Actueel Marieke Elsinga wordt boos tijdens live-uitzending

Marieke Elsinga wordt boos tijdens live-uitzending

-

Marieke Elsinga wordt boos tijdens live-uitzending

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Ze is de laatste weken volop in het nieuws: Marieke Elsinga. Wat er deze keer gebeurde met de presentatrice? Marieke Elsinga werd boos, héél boos tijdens de live-uitzending van RTL Boulevard.

Een dag zonder Marieke Elsinga-sensatie lijkt inmiddels een dag niet geleefd. Sinds de brunette haar comeback maakte op de Nederlandse televisie bij RTL Boulevard, is ze bijna elke avond onderwerp van gesprek. Iets wat ze te danken heeft aan haar eerlijke, ongezouten mening.

Lees ook: Screencap Saturday: Marieke Elsinga in RTL Boulevard

Marieke Elsinga showt eigen buikje

De reden dat de knappe brunette ditmaal uit haar plaat ging betreft het vrouwelijk lichaam. Ja, Marieke was boos dat vrouwen alsmaar gevraagd worden ‘of ze zwanger zijn’ wanneer er zich een ‘buikje’ voordoet. Volgens Marieke kan er net zo goed sprake zijn van een heuse food belly. Ook wel bekend als de gevreesde coronakilo’s. Om haar statement nog meer kracht bij te zetten, laat ze haar eigen food belly even zien aan tv-kijkend Nederland.

marieke elsinga buik

Marieke Elsinga schiet uit slof…

Alsof er nog niet genoeg over buiken gebabbeld was, schoof modeontwerpster Nikkie Plessen aan om over badpakken te praten. Iets waar Marieke zich overigens wél helemaal in kon vinden. Sterker nog: ze gaf vrouwelijk badpakdragend Nederland een tip mee. Heb je een badpak aan en eisen die 4 roseetjes toch wel hun tol? Trek je badpak dan niet uit, maar doe hem gewoon lekker opzij. Wat hebben we het als mannen toch eigenlijk makkelijk hè?

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Estelle Hagen
Katja Schuurman
Olcay Gulsen
Marieke Elsinga
Myron Koops

Laatste nieuws

Sociale Schoonheden met Marieke Elsinga, Birgit Schuurman en meer

Vandaag in Sociale Schoonheden: een jarige Marieke Elsinga, een bloedmooie Lisa van OG3NE, Sylvie Meis gaat helemaal los en Birgit Schuurman zit op een eenhoorn.

Rondje Forum 12-7: Foto’s van Sylvie Meis, Sensi Lowe en Hélène Hendriks

Zin in screencaps van Sensi Lowe en Hélène Hendriks? Heb je de laatste foto's van Beertje van Beers gemist? Of wil je graag uitgenodigd worden voor Sylvie Meis' pikante zwembadbruiloft? Tijdens ons Rondje Forum maak je het allemaal mee!

De Slimste Mens met Monica Geuze gaat beginnen

Het nieuwste seizoen van De Slimste Mens gaat beginnen! Een groot aantal BN'ers gaat het tegen elkaar opnemen in de meest prestigieuze kennisquiz van Nederland. Kanshebbers? Monica Geuze, Astrid Kersseboom, Markoesa Hamer en Ortál Vriend...

Geef je mening