Yvon Jaspers is klaar voor Boer Zoekt Vrouw dankzij slijmerige foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yvon Jaspers is inmiddels na al die seizoenen van Boer Zoekt Vrouw helemaal gewend aan het boerenleven en ook echt alles wat daar bij komt kijken. 

Presentatrice Yvon Jaspers heeft het boerenleven na al die jaren Boer Zoekt Vrouw volledig omarmt. Dat kan ook haast niet anders, aangezien ze elke dag van de week wel iets met boeren te maken heeft. Voor haar programma Onze Boerderij heeft ze, met behulp van een aantal oud deelnemers van BZV, een eigen boerderij gestart om op die manier meer te weten te komen over het boerenleven. Op de vroege ochtend, tijdens een sportieve wandeling die Yvon samen met haar vriendinnen maakte, werd ze opeens gebeld, omdat een van de koeien op de boerderij waar ze verbleef begon te vervallen. Dus Yvon haastte zich in haar sportkleding terug naar de boerderij om een slijmerige foto te nemen met het nieuwe kalfje. En dat was voor Yvon toch wel een bijzonder moment. Yvon zou inmiddels bijna zelf mee kunnen doen aan Boer Zoekt Vrouw, met alle kennis die ze heeft opgedaan van het boerenleven.

Lees ook: Yvon Jaspers moet bronstige boerin Janine tegenhouden in BZV: ‘ga je nou serieus meteen foto’s kijken?’
Boerin Yvon Jaspers is klaar voor het boerenleven op deze foto

Voor Yvon Jaspers voelt het inmiddels als thuiskomen, elke keer dat ze op een boerderij te vinden is. Yvon vindt het boerenbestaan heerlijk en kan niet lang genoeg op een boerderij doorbrengen. Gelukkig zijn de boeren van Nederland hartstikke blij met de komst van Yvon, die zien ze onderhand toch wel een klein beetje als een van hen. De stap naar een eigen boerderij was dus helemaal niet zo gek. Elke dag leert Yvon meer en meer over het boerenleven. Ze vond het daarom ook prachtig om de bevalling van een koe mee te mogen maken. Sowieso heeft Yvon een bijzonder plekje in haar hart voor alle dieren op de boerderij. Zo gaat ze graag met de verschillende beestjes op de foto.
Yvon laat haar groene vingers zien op modderige foto

Dat Yvon het boerenleven met beide handen vol aanpakt, dat kan je wel zien op de foto die ze online zet van haar nieuwe avontuur. Yvon besteedt niks uit, maar steekt graag zelf de handen uit de mouwen. Zo zit ze heerlijk met haar eigen vingers in de aarde te graven. Yvon is zeker geen ijdele dame en dat maakt haar juist zo leuk. Dat ze alles zelf wilt uitproberen en doen is een van haar grootste kwaliteiten. Daarom vinden de boeren waar Yvon zoveel mee omgaat haar ook zo geweldig. De verwachting is toch altijd een beetje een tuttige presentatrice aan te treffen. Yvon gooit die verwachting die de boeren hebben graag volledig overboord. Daarom valt ze ook zo goed in de smaak.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...