Zeventien Amerikaanse agenten schieten raak na krijgen zak geld

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Oké, in Nederland gebeuren er ook opmerkelijke dingen. Bijvoorbeeld een piloot die op een verkeerd knopje drukt en vervolgens een nationale crisissituatie in gang zet. Of de geheimzinnige Ruinerwold-famile die negen jaar hebben gewoond in een kelder, compleet afgesloten van de buitenwereld. Maar toch blijkt Amerika het altijd te kunnen overtreffen met gekkigheidjes.

Bijvoorbeeld het gekkigheidje dat Kanye West president wil worden is op zichzelf al een overtreffende trap. Maar ja, in een land waar Donald Trump president is, is letterlijk niks te gek. Zo kwam ineens het nieuws voorbij van een stel sherrifs in Jefferson County. Die bleken allemaal rond dezelfde tijd bronstig te zijn, want alle zeventien zijn ze papa geworden. Alle Zeventien! Oké. Wat is daar aan de hand dan?

© Hollandse Hoogte

Gratis geld voor iedereen

In tegenstelling tot in Nederland, dachten ze daar in Jefferson County ‘we motte die agenten wat geven, anders gaan ze pleitte’. Ze hoefde niet eens te staken, zoals hier in Nederland inmiddels helemaal hip is. Na je studie op wereldreis? Pff, dat is zó 2018. Staken, dat is pas écht 2019! Laat je inspireren door de boze boertjes en boze jufjes.

Die agenten hebben dus gewoon geld gekregen, omdat het beleid daar bang was voor een leegloop. Hoeveel ze kregen? Het startsalaris steeg maar liefst van 37.000 dollar naar 50.000 dollar. Tja, dat is redelijk gunstig. Dan komen onze agentjes er hier met een stijging van 8% nog bekaaid van af. Misschien een idee voor de politici in Den Haag om in de toekomst mensen gewoon iets meer te geven, gewoon omdat het kan. Ter preventie. Maar ja, dan zou er ook geen nieuw record zijn geweest met aantal kilometers file. Ook zouden we dan geen bronstige boertjes hebben gehad die met hun trekker de deur van het provinciehuis open rammen. Dat zouden we dan allemaal moeten missen. Is dat het waard?

Laatste nieuws

Puck Moonen slaat keihard terug met veelzeggende foto: ‘Te dik?’

Puck Moonen heeft weer een flinke hoeveelheid mooie foto's online gezet om een echt statement te maken naar haar haters!

Schaatsster Joy Beune (24) maakt haar enorme fout goed met heerlijke foto’s

Joy Beune is een grote fout begaan, maar weet het toch wel weer aardig goed te maken met haar leuke foto's.

Foto: René van der Gijp geniet van ‘grensoverschrijdend’ momentje met Hélène Hendriks

René van der Gijp, oud-profvoetballer en voetbalanalist, heeft weer eens voor opschudding gezorgd. Deze keer in het populaire actualiteitenprogramma Vandaag Inside, waar hij co-host Hélène Hendriks trakteerde op een onvervalste smakkerd op de wang. Van der Gijp, bekend om zijn lak aan de 'woke' regeltjes, liet hiermee weer eens zien dat hij zich door niets of niemand de les laat lezen.