Wie is de mooiste moeder van Nederland?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is Moederdag! En dat betekent dat alle moeders ter wereld in het zonnetje worden gezet. Maar van alle moeders ter wereld, wie is nou de mooiste? Hier volgt de mannenzaken top 5!

Nederland zit vol met mooie moeders die wel eens wat vaker in de spotlight mogen staan. En een aantal van hen steken er net even bovenuit. Hieronder dus een kort overzicht van de knapste moeders die Nederland rijk is. Speciaal voor Moederdag, om ze eventjes in het zonnetje te zetten.

Lees ook: TIP: Dit zijn de meest originele cadeaus voor Moederdag

5. Jennifer Hoffman

Onderaan de rij vinden we actrice Jennifer Hoffman. De kersverse moeder beviel dit jaar van haar eerste kindje, Cooper. Maar het moederschap is Jennifer niet geheel onbekend. Ze speelt namelijk een moeder in de enorm populaire serie De Luizenmoeder. Daar is ze een tikkeltje wereldvreemd en is alles wat er op haar afkomt omtrent school en kinderen nieuw en vreemd. Het is hopen dat Jennifer in het echte leven niet op haar personage lijkt. Een paar maanden na de geboorte ziet Jennifer er geweldig uit. Ze heeft nog steeds die verleidelijke blik en ogen waar iedere man verliefd op zou worden. Daarom past ze zeker thuis in dit rijtje met knapste moeders.

4. Marly van der velden

Ze was even van het toneel verdwenen, maar dat komt omdat de voormalig Goede Tijden, Slechte Tijden actrice zich meer wilde focussen op haar gezin en haar kinderen. Zo staat ze regelmatig met ze in de keuken. Na twee dochters is de actrice in verwachting van een zoontje. Met een lekker groot gezinnetje thuis is het maar de vraag of Marly van der Velden ooit terugkeert naar GTSTGelukkig kan je wel op de hoogte blijven van haar leven op Instagram, waar ze regelmatig leuke foto’s post. En omdat Marly iedereens jeugdliefde was, verdiend ze zeker haar plek in dit rijtje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marly Van der Velden (@marlyvd)

3. Chantal Janzen

Chantal Janzen is een van de coolste moeders van Nederland. Niet alleen is ze altijd vrolijk en vriendelijk, ook neemt ze de tijd om met haar zoontje op de foto te gaan in superheldenkostuums. Ze is misschien wel het schoolvoorbeeld van een zorgzame moeder, en dat allemaal naast haar drukke televisie bestaan. Wat een topvrouw is Chantal toch ook.

Niet alleen onschuldig

Maar ondanks dat Chantal de ideale moeder is, betekent dat niet dat ze per sé heel onschuldig doet. Zo staat ze regelmatig met spannende foto’s op haar Instagram of in haar magazine. Chantal houdt wel van een beetje spanning, want ze weet: Zelfs als je ouder wordt en kinderen krijgt hoef je nog niet stoffig en saai te worden.

2. Yolanthe Cabau

Yolanthe Cabau van Kasbergen is misschien wel de meest succesvolle moeder uit dit rijtje. Ze heeft het in het verre Amerika gemaakt en is niet alleen succesvol model, maar heeft ook een populair fitness en lifestyle platform opgericht. Ze doet er alles aan om ook zelf continu in topvorm te blijven, en dat kan je zien! Daarnaast maakt ze ook genoeg tijd vrij voor haar zoontje. Een alleskunner is het ook die Yolanthe!

1. Emma Heesters

Met stipt op nummer 1 in de mannenzaken lijst met mooiste moeders is zangeres Emma Heesters. Huh? maar Emma heeft toch helemaal geen kinderen? Nou, soort van. Ze heeft natuurlijk een stiefdochter van haar vriend Wesley. En de kinderwens bestaat er zeker, dus het kan niet lang meer duren voordat het stel aan een klein broertje of zusje begint voor Wesley’s dochter. Daarbij doet Emma het geweldig met kinderen. Ook kan ze prachtig zingen en performen en dat allemaal terwijl ze er prachtig bij loopt. En daarom is Emma de mooiste moeder!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Sylvie Meis pronkt met fabelachtig lijf op zonnig strand

Sylvie Meis loopt met een fabelachtig lichaam over het strand. Alle ogen zijn op haar gericht wanneer ze naar haar plekje terug loopt. Met zo'n lichaam is dat meer dan begrijpelijk. 

Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.