Gaby Blaaser

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Influencers > Gaby Blaaser

Influencer Gaby Blaaser

De naam Gaby Blaaser is er eentje die je tegenwoordig niet meer uit hoeft te leggen. Heel Nederland is bekend met de influencer, die ook steeds meer aan de weg timmert als actrice en presentatrice. Gaby Blaaser werd geboren op 7 juni 1986 in Amsterdam. Toen ze 3 jaar oud was verhuisde ze met haar gezin naar Vinkeveen. Dit was echter niks voor Gaby, die zichzelf als een echt stadsmeisje omschrijft. Ze ging dan ook in Amsterdam naar de middelbare school. Ze zat als tiener in de vriendengroep bij presentator Rick Brandsteder, waarmee ze samen op scooters rondreden en feestjes afgingen.

Gaby Blaaser familie en ouders

Voor Gaby Blaaser is haar familie ontzettend belangrijk. Ze noemt haar ouders haar beste vrienden. Het entertainen zit volgens Gaby ook in haar familie. Haar opa, Jan Blaaser, was een bekende acteur en cabaretier. Dit zorgde ervoor dat Gaby al heel snel wist welke kant ze op wilde. De entertainmentwereld is écht Gaby’s ding. Of het dan acteren, presenteren of dingen doen als Instagram-influencer maakt haar niets uit! Zolang ze gewoon zichzelf kan blijven, lijkt alles haar leuk.

Gaby Blaaser Expeditie Robinson en Bachelorette

Al in 2006 speelde Gaby Blaaser een rol in het televisieprogramma Onderweg naar Morgen. Dit was het begin van haar acteercarrière, die nog altijd gaande is. Inmiddels is Gaby echter meer bekend van haar televisieoptredens als zichzelf. Zo deed ze onder andere mee aan Sterren Dansen op het IJs en Jachtseizoen. In 2016 deed Gaby Blaaser mee aan Expeditie Robinson. Het bleek echter meer dan ze had verwacht, waardoor ze utieindelijk zelf opgaf. Dit zit Gaby nog altijd dwars. Een nieuwe kans bij het avontuurlijke programma zou ze dan ook zeker niet afslaan. Gaby Blaaser deed in 2020 ook mee aan het programma De Bachelorette. Ze ging hier op zoek naar haar prins op het witte paard. Toch lukte het haar niet hier de ware te vinden.

Gaby Blaaser vriend, relatie en zwanger

Het liefdesleven van Gaby Blaaser was dus een tijdje openbaar terrein. Na de Bachelorette ging Gaby vrolijk verder met daten, waar ook nog een korte relatie met haar personal trainer Danny uit ontstond. Maar deze relatie strandde, waarna ze weer op zoek ging. In augustus 2022 maakte Gaby Blaaser bekend een relatie te hebben met Robin Wasverzachter. Of dit zijn echte achternaam is, is niet bekend. Dit keer lijkt het er wel wat serieuzer aan toe te gaan. Nog geen 3 maanden na het bekendmaken van de relatie kwam namelijk het nieuws naar buiten dat Gaby zwanger was. Zelf noemt Gaby het het beste ongelukje dat ooit gebeurd is. Het lijkt er dus op dat Gaby Blaaser haar zoektocht eindelijk heeft voltooid.

Gaby Blaaser Instagram

Hoewel ze natuurlijk al bekend was voordat Instagram een ding was, heeft het sociale media platform er zeker voor gezorgd dat Gaby Blaaser is uitgegroeid tot één van de bekendste influencers van ons land. Je hoeft haar dan ook niet te vertellen hoe ze Instagram moet gebruiken. Haar meer dan 400.000 volgers kunnen dit bevestigen. Met gewaagde foto’s houdt ze de aandacht steevast op zich gericht. Op haar feed kom je daarnaast ook heerlijke selfies tegen en foto’s van programma’s waarin Gaby te zien is. Je kunt Gaby Blaaser volgen op Instagram via @gaby.blaaser.

Nieuws

Foto: Sylvia Geersen en Gaby Blaaser scoren flink in flinterdun topje

Sylvia Geersen en Gaby Blaaser doen samen mee aan het programma Vrienden van Lingo, en dat zorgt voor hele hete beelden...

Video: Gaby Blaaser en Sylvia Geersen schaars gekleed tijdens Lingo uitzending

Gaby Blaaser en Sylvia Geersen waren te gast bij het programma Lingo! De dames gooiden vooral hoge ogen vanwege hun outfits!

Foto: Gaby Blaaser laat enorme rondingen zien in sportschool

De prachtige Gaby Blaaser maakt haar volgers wild met pittige foto in de sportschool. In dat strakke pakje trekt ze alle aandacht!

Video: Gaby Blaaser weet niet meer wat ze moet met deze gigantische rondingen

Influencer Gaby Blaaser deelt goed nieuws met haar volgers, maar heeft hard tips nodig. Ze weet niet meer wat ze aan moet met deze enorme vormen!

Gaby Blaaser deelt foto zonder broek aan vanuit bed

Gaby Blaaser verleidt haar volgers met een uitdagende foto. De blondine zit op bed, maar haar broek lijkt te ontbreken..

Gaby Blaaser verschrikkelijk uitgescholden om deze té riskante foto

Gaby Blaaser deelt wat confronterende beelden via Instagram. De blondine wordt helemaal verrot gescholden vanwege een spannend fotootje...

Video: Gaby Blaaser laat haar lustige dekbed zien aan volgers

Gaby Blaaser is er niet vies van om zichzelf te laten zien. Nu gaat ze zelfs een stapje verder met een foto in haar lustige dekbed.

Foto: Gaby Blaaser wandelt zonder broek door het park

Gaby Blaaser, de prachtige influencer, heeft weer een leuke foto online gezet. En daar smullen haar volgers natuurlijk enorm van. 
Gaby Blaaser

Profiel

Geboortedatum: 7 juni 1986
Sterrenbeeld:  Tweeling
Lengte: 1,72m
Kinderen: Ja
Relatie: Ja, met Robin ‘Wasverzachter’ Geboorteplaats: Amsterdam, Nederland Beroep: Actrice, model, tv presentatrice Instagram: Gaby zit op Instagram onder de naam @gaby.blaaser

Foto's

Gaby Blaaser
Gaby Blaaser Bachelorette beelden
Gaby Blaaser