Gaby Blaaser

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Influencers > Gaby Blaaser

Influencer Gaby Blaaser

Anno nu kennen we Gaby allemaal van haar leven als instagram-influencer. Ze post regelmatig bikini- en lingeriefoto’s op haar pagina. Ook is ze niet vies van een fillertje hier en daar. Voordat ze dit carrièrepad koos, was ze te zien in series als Onderweg naar Morgen, SpangaS en Goede Tijden, Slechte Tijden. Ook was ze te zien in Expeditie Robinson. Kom snel meer te weten over deze verleidelijke dame!

In de familie

Dat ze begon als actrice is niet geheel toevallig: haar opa, Jan Blaaser, had in de jaren ’80 een tijd lang een grote rol in Zeg ‘Ns Aaa. Het zat dus al in de familie!

Turbulent liefdesleven

Van 2003 tot 2006 had Gaby een relatie met Jim Bakkum. Meer dan tien jaar later ziet haar liefdesleven er een stuk turbulenter uit. Waar ze het aanvankelijk nog gezellig had met Temptation Island verleider Jaimy, lijkt die liefde nu helemaal bekoeld. Vlak daarna gingen er geruchten dat ze met Rodney Sneijder, broertje van, zou daten. Hier is echter niets van waar, volgens Gaby.

Nieuws

Video: Gaby Blaaser trekt ongedierte aan met nieuwe lippen

Gaby Blaaser deelt met veel plezier haar zware leven als een influencer. Hierin zijn Gaby haar lichaam en gezicht haar verkoop product. Om dit een beetje te stimuleren is Gaby absoluut niet vies van een spuitje hier of daar. En alle mannen zijn niet de enige die aan deze opgespoten lippen hangen...

Gaby Blaaser maakt volgers gek met sappige video

Gaby Blaaser weet precies wat ze moet doen om iedereen te verleiden. Natuurlijk doet ze dit het liefst met zo min mogelijk kleding aan en haar achterkant goed in beeld. Dit keer besloot Gaby zelfs een video op te nemen van haar sappige achterkant...

Video: Gaby Blaaser werpt handdoekje van zich af tijdens workout

Gaby Blaaser is enorm van de fitness. Dus is het niet zo gek dat ze wel eens gevraagd wordt voor een spannend filmpje op een sportapparaat. 

Video: Gaby Blaaser blijkt verassend goed met andermans ballen te zijn

Gaby Blaaser verrast ons telkens weer met al haar talenten. Van influencer tot voetbalster, de blondine lijkt het allemaal te kunnen. Dit keer speelde ze met de bal van haar bachelorette-liefje Niek. De twee gaan voetballen in het park. Valt Niek dan toch weer voor de charmes van Gaby?

SpangaS stopt: deze mooie vrouwen werden bekend dankzij de jeugdserie

Schokkend nieuws! De jeugdserie SpangaS stopt! Het populaire tv-programma breit er na 15 jaar een eind aan. Wist je dat veel jonge actrices na een rol in SpangaS bekend geworden zijn? Dit zijn de leukste!

Foto: Gaby Blaaser laat zich bekladden met bruin goedje

Gaby Blaaser verbaast vriend en vijand met een gezicht vol vieze smurrie. Het eindresultaat is echter nog verrassender. 

Gaby Blaaser geweigerd door Instagram vanwege deze te riskante foto

Gaby Blaaser is blijkbaar te aantrekkelijk voor Instagram. Het platform verwijdert twee van haar knappe foto's. 

Dappere Gaby Blaaser staat voor loodzware opgave

Wat doet Gaby Blaaser zichzelf aan? In het mega spannende Special Forces VIPS gaat ze samen met andere BN'ers een zware tijd tegemoet. 
Gaby Blaaser

Profiel

Geboortedatum: 7 juni 1986
Sterrenbeeld:  Tweeling
Kinderen: Nee
Relatie: Ja, met Danny Volker
Geboorteplaats: Amsterdam, Nederland
Beroep: Actrice, model, tv presentatrice
Instagram: Gaby zit op instagram onder de naam @gaby.blaaser

Foto's

Gaby Blaaser
Gaby Blaaser Bachelorette beelden
Gaby Blaaser