Aan Louis van Gaal: deze fans willen WEL op de foto met Floor Bremer!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als je Louis van Gaal uitnodigt voor een talkshow, weet je dat er vreemde dingen gaan gebeuren. Normaal zijn we fan, maar van Floor Bremer moet hij afblijven hoor!

Louis van Gaal schoof aan bij talkshow Humberto, en hield huis zoals alleen hij dat kan! Hij pronkte met zijn Koninklijke lintje, vloog hoogleraar Erik Scherder om de nek om een punt te maken, en snoerde niemand minder dan Floor Bremer meerdere malen de mond. Klinkt allemaal als een soort gekke droom, maar toch gebeurde het allemaal live op tv!

Lees ook: 7 opmerkelijke feitjes over verslaggeefster Floor Bremer

Van Gaal: Niemand wil op de foto met Floor Bremer

Ex-bondscoach Louis van Gaal staat bekend om zijn opvallende uitspraken en meningen, ook als het niet over voetbal gaat. Toen bij Humberto het onderwerp ‘Willem-Alexander schudt handen in Oranjebuurt’ aangesneden werd, kon Louis zich moeilijk stilhouden. In tegenstelling tot Floor Bremer, die kritisch was op de Koning, had Van Gaal wél begrip voor de moeilijke situatie. Floor Bremer zou dat nooit begrijpen, aldus Louis, want niemand zou ooit met haar op de foto willen. Nou Louis, daar heb je het mis!

Liever met Floor Bremer dan Louis van Gaal

Na een jaar lang rake vragen tijdens corona-persconferenties, en meerdere succesvolle en spraakmakende optredens bij talkshows als Jinek, Beau en Humberto, mag je best stellen dat Floor Bremer inmiddels een bepaalde celebritystatus heeft! Zij kan, in tegenstelling tot wat Louis van Gaal zegt, écht niet meer anoniem over straat. Of dat iets is om trots op te zijn is een ander verhaal, maar er zijn mensen zijn die véél liever op de foto gaan met Floor Bremer dan met Louis van Gaal. Onze voormalig bondscoach is een kleurrijke en vermakelijke man, maar deze keer sloeg hij de plank wel héél erg mis. Dus Louis, bij dezen: het bewijs dat Floor Bremer wel degelijk met fans op de foto gaat!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!