Sport Shakira en J.Lo strijden om Super Bil

Shakira en J.Lo strijden om Super Bil

-

Shakira en J.Lo strijden om Super Bil

Datum: 

Leestijd: 2 minuten

Categorie:

Je tortillachips hadden tijdens de Halftime Show van de Super Bowl geen druppel salsa nodig. Shakira en Jennifer Lopez verzorgden het pikante sausje! Deze verhitte Latina Bowl had qua spanning wel wat weg van de spannende strijd die de American Footballspelers op de grasmat legden. Alleen kijk je natuurlijk veel liever naar deze dames dan naar tientallen hard knuffelende kerels.

Jennifer Lopez Shakira Super Bowl
Beeld: Youtube / NFL

Muy Caliente! Hoewel de rust bij een sportwedstrijd normaal gebruikt wordt om even te kalmeren en een nieuw biertje te pakken, grepen Shakira en Jennifer Lopez dit pauzemomentje juist aan om je snakkend naar adem aan de tweede helft te laten beginnen.

Helemaal uit je dak gaan in een stadion – laat dat maar aan Latijns-Amerikanen over. Het kleine kwartiertje dat de diva’s op de middenstip stonden was niemand meer met de Super Bowl bezig. De Super Bil, daar draaide het om.

Billen Blitz

Bij een American Football-wedstrijd draait het vaak al om een wedstrijd in een wedstrijd: welke quarterback, de centrale man die de aanval verdeelt, heeft de ‘hot hand’ en verzuipt het minst vaak in de ‘blitz’ van de tegenstander? Deze Halftime Show gooide nóg een wedstrijd binnen de wedstrijd in de mix. En ook hier werd verschrikkelijk hard geblitzt met billen en handen die mogelijk nóg heter waren.

(Tekst loopt door onder video)

Tongtwister

Shakira mocht deze billenblitz beginnen. De 43-jarige Colombiaanse gooide het op haar veelzijdigheid: zang, bewegen, gitaar, drum, buikdansen, bondage – wat kan deze wulpse dame niet? Haar rondzwiepende touw hield haar belagers op afstand, en met die beweeglijke heupen ontweek ze elke tackle. Geen fumbles, geen sacks, maar pure klasse! Als klap op de vuurpijl showde ze ook nog eens dat werkelijk ál haar spieren goed afgetraind zijn. Bil én tong.

https://twitter.com/ironchefolivia/status/1224141712089419776

Voor paal

Zie dat maar eens te toppen. Jennifer Lopez, inmiddels 50, nam de uitdaging aan! Ze verloor steeds meer kleding, draaide met haar duur-verzekerde moneymaker en bracht haar grootste hits ten gehore. En zie haar maar eens te intercepten als ze hoog in een stripperpaal zit!

Ze mag dan iets ouder zijn dan haar collega, maar J.Lo is nog steeds zo lenig als een jong poesje. En dankzij onderstaand fragmentje snap je nu eindelijk wat die term ‘hot hand’ betekent. Hittezoekend.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo) op

Dubbel zien

Niet alleen de bijna identieke tenues van de twee rood/wit-dragende footballteams zorgden voor visuele verwarring. Op een gegeven moment was het bijna niet meer mogelijk om de twee blonde, heupzwaaiende diva’s uit elkaar te houden.

Vooral van de achterkant bekeken was dat lastig. Lang, golvend blond haar, oogverblindende pakjes en synchroon zwierende heupen. Het stond voor het rustsignaal 10 – 10. En die stand mocht ook na deze Halftime Show op het scorebord blijven staan. We waren met z’n allen namelijk getuige van het meest bevredigende gelijkspel ooit.

Wat vond je van dit artikel?

Zeebonk
Zeebonk
Lang geleden aangespoeld op het bekendste strand van Drenthe. Een echte Zeeman, maar bonkt ook regelmatig op de deuren van andere ondergoedfirma’s.

Artikel delen:

Net binnen

Jacky Duchenne op Mannenzakenmarkt

Ex van Rico Verhoeven is zelf ook professioneel vechtjas met killer body...

Bridget Maasland nu zelf De Zwakste Schakel

Bridget is het lijdend onderwerp van haar 'eigen' show.

Mokkel Maandag: Chantal Janzen

Op Maandag zetten we graag een Nederlandse vrouw in het zonnetje. Deze keer is het dubbel feest, want Chantal Janzen was ook nog eens jarig!