Zeventien Amerikaanse agenten schieten raak na krijgen zak geld

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Oké, in Nederland gebeuren er ook opmerkelijke dingen. Bijvoorbeeld een piloot die op een verkeerd knopje drukt en vervolgens een nationale crisissituatie in gang zet. Of de geheimzinnige Ruinerwold-famile die negen jaar hebben gewoond in een kelder, compleet afgesloten van de buitenwereld. Maar toch blijkt Amerika het altijd te kunnen overtreffen met gekkigheidjes.

Bijvoorbeeld het gekkigheidje dat Kanye West president wil worden is op zichzelf al een overtreffende trap. Maar ja, in een land waar Donald Trump president is, is letterlijk niks te gek. Zo kwam ineens het nieuws voorbij van een stel sherrifs in Jefferson County. Die bleken allemaal rond dezelfde tijd bronstig te zijn, want alle zeventien zijn ze papa geworden. Alle Zeventien! Oké. Wat is daar aan de hand dan?

© Hollandse Hoogte

Gratis geld voor iedereen

In tegenstelling tot in Nederland, dachten ze daar in Jefferson County ‘we motte die agenten wat geven, anders gaan ze pleitte’. Ze hoefde niet eens te staken, zoals hier in Nederland inmiddels helemaal hip is. Na je studie op wereldreis? Pff, dat is zó 2018. Staken, dat is pas écht 2019! Laat je inspireren door de boze boertjes en boze jufjes.

Die agenten hebben dus gewoon geld gekregen, omdat het beleid daar bang was voor een leegloop. Hoeveel ze kregen? Het startsalaris steeg maar liefst van 37.000 dollar naar 50.000 dollar. Tja, dat is redelijk gunstig. Dan komen onze agentjes er hier met een stijging van 8% nog bekaaid van af. Misschien een idee voor de politici in Den Haag om in de toekomst mensen gewoon iets meer te geven, gewoon omdat het kan. Ter preventie. Maar ja, dan zou er ook geen nieuw record zijn geweest met aantal kilometers file. Ook zouden we dan geen bronstige boertjes hebben gehad die met hun trekker de deur van het provinciehuis open rammen. Dat zouden we dan allemaal moeten missen. Is dat het waard?

Laatste nieuws

Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

De prachtige Antoinette de Jong heeft het maar druk met haar schaatscarrière, maar in deze video blijkt ze toch soms nog best afgeleid te zijn op de baan.

Doutzen Kroes is bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Doutzen Kroes deelt na enige tijd weer een foto van zichzelf. Al moesten de meeste volgers van de blondine wel even twee keer kijken of het wel écht Doutzen was..

Foto: Amy Vol laat fans watertanden met spannend pakje

Amy Vol verrast haar hongerige volgers met een spannend kiekje. De zangeres trekt een gewaagde outfit aan, en toont deze trots in de spiegel...

Gerelateerde berichten