Aan Louis van Gaal: deze fans willen WEL op de foto met Floor Bremer!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als je Louis van Gaal uitnodigt voor een talkshow, weet je dat er vreemde dingen gaan gebeuren. Normaal zijn we fan, maar van Floor Bremer moet hij afblijven hoor!

Louis van Gaal schoof aan bij talkshow Humberto, en hield huis zoals alleen hij dat kan! Hij pronkte met zijn Koninklijke lintje, vloog hoogleraar Erik Scherder om de nek om een punt te maken, en snoerde niemand minder dan Floor Bremer meerdere malen de mond. Klinkt allemaal als een soort gekke droom, maar toch gebeurde het allemaal live op tv!

Lees ook: 7 opmerkelijke feitjes over verslaggeefster Floor Bremer

Van Gaal: Niemand wil op de foto met Floor Bremer

Ex-bondscoach Louis van Gaal staat bekend om zijn opvallende uitspraken en meningen, ook als het niet over voetbal gaat. Toen bij Humberto het onderwerp ‘Willem-Alexander schudt handen in Oranjebuurt’ aangesneden werd, kon Louis zich moeilijk stilhouden. In tegenstelling tot Floor Bremer, die kritisch was op de Koning, had Van Gaal wél begrip voor de moeilijke situatie. Floor Bremer zou dat nooit begrijpen, aldus Louis, want niemand zou ooit met haar op de foto willen. Nou Louis, daar heb je het mis!

Liever met Floor Bremer dan Louis van Gaal

Na een jaar lang rake vragen tijdens corona-persconferenties, en meerdere succesvolle en spraakmakende optredens bij talkshows als Jinek, Beau en Humberto, mag je best stellen dat Floor Bremer inmiddels een bepaalde celebritystatus heeft! Zij kan, in tegenstelling tot wat Louis van Gaal zegt, écht niet meer anoniem over straat. Of dat iets is om trots op te zijn is een ander verhaal, maar er zijn mensen zijn die véél liever op de foto gaan met Floor Bremer dan met Louis van Gaal. Onze voormalig bondscoach is een kleurrijke en vermakelijke man, maar deze keer sloeg hij de plank wel héél erg mis. Dus Louis, bij dezen: het bewijs dat Floor Bremer wel degelijk met fans op de foto gaat!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Foto: Marieke Elsinga ritst jurkje open voor de camera

Marieke Elsinga is weer aanwezig in de studio van Qmusic! Al is dit wel een hele rare plek om je jurkje open te ritsen..

Foto: Mikky Kiemeney treitert Frenkie de Jong met nietsverhullend topje

Mikky Kiemeney was lekker shoppen met vriend Frenkie de Jong! Ze liet een fonkelnieuw kledingstuk zien waar menig man het warm van zou krijgen. Frenkie had er opvallend weinig interesse in...