Yolanthe Cabau deelt spannende workout op Insta foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau is verschrikkelijk vaak in de sportschool te vinden. Dankzij deze beelden snappen we dat het behouden van zo’n een opmerkelijke en avontuurlijke workout vergt!

Yolanthe Cabau is wat in de volksmond een ‘fitgirl’ heet. Ze is veel in de sportschool te vinden en heeft zelfs een eigen sportief kledingmerk. Yolanthe houdt zich daarnaast ook bezig met voeding en drinkt hier en daar een verantwoorde proteïneshake. Het is ook zeker te zien dat de actrice veel tijd besteedt aan trainen. Haar ziet er namelijk grandioos uit! Op Instagram laat ze haar volgers graag zien wat ze allemaal kan in de sportschool. Ze plaatst ook regelmatig een foto waarop ze aan het sporten is of toont één van haar nieuwe sportkledingstukken. Ook nu is het weer raak, want de presentatrice deelt een video waarin ze haar uiterste best doet in de gym. Haar workout lijkt echter niet op een ‘normale’ workout, want we zien ook dat er ook flink wat yoga-oefeningen tussendoor gedaan worden…

Lees ook: Stop met zoeken, dit is de mooiste foto van Yolanthe Cabau

Van gewoon Yolanthe Cabau naar fitgirl Yolanthe

In 2020 begon Yolanthe Cabau van Kasbergen met het uitgebreid delen van haar workouts. Zo gek is dat niet, want voor je 1.3 miljoen volgers wil je er graag goed uitzien. Bovendien speelt Yolanthe vaker in films en series en is ze ook nog eens op tv te zien als presentatrice. Sindsdien post ze regelmatig utigebreide verslagen van haar trainingssessies om haar volgers te stimuleren. Een aantal van haar trainingen zijn niet voor iedereen weggelegd, want het niveau ligt redelijk hoog. Je moet een uitstekende conditie en uithoudingsvermogen hebben om Yolanthe bij te kunnen houden. Gelukkig laat ze soms ook nog wat laagdrempelige workouts zien, zodat ook de minder lenige fans met haar mee kunnen trainen. Wij laten het harde werk liever aan Yolanthe over…

De zware workout van Yolanthe Cabau

Op de woensdag zijn blijkbaar de buikspieren aan de beurt. Yolanthe begint haar workout met de benen in de lucht. Die oefening voert de presentatrice keurig uit. Ze houdt de rest van haar namelijk netjes in een hoek van 90 graden. Vervolgens gooit ze haar benen zonder moeite van links naar rechts. Tussendoor zit ze in een soort yogapositie om de rust te bewaren. Het was een kort maar krachtige workout en haar buikspieren zullen hierna in ieder geval goed uitgedaagd zijn. Na een laatste yogapositie zit de workout er alweer op.

Poedertje kopen bij Yolanthe? Dat kan

Een goede workout begint met goede sportkleding. Daar weet Yolanthe wel het één en ander vanaf. In 2021 heeft de actrice namelijk haar eigen merk ‘CABAU’ opgezet. Ze verkoopt onder andere proteïne poeder, sportmatjes en sportkleding. Haar merk is, net zoals Yolanthe zelf, stimulerend en motiverend voor de volgers. Ze heeft zelfs een eigen app waarop je workouts kan volgen en de sportartikelen kan kopen. Yolanthe heeft het er maar druk mee en is dan ook niet te stoppen. Gaat ze door voor een keihard wasbordje? Traint ze voor bodybuilding-wedstrijden? We hopen het niet, straks houdt ze geen tijd meer over om haar fans te verblijden met dit soort beelden!

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Puck Moonen slaat keihard terug met veelzeggende foto: ‘Te dik?’

Puck Moonen heeft weer een flinke hoeveelheid mooie foto's online gezet om een echt statement te maken naar haar haters!

Schaatsster Joy Beune (24) maakt haar enorme fout goed met heerlijke foto’s

Joy Beune is een grote fout begaan, maar weet het toch wel weer aardig goed te maken met haar leuke foto's.

Foto: René van der Gijp geniet van ‘grensoverschrijdend’ momentje met Hélène Hendriks

René van der Gijp, oud-profvoetballer en voetbalanalist, heeft weer eens voor opschudding gezorgd. Deze keer in het populaire actualiteitenprogramma Vandaag Inside, waar hij co-host Hélène Hendriks trakteerde op een onvervalste smakkerd op de wang. Van der Gijp, bekend om zijn lak aan de 'woke' regeltjes, liet hiermee weer eens zien dat hij zich door niets of niemand de les laat lezen.