Aan Louis van Gaal: deze fans willen WEL op de foto met Floor Bremer!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als je Louis van Gaal uitnodigt voor een talkshow, weet je dat er vreemde dingen gaan gebeuren. Normaal zijn we fan, maar van Floor Bremer moet hij afblijven hoor!

Louis van Gaal schoof aan bij talkshow Humberto, en hield huis zoals alleen hij dat kan! Hij pronkte met zijn Koninklijke lintje, vloog hoogleraar Erik Scherder om de nek om een punt te maken, en snoerde niemand minder dan Floor Bremer meerdere malen de mond. Klinkt allemaal als een soort gekke droom, maar toch gebeurde het allemaal live op tv!

Lees ook: 7 opmerkelijke feitjes over verslaggeefster Floor Bremer

Van Gaal: Niemand wil op de foto met Floor Bremer

Ex-bondscoach Louis van Gaal staat bekend om zijn opvallende uitspraken en meningen, ook als het niet over voetbal gaat. Toen bij Humberto het onderwerp ‘Willem-Alexander schudt handen in Oranjebuurt’ aangesneden werd, kon Louis zich moeilijk stilhouden. In tegenstelling tot Floor Bremer, die kritisch was op de Koning, had Van Gaal wél begrip voor de moeilijke situatie. Floor Bremer zou dat nooit begrijpen, aldus Louis, want niemand zou ooit met haar op de foto willen. Nou Louis, daar heb je het mis!

Liever met Floor Bremer dan Louis van Gaal

Na een jaar lang rake vragen tijdens corona-persconferenties, en meerdere succesvolle en spraakmakende optredens bij talkshows als Jinek, Beau en Humberto, mag je best stellen dat Floor Bremer inmiddels een bepaalde celebritystatus heeft! Zij kan, in tegenstelling tot wat Louis van Gaal zegt, écht niet meer anoniem over straat. Of dat iets is om trots op te zijn is een ander verhaal, maar er zijn mensen zijn die véél liever op de foto gaan met Floor Bremer dan met Louis van Gaal. Onze voormalig bondscoach is een kleurrijke en vermakelijke man, maar deze keer sloeg hij de plank wel héél erg mis. Dus Louis, bij dezen: het bewijs dat Floor Bremer wel degelijk met fans op de foto gaat!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden... 

Tina Nijkamp heeft vreselijk nieuws voor Chantal Janzen: “Afschuwelijk dieptepunt”

Chantal Janzen staat bekend als kijkcijferkanon, maar deze keer heeft ze het écht verknald. De cijfers liegen er niet om...

Foto: Memphis Depay ziet groen van ellende en zet zichzelf voor schut

Memphis Depay laat zich normaal gesproken alleen van zijn beste kant zien. Nu zet hij zichzelf juist voor schut!