Actueel Marieke Elsinga wordt boos tijdens live-uitzending

Marieke Elsinga wordt boos tijdens live-uitzending

-

Marieke Elsinga wordt boos tijdens live-uitzending

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Ze is de laatste weken volop in het nieuws: Marieke Elsinga. Wat er deze keer gebeurde met de presentatrice? Marieke Elsinga werd boos, héél boos tijdens de live-uitzending van RTL Boulevard.

Een dag zonder Marieke Elsinga-sensatie lijkt inmiddels een dag niet geleefd. Sinds de brunette haar comeback maakte op de Nederlandse televisie bij RTL Boulevard, is ze bijna elke avond onderwerp van gesprek. Iets wat ze te danken heeft aan haar eerlijke, ongezouten mening.

Lees ook: Screencap Saturday: Marieke Elsinga in RTL Boulevard

Marieke Elsinga showt eigen buikje

De reden dat de knappe brunette ditmaal uit haar plaat ging betreft het vrouwelijk lichaam. Ja, Marieke was boos dat vrouwen alsmaar gevraagd worden ‘of ze zwanger zijn’ wanneer er zich een ‘buikje’ voordoet. Volgens Marieke kan er net zo goed sprake zijn van een heuse food belly. Ook wel bekend als de gevreesde coronakilo’s. Om haar statement nog meer kracht bij te zetten, laat ze haar eigen food belly even zien aan tv-kijkend Nederland.

marieke elsinga buik

Marieke Elsinga schiet uit slof…

Alsof er nog niet genoeg over buiken gebabbeld was, schoof modeontwerpster Nikkie Plessen aan om over badpakken te praten. Iets waar Marieke zich overigens wél helemaal in kon vinden. Sterker nog: ze gaf vrouwelijk badpakdragend Nederland een tip mee. Heb je een badpak aan en eisen die 4 roseetjes toch wel hun tol? Trek je badpak dan niet uit, maar doe hem gewoon lekker opzij. Wat hebben we het als mannen toch eigenlijk makkelijk hè?

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Cynthia Abma
Astrid Kersseboom
Romy Monteiro
Eva de Goede
Fatima Moreira de Melo

Laatste nieuws

Rondje Forum 3-8: Foto’s van Romy Monteiro, Miljuschka Witzenhausen & meer

Verse screencaps, de beste socialposts en exclusieve beelden van je favoriete vrouwelijke BN'ers: je vind het op het Mannenzakenforum! Vandaag voor jou in de aanbieding: Dee van der Zeeuw, Romy Monteiro, Miljuschka Witzenhausen en Sylvie Meis!

Arme Estavana Polman: enorme tegenvaller voor handbalster

Even leek het erop dat Estavana Polman álles kreeg wat haar hartje begeerde. Helaas lijkt er véél te vroeg een einde te komen aan haar droomjaar: ze kan komend seizoen vermoedelijk niet handballen...

Sociale Schoonheden met o.a. Monica Geuze, Yolanthe Cabau & Airen Mylene

Say cheese! Deze bekende Nederlandse vrouwen lieten zich het afgelopen etmaal zien op sociale media. Jackie Groenen en Yolanthe zijn om van te watertanden, en Airen Mylene en Monica Geuze zijn in goed gezelschap...

Geef je mening