Emma Heesters is positief in zilveren legging

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Zangeres Emma Heesters is inmiddels een gevestigde naam in Nederland en België, maar dat was wel eens anders. Toch bleef Emma altijd positief.

In Nederland is Emma Heesters een grote ster, maar in België wordt ze nog steeds gezien als de vriendin van voetballer Wesley Hoedt. Al brengt ze daar momenteel flink verandering in. Zo heeft ze met haar nummer Rendez-Vous een enorm catchy nummer te pakken dat de hitlijsten van België bestormt. Het kan dan ook niet lang meer duren voordat iedereen weet wat voor een succes Emma is. Al was dat een aantal jaar geleden wel anders, toen zag de toekomst er voor Emma iets minder rooskleurig uit.

Lees ook: Emma Heesters verschijnt in strakke leren broek op Instagram foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

De zilveren legging van Emma

Emma krijgt het altijd voor elkaar om zich van haar beste kant te laten zien. Voor een groot interview met de Vlaamse krant wilde Emma imponeren. Ze heeft immers de ambitie om heel België te veroveren, dus een aantrekkelijke outfit helpt daar natuurlijk goed bij. Het blijft natuurlijk wel de krant, dus het kon niet te verleidelijk allemaal. Maar toch kon Emma het niet laten om haar zilveren legging, die haar natuurlijk geweldig staat, uit de kast te halen. Emma is meester in het kiezen van verleidelijke kleding.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

De onzekere YouTube dagen van Emma

Hoewel ze inmiddels een grote naam in muziekland is, was dat voor Emma natuurlijk ooit anders. Vijf jaar geleden had niemand nog van de naam ‘Emma Heesters’ gehoord. De 25-jarige zangeres was destijds vooral veel bezig op YouTube met het maken van covers. Dat was toen nog niet super populair, dus werd Emma door veel mensen niet begrepen. Het hielp ook niet mee dat sommige van haar video’s nog niet heel goed scoorde qua kijkers. Dan kreeg Emma echt het gevoel dat ze niet goed bezig was. Gelukkig zette ze door, waardoor je van haar muziek kan genieten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Emma gelooft in zichzelf…en in mooie lingerie

Ondanks alle vreemde blikken en opmerkingen die Emma destijds naar zich toe kreeg heeft ze altijd blijven volhouden. Emma gelooft enorm in zichzelf: ”De belangrijkste les die ik tot nu toe heb geleerd, is blijven geloven in je eigen kracht en je niet laten neerhalen door anderen.” Emma laat zich niet langer leiden door de mening van anderen, maar heeft geleerd te vertrouwen op haar eigen kracht. Inmiddels straalt ze op het podium. Een ander ding waar ze in gelooft is het dragen van mooie lingerie. Emma vertelde onlangs dat ze zich graag verleidelijk kleed voor haar vriend Wesley. “Hij ziet me graag in mooie lingerie, kousen en een sexy jurkje”, vertelt ze. En Wesley is niet de enige met die mening.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Yolanthe Cabau van Kasbergen in een strak geel pakje is de mooiste foto

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een hoop mooie foto's. Maar de foto van haar in een geel pakje is het allermooist.

Nikkie plessen deelt weer foto met extreme outfit

Nikkie Plessen is de koningin van de pikante outfits. De ontwerpster, onderneemster en voormalig actrice deelt weer een van haar extreme outfits. 

Eva Jinek bombardeert zichzelf tot knapste schrijver met deze nieuwe foto

Eva Jinek heeft veel te vertellen. En omdat ze dat niet allemaal in een uurtje kwijt kan schreef  ze een spannend boek.