelt, heeft de ‘hot hand’ en verzuipt het minst vaak in de ‘blitz’ van de tegenstander? Deze Halftime Show gooide nóg een wedstrijd binnen de wedstrijd in de mix. En ook hier werd verschrikkelijk hard geblitzt met billen en handen die mogelijk nóg heter waren.

(Tekst loopt door onder video)

Tongtwister

Shakira mocht deze billenblitz beginnen. De 43-jarige Colombiaanse gooide het op haar veelzijdigheid: zang, bewegen, gitaar, drum, buikdansen, bondage – wat kan deze wulpse dame niet? Haar rondzwiepende touw hield haar belagers op afstand, en met die beweeglijke heupen ontweek ze elke tackle. Geen fumbles, geen sacks, maar pure klasse! Als klap op de vuurpijl showde ze ook nog eens dat werkelijk ál haar spieren goed afgetraind zijn. Bil én tong.

https://twitter.com/ironchefolivia/status/1224141712089419776

Voor paal

Zie dat maar eens te toppen. Jennifer Lopez, inmiddels 50, nam de uitdaging aan! Ze verloor steeds meer kleding, draaide met haar duur-verzekerde moneymaker en bracht haar grootste hits ten gehore. En zie haar maar eens te intercepten als ze hoog in een stripperpaal zit!

Ze mag dan iets ouder zijn dan haar collega, maar J.Lo is nog steeds zo lenig als een jong poesje. En dankzij onderstaand fragmentje snap je nu eindelijk wat die term ‘hot hand’ betekent. Hittezoekend.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo) op

Dubbel zien

Niet alleen de bijna identieke tenues van de twee rood/wit-dragende footballteams zorgden voor visuele verwarring. Op een gegeven moment was het bijna niet meer mogelijk om de twee blonde, heupzwaaiende diva’s uit elkaar te houden.

Vooral van de achterkant bekeken was dat lastig. Lang, golvend blond haar, oogverblindende pakjes en synchroon zwierende heupen. Het stond voor het rustsignaal 10 – 10. En die stand mocht ook na deze Halftime Show op het scorebord blijven staan. We waren met z’n allen namelijk getuige van het meest bevredigende gelijkspel ooit.

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Cynthia Abma
Astrid Kersseboom
Romy Monteiro
Eva de Goede
Fatima Moreira de Melo

Laatste nieuws

Rondje Forum 3-8: Foto’s van Romy Monteiro, Miljuschka Witzenhausen & meer

Verse screencaps, de beste socialposts en exclusieve beelden van je favoriete vrouwelijke BN'ers: je vind het op het Mannenzakenforum! Vandaag voor jou in de aanbieding: Dee van der Zeeuw, Romy Monteiro, Miljuschka Witzenhausen en Sylvie Meis!

Arme Estavana Polman: enorme tegenvaller voor handbalster

Even leek het erop dat Estavana Polman álles kreeg wat haar hartje begeerde. Helaas lijkt er véél te vroeg een einde te komen aan haar droomjaar: ze kan komend seizoen vermoedelijk niet handballen...

Sociale Schoonheden met o.a. Monica Geuze, Yolanthe Cabau & Airen Mylene

Say cheese! Deze bekende Nederlandse vrouwen lieten zich het afgelopen etmaal zien op sociale media. Jackie Groenen en Yolanthe zijn om van te watertanden, en Airen Mylene en Monica Geuze zijn in goed gezelschap...

Geef je mening