Yvon Jaspers moet bronstige boerin Janine tegenhouden in BZV: ‘ga je nou serieus meteen foto’s kijken?’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boer Zoekt Vrouw is terug en beter dan ooit. In het nieuwste seizoen krijgt Yvon Jaspers te maken met een zeer bronstige boerin Janine. 

Als dat maar goed gaat… Presentatrice Yvon Jaspers krijgt te maken met een wel heel erg bronstige boerin in het nieuwe seizoen van Boer Zoekt VrouwDaarin zit boerin Janine namelijk wel heel erg gretig naar de foto’s van de mannelijke inzendingen te kijken. Niet dat het erg is, want in het begin is BZV ook gewoon een klein beetje een vleeskeuring en die zal de boeren niet onbekend zijn. Maar in de nieuw vrijgegeven beelden van het komende seizoen maakt Janine het wel heel bont. Het is in ieder geval wel duidelijk wie van de kandidaten de meeste aandacht naar zich toe zal trekken. Dat wordt ongetwijfeld bronstige Janine.

Lees ook: Maak kennis met de prachtige boerin Janine uit Boer Zoekt Vrouw

Janine is op eerste beelden BZV een bronstig boerinnetje

Op de eerste beelden van BZV wordt al meteen duidelijk wat voor vrouw Janine eigenlijk is. De brieven van de mannen worden opzij geschoven en de fotocollectie komt tevoorschijn. Janine moet even keuren wat voor vlees ze in de kuip heeft. Yvon is verbaasd. “Pak je nu al de foto’s erbij?!” roept de blonde presentatrice. De montage van de aflevering liegt er niet om. Janine is een bronstig boerinnetje dus. Maar wat is er nog meer bekend van deze knappe vertoning. Nou, Bijvoorbeeld het feit dat Janine een enorme dierenliefhebber is. Naast de zorg voor al haar schapen, heeft ze ook al vijftien jaar een hondje genaamd Max. Elke dag tilt Janine hem de trap op en af, omdat Max dit zelf niet meer kan. Dat is toch hartstikke lief. Naast haar liefde voor dieren heeft Janine ook nog een bijzonder leuke uitstraling. Ze is een van de knapste deelnemers aan het programma tot nu toe.

Maak kennis met Boerin Janine op leuke intro video

Om zichzelf nog even te introduceren bij het grote televisiekijkend publiek heeft Janine een filmpje gemaakt, waardoor je meteen weet wie ze is en waar ze van houdt. En dat werkt natuurlijk hartstikke goed. Zo heb je in een oogopslag door met wie je te maken hebt. Janine komt dan ook over als een leuke en ontspannen meid, maar wel iemand die ervan houdt om het avontuur op te zoeken. Een paar dagen weg met vriendinnen of even lekker op vakantie daar is ze wel van. Ze kan haar werk dan ook wat makkelijker loslaten dan andere boeren en boerinnen dat kunnen. Dat maakt daten met Janine waarschijnlijk ook een stuk makkelijker voor de deelnemers dit seizoen. Janine ziet namelijk wel echt een toekomst voor zich met man en kinderen en wil niet de rest van haar leven alleen maar omringd worden door haar dieren. Hoewel ze veel van haar beestjes houdt, zou dat net iets teveel worden voor de prachtige boerin.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lenige Marijn Kuipers laat fans dromen over haar bedprestaties

Marijn Kuipers slaat weer toe: met dit zéér suggestieve filmpje heeft ze al haar volgers aan het watertanden. 

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam pikante foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.

Deze blondine is eerste vrouw sinds 5 jaar in F1-auto: “Ze moet Lance Stroll vervangen”

De eerste vrouw sinds vijf jaar die plaats mocht nemen in een Formule 1-auto? Dat moet natuurlijk even uitgebreid gevierd worden.