Zeventien Amerikaanse agenten schieten raak na krijgen zak geld

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Oké, in Nederland gebeuren er ook opmerkelijke dingen. Bijvoorbeeld een piloot die op een verkeerd knopje drukt en vervolgens een nationale crisissituatie in gang zet. Of de geheimzinnige Ruinerwold-famile die negen jaar hebben gewoond in een kelder, compleet afgesloten van de buitenwereld. Maar toch blijkt Amerika het altijd te kunnen overtreffen met gekkigheidjes.

Bijvoorbeeld het gekkigheidje dat Kanye West president wil worden is op zichzelf al een overtreffende trap. Maar ja, in een land waar Donald Trump president is, is letterlijk niks te gek. Zo kwam ineens het nieuws voorbij van een stel sherrifs in Jefferson County. Die bleken allemaal rond dezelfde tijd bronstig te zijn, want alle zeventien zijn ze papa geworden. Alle Zeventien! Oké. Wat is daar aan de hand dan?

© Hollandse Hoogte

Gratis geld voor iedereen

In tegenstelling tot in Nederland, dachten ze daar in Jefferson County ‘we motte die agenten wat geven, anders gaan ze pleitte’. Ze hoefde niet eens te staken, zoals hier in Nederland inmiddels helemaal hip is. Na je studie op wereldreis? Pff, dat is zó 2018. Staken, dat is pas écht 2019! Laat je inspireren door de boze boertjes en boze jufjes.

Die agenten hebben dus gewoon geld gekregen, omdat het beleid daar bang was voor een leegloop. Hoeveel ze kregen? Het startsalaris steeg maar liefst van 37.000 dollar naar 50.000 dollar. Tja, dat is redelijk gunstig. Dan komen onze agentjes er hier met een stijging van 8% nog bekaaid van af. Misschien een idee voor de politici in Den Haag om in de toekomst mensen gewoon iets meer te geven, gewoon omdat het kan. Ter preventie. Maar ja, dan zou er ook geen nieuw record zijn geweest met aantal kilometers file. Ook zouden we dan geen bronstige boertjes hebben gehad die met hun trekker de deur van het provinciehuis open rammen. Dat zouden we dan allemaal moeten missen. Is dat het waard?

Laatste nieuws

Foto: Wijndrinkende Nikkie Plessen laat zien wat goed trekken is

Nikkie Plessen is altijd druk in de weer met haar eigen kledingmerk. Maar soms zit het niet zo lekker.

Foto: Anna Nooshin droomt van mond-op-mond met Kim Feenstra

Anna Nooshin kan de laatste tijd maar aan één ding denken en dat is mond-op-mond met de knappe Kim Feenstra.

Deze 4 beeldschone vrouwen maken Westworld seizoen 4 op HBO Max een must-watch

Westworld is terug van weggeweest! De fantastische sci-fi show keert weer terug naar HBO Max en dat betekent dat je van al deze mooie vrouwen mag genieten. 

Gerelateerde berichten