Kim Kardashian als nieuwe First Lady VS?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dik drie jaar geleden kondigde Donald Trump aan dat hij president wilde worden van Amerika. Daar hebben toen veel mensen de slappe lach van gekregen. In de toekomst wordt het wellicht nóg leuker: dan kan Kim Kardishian in het Witte Huis eindigen.

Niemand dacht ooit dat Donald Trump daadwerkelijk heerser van de vrije wereld werd. Niets bleek minder waar. Nu is de volgende onwaarschijnlijke kandidaat tevoorschijn gekomen, niemand minder dan Kanye West.

Kanye en de Bijbel

Het is inmiddels trouwens Ye West geworden omdat ‘Ye’ volgens Kanye het meest voorkomende woord is in de Bijbel. Het is een Hebreeuwse vertaling van het woord ‘jij’.

https://gph.is/1I0IqS6

Wat hij daar in godsnaam mee wil zeggen, is voor niemand duidelijk. Enfin, als Ye een gooitje doet naar het presidentschap in 2024, dan betekent het dat Kim Kardashian de First Lady zal worden. En hoe gaat dat eruit zien?

De billen van Kim

We zien Kim al in het Witte Huis rondlopen met haar brede heupjes. Passen die ovaaltjes wel door de deuren van het Oval Office? En wat moet er dan gebeuren met de realityserie Keeping Up With The Kardashians? Gaat Ye rappen voor de Senaat om het programma in leven te houden in het Witte Huis of tekent hij nog sneller een decreet als Donald Trump om dit mogelijk te maken?

No Way Reaction GIF by E! - Find & Share on GIPHY

Waar je wel gif op kan innemen is dat bij een eventueel presidentschap van Kanye er genoeg spraakmakende dingen zullen gebeuren. Hoe gaan bijvoorbeeld al die conservatieve lui reageren op de pikante kledingstijl van Kim Kardashian? Stel je voor, dat Kim in een of ander hitsig jurkje naar het National Prayer Breakfast gaat. Dat gaat zeker voor wat commotie zorgen.

President-tweetje

Anno 2019 is het voor politici heel normaal dat ze hun mening de wereld in smijten via social media. Trump is hierin natuurlijk de absolute eindbaas. Als geen ander knalt hij er met groot plezier dagelijks een opmerkelijke tweet de wereld in waarin hij een of andere nieuwszender of persoon de grond in boort. Kanye – daarentegen – die is niet zo actief in Twitterland.

Kim dan weer wel. Gaat zij dan de presidentiële tweets verzorgen? Mocht het zo ver komen, dan zou het mooi zijn als Kanye het advies krijgt om Kim in te zetten als hij wat wetswijzigingen wil doorvoeren. Een schaars geklede Kim zou ervoor kunnen zorgen dat politici in ieder geval niet meer met hun hoofd gaan nadenken.

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Dionne Stax straalt in luchtig jurkje

Dionne Stax heeft het zomergevoel helemaal in haar hoofd zitten. Bij deze hete temperaturen horen ook mooie zomerse outfits, en die heeft Dionne gevonden!

Huh: Marieke Elsinga bedriegt volgers met misleidende foto

Marieke Elsinga is altijd volkomen eerlijk met haar volgers. Toch lijkt Marieke haar volgers nu wel heel erg te misleiden met deze foto.

Foto: Schaatsster Antoinette de Jong hint met open jasje naar pikante carrièreswitch

Antoinette de Jong is nog op het toppunt van haar schaatscarrière maar toch lijkt ze nu te twijfelen om een totaal andere weg in te slaan. Het is zelfs een erg pinkante carrière switch.

Gerelateerde berichten