Vrouwen Nederlandse Vrouwen Marieke Elsinga: ik hoef niet 'Hilversum slank' te zijn

Marieke Elsinga: ik hoef niet ‘Hilversum slank’ te zijn

-

Marieke Elsinga: ik hoef niet ‘Hilversum slank’ te zijn

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Marieke Elsinga heeft haar hart op haar tong liggen. Dat is één van de vele redenen dat we haar zo leuk vinden. Dingen die haar niet aan staan worden, als het moet op live tv, keihard door de presentatrice aangepakt. Ook nu maakt Marieke zich een beetje boos: ze werd benaderd om een afslankproduct te promoten! Ze weet dat ze niet ‘Hilversum slank’ is, maar afslanken hoeft ze zeker niet!

Ook al staat de desk van RTL Boulevard vol met ‘experts’: Marieke Elsinga spreekt zich uit als ze daar zin in heeft. Wat nou als er even geen camera’s op haar gericht staan, maar ze moet toch haar ei even kwijt? Dan gebruikt Marieke Instagram om haar zegje te doen. Vandaag is een onbeschoft afslankproduct aan de beurt: zij benaderden Marieke Elsinga voor een campagne tegen ‘coronakilo’s’. Alsof Marieke te dik is! De presentatrice deelde haar hartige woordje op Instagram, uiteraard met een smakelijke foto ernaast.

Lees ook: Marieke Elsinga is nu ook fotomodel

Marieke Elsinga heeft geen coronakilo’s

Ze had in eerste instantie geen zin om er aandacht aan te besteden. Maar hoe meer Marieke Elsinga nadacht over het aanbod dat ze van een afslankproduct kreeg, hoe meer ze zich begon te ergeren: “Ho eens, dit is eigenlijk helemaal geen leuke tekst!” bedacht ze zich. Daarom, zonder te namen en shamen, wil Marieke even kwijt dat ze zich geweldig voelt met haar lijf. Ze is zelfs twee kilo afgevallen tijdens de coronacrisis!

Lees ook: Marieke Elsinga wordt boos tijdens live tv-uitzending

Marieke Elsinga is sterk en fit

De pr-machine van het afslankproduct mag zich achter de oren krabben. Zoiets stuur je toch niet naar een vrouw die goed in haar vel zit? Marieke Elsinga voelt zich naar eigen zeggen juist ‘sterk en fit’. Hilversum slank is ze niet, maar dat wil ze ook niet zijn. Het is goed zo. Zelfverzekerde Marieke deelt nog maar eens zonder schaamte haar gewicht en lengte: “Oh ja, voor ieder die het weten wil: ik ben 1.76 en weeg 74 kilo”.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga) op

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Dyantha Brooks
Anouk Hoogendijk
Pip Pellens
Myron Koops

Laatste nieuws

Sociale Schoonheden met Marieke Elsinga, Birgit Schuurman en meer

Vandaag in Sociale Schoonheden: een jarige Marieke Elsinga, een bloedmooie Lisa van OG3NE, Sylvie Meis gaat helemaal los en Birgit Schuurman zit op een eenhoorn.

Rondje Forum 12-7: Foto’s van Sylvie Meis, Sensi Lowe en Hélène Hendriks

Zin in screencaps van Sensi Lowe en Hélène Hendriks? Heb je de laatste foto's van Beertje van Beers gemist? Of wil je graag uitgenodigd worden voor Sylvie Meis' pikante zwembadbruiloft? Tijdens ons Rondje Forum maak je het allemaal mee!

De Slimste Mens met Monica Geuze gaat beginnen

Het nieuwste seizoen van De Slimste Mens gaat beginnen! Een groot aantal BN'ers gaat het tegen elkaar opnemen in de meest prestigieuze kennisquiz van Nederland. Kanshebbers? Monica Geuze, Astrid Kersseboom, Markoesa Hamer en Ortál Vriend...

Geef je mening