Gaby Blaaser

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Influencers > Gaby Blaaser

Influencer Gaby Blaaser

De naam Gaby Blaaser is er eentje die je tegenwoordig niet meer uit hoeft te leggen. Heel Nederland is bekend met de influencer, die ook steeds meer aan de weg timmert als actrice en presentatrice. Gaby Blaaser werd geboren op 7 juni 1986 in Amsterdam. Toen ze 3 jaar oud was verhuisde ze met haar gezin naar Vinkeveen. Dit was echter niks voor Gaby, die zichzelf als een echt stadsmeisje omschrijft. Ze ging dan ook in Amsterdam naar de middelbare school. Ze zat als tiener in de vriendengroep bij presentator Rick Brandsteder, waarmee ze samen op scooters rondreden en feestjes afgingen.

Gaby Blaaser familie en ouders

Voor Gaby Blaaser is haar familie ontzettend belangrijk. Ze noemt haar ouders haar beste vrienden. Het entertainen zit volgens Gaby ook in haar familie. Haar opa, Jan Blaaser, was een bekende acteur en cabaretier. Dit zorgde ervoor dat Gaby al heel snel wist welke kant ze op wilde. De entertainmentwereld is écht Gaby’s ding. Of het dan acteren, presenteren of dingen doen als Instagram-influencer maakt haar niets uit! Zolang ze gewoon zichzelf kan blijven, lijkt alles haar leuk.

Gaby Blaaser Expeditie Robinson en Bachelorette

Al in 2006 speelde Gaby Blaaser een rol in het televisieprogramma Onderweg naar Morgen. Dit was het begin van haar acteercarrière, die nog altijd gaande is. Inmiddels is Gaby echter meer bekend van haar televisieoptredens als zichzelf. Zo deed ze onder andere mee aan Sterren Dansen op het IJs en Jachtseizoen. In 2016 deed Gaby Blaaser mee aan Expeditie Robinson. Het bleek echter meer dan ze had verwacht, waardoor ze utieindelijk zelf opgaf. Dit zit Gaby nog altijd dwars. Een nieuwe kans bij het avontuurlijke programma zou ze dan ook zeker niet afslaan. Gaby Blaaser deed in 2020 ook mee aan het programma De Bachelorette. Ze ging hier op zoek naar haar prins op het witte paard. Toch lukte het haar niet hier de ware te vinden.

Gaby Blaaser vriend, relatie en zwanger

Het liefdesleven van Gaby Blaaser was dus een tijdje openbaar terrein. Na de Bachelorette ging Gaby vrolijk verder met daten, waar ook nog een korte relatie met haar personal trainer Danny uit ontstond. Maar deze relatie strandde, waarna ze weer op zoek ging. In augustus 2022 maakte Gaby Blaaser bekend een relatie te hebben met Robin Wasverzachter. Of dit zijn echte achternaam is, is niet bekend. Dit keer lijkt het er wel wat serieuzer aan toe te gaan. Nog geen 3 maanden na het bekendmaken van de relatie kwam namelijk het nieuws naar buiten dat Gaby zwanger was. Zelf noemt Gaby het het beste ongelukje dat ooit gebeurd is. Het meisje zou inmiddels al geboren zijn. Hiermee lijkt het er dus op dat Gaby Blaaser haar zoektocht eindelijk heeft voltooid.

Gaby Blaaser Instagram

Hoewel ze natuurlijk al bekend was voordat Instagram een ding was, heeft het sociale media platform er zeker voor gezorgd dat Gaby Blaaser is uitgegroeid tot één van de bekendste influencers van ons land. Je hoeft haar dan ook niet te vertellen hoe ze Instagram moet gebruiken. Haar meer dan 400.000 volgers kunnen dit bevestigen. Met gewaagde foto’s houdt ze de aandacht steevast op zich gericht. Op haar feed kom je daarnaast ook heerlijke selfies tegen en foto’s van programma’s waarin Gaby te zien is. Je kunt Gaby Blaaser volgen op Instagram via @gaby.blaaser.

Nieuws

Foto: Is dit de nieuwe vriend van Gaby Blaaser?

Gaby Blaaser is net bevallen van haar eerste kind, maar lijkt alweer single en op zoek! Onlangs werd de blondine gespot met een nieuwe man die óók bekend is van tv!

Foto: Gaby Blaaser laat achterwege in doorschijnende jurk

De aantrekkelijke blondine Gaby Blaaser weet al haar fans weer flink te laten genieten met dit heerlijke doorzichtige jurkje. 

Video: Gaby Blaaser draagt overduidelijk helemaal niks onder dit strakke sportpakje

Gaby Blaaser is na haar bevalling weer helemaal klaar om al haar volgers te verleiden. Dit keer draagt de blondine absoluut niks onder haar erg strakke sporttopje..

Gaby Blaaser geniet zelf enorm van dit piepkleine zwemsetje: “voel me knap”

Gaby Blaaser heeft een foto geplaatst waar ze zelf nog het meest tevreden over is. Ze voelt zich namelijk ontzettend knap in dit setje.

Video: Gaby Blaaser laat haar jasje gevaarlijk ver openwaaien

Van Gaby Blaaser zijn we onderhand wel wat gewend, maar met dit recente filmpje weet ze zichzelf te overtreffen! 

Gaby Blaaser uitgescholden vanwege zeer foto aan zwembad: ‘kan niet als je kinderen hebt’

De prachtige blondine Gaby Blaaser heeft een nieuw kiekje online gezet, maar haar volgers keren zich daardoor nu tegen de influencer. 

Foto: Gaby Blaaser bewondert zichzelf in ontzettend strakke zwemkleding

Gaby Blaaser houdt ervan om haar strakke lichaam te showen aan haar volgers. Nu ze net moeder is geworden doet ze niets anders!

Foto: Gaby Blaaser maakt moedermaffia woest met nietsverhullende outfit in het openbaar

Gaby Blaaser deelt ook na haar zwangerschap de overheerlijke plaatjes, maar deze bloedhete outfit creëert flink wat ophef op social media. 
Gaby Blaaser

Profiel

Geboortedatum: 7 juni 1986
Sterrenbeeld:  Tweeling
Lengte: 1,72m
Kinderen: Ja
Relatie: Ja, met Robin ‘Wasverzachter’ Geboorteplaats: Amsterdam, Nederland Beroep: Actrice, model, tv presentatrice Instagram: Gaby zit op Instagram onder de naam @gaby.blaaser

Foto's

Gaby Blaaser Bachelorette beelden
Gaby Blaaser