Foto: Bettina Holwerda heeft verdachte vlekjes op haar broek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bettina Holwerda heeft nogal verdachte vlekjes op haar broek zitten en moet dat toch even uitleggen aan haar volgers.

Knappe actrice heeft het eventjes zwaar met vlekjes

We hebben allemaal wel eens een vlekje op onze broek zitten, maar Bettina Holwerda had het wel heel heftig. Ze had even een ongemakkelijk momentje te pakken. Ze zat eerder met een kindje op schoot. Ze had alleen niet helemaal door dat het kindje in kwestie door de uitwerpselen van een hondje was gerend. En dus zat dat aan de schoenen van het kindje en uiteindelijk aan de broek van Bettina. Gelukkig kon ze er zelf nog een klein beetje om lachen en maakt ze deze video voor haar volgers.

Lees ook: Foto: Bettina Holwerda betast zichzelf voor meer aandacht
Een outje moet ook gewoon kunnen

Zelf is Bettina Holwerda niet heel blij met de vlekken op haar broek. Ze is vooral niet zo blij met het feit dat het baasje van de hond niet eerst opgeruimd heeft. Dat had Bettina namelijk een hoop moeite gekost. Zelf zegt ze erover: “En laat die hondendrollen waar kindjes in stappen die later op je schoot komen zitten maar gewoon lekker liggen hoor, op straat. Want wie wil er nu geen bruine broek? En een poeplucht om zich heen, die een stad verder nog te ruiken is.” Bettina is dus duidelijk overstuur. Nu helpt het ook niet dat er continu wordt ingezoomd op de vlekken. Na een tijdje is Bettina er klaar mee en roept ze dat het genoeg is. Arme bettina, hopelijk gaan de vlekken de kleding uit.

Bettina staat vrolijk op de foto met veel kleur om haar heen

En van een foto met bruine vlekken naar een foto vol gekleurde vlakken. Bettina vond het, vanwege het zonnige weer de laatste tijd, maar eens tijd om een vrolijke foto te plaatsen. De foto laat Bettina zien in een wel heel erg fleurige outfit. Ze draagt een topje in alle kleuren van de regenboog. En dat ziet er natuurlijk best wel mooi uit. Tenminste, het mooie is natuurlijk Bettina en niet zozeer de kleding. Die is niet bepaald verleidelijk te noemen. Maar Bettina straalt op de foto en daarom is hij zeker de moeite waard om even te delen.
Bettina Holwerda is een knappe dame

Hoewel het ongelukje met haar broek er misschien voor gezorgd heeft dat Bettina er die dag niet zo verleidelijk uit zag, is ze over het algemeen een hele aantrekkelijke dame. Dat merk je wel aan al haar mooie foto’s en video’s. De knappe blondine kan er wat van. Ze plaatst namelijk om de haverklap een nieuwe foto of een nieuwe video op haar Instagram. Zo houdt ze haar volgers wel betrokken bij alle mooie dingen die ze doet. En daarom blijft Bettina ook zo populair, vanwege al die mooie foto’s en video’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Joy Beune (25) niest álle kleding van haar lijf op het strand (video)

Joy Beune niest één keer, en ineens zit ze zonder kleding op een exotische locatie...

Schaatsster Pien Hersman gaat helemaal los op privé foto’s met Robin Groot en Michelle de Jong

Pien Hersman weet wel hoe ze een feestje moet bouwen en gaat dan ook helemaal los. Zie hier de privébeelden van de knappe schaatsster en haar vriendinnen!

Noa Vahle tijdens De Oranjezomer geconfronteerd met uitgelekte beelden van kletsnat momentje (video!)

Noa Vahle wilde niet dat deze video uitgelekt werd, maar tijdens De Oranjezomer is dit toch gebeurd!