POLL: Wie is de mooiste influencer?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Wie is de mooiste influencer?

Het zal je vast niet zijn ontgaan: influencers zijn hot! DeInfluencer50 heeft de beste op een rij gezet. We selecteerden de mooiste voor je. Welke is jouw favoriet?

Ik influence, jij influencent, wij influencen

Televisieprogramma’s, presentatiewerk en zelfs kledinglijnen. We kunnen inmiddels niet meer om de influencers heen. Waar de ‘standaard’ influencer vroeger alleen te vinden was op YouTube en Instagram, is dat vandaag de dag al láng het geval niet meer.

Nee, ‘influencen’ is in het jaar 2019 een heus ‘beroep’ te noemen. Op de vraag ‘Wat wil je later worden als je groot bent?’ reageren de meeste kleuters dan ook niet meer met ‘prinses’ of ‘brandweerman’. Nee, de kinderen van nu zullen over 10 jaar hoogstwaarschijnlijk voor een krapte op de influencer-arbeidsmarkt gaan zorgen.

En ja, we kunnen het ze eigenlijk ook niet kwalijk nemen. Tegenwoordig lijken influencers zelfs meer macht te hebben dan onze wereldleiders zelf. Kijk maar naar Kim Kardashian. Kimmie krijgt het elk jaar voor elkaar om een ’ter dood veroordeelde’ gevangene van zijn doodstraf te ‘redden’. Hmm, welke Amerikaan kon datzelfde trucje toch ook? Oh ja, de President.

Vrouwelijk schoon van eigen bodem

Gelukkig mogen we in Nederland niet klagen wat ons influencerlandschap betreft. Het vrouwelijk influence-schoon van eigen bodem verdient dan ook een heuse ‘Wie is de mooiste…?’ categorie.

Monica Rosanne Irene Quirine Geuze

We trappen deze verkiezing af met influencebabe Monica Geuze. Deze brunette was er al vroeg bij. In 2014 dropte ze haar eerste vlog op haar YouTube kanaal, nadat toenmalig vriendje Lil’ Kleine zei dat ze het vloggen eens moest proberen. En ja, dat heeft op zijn zachtst gezegd ‘lekker uitgepakt’. Waar Monica vroeger bekend stond als ‘het vriendinnetje van’ zijn de rollen inmiddels omgedraaid. Haar ex-vriend Lars Veldwijk stond bij de meesten dan ook bekend als ‘de vriend van Monica’.

We kunnen wel zeggen dat Monica een van dé voorbeelden is, van influencers die het ‘gemaakt’ hebben. Naast haar vlogkanaal heeft deze dame ook een eigen sieradenlijn, een autobiografie én vanaf 13 december een eigen kledinglijn.

Anna Nikbakht Nooshin

Kandidaat nummer twee in deze verkiezing is niemand minder dan HNTM-presentatrice Anna Nooshin. In tegenstelling tot Monica, verkreeg de van oorsprong Iraanse Anna haar bekendheid met een andere ‘business case’. Toen deze dame 24 jaar oud was richtte ze namelijk haar eigen online modemagazine ‘NSMBL’ op. Na opbouwen van haar online mode imperium besloot óók deze dame om te gaan vloggen. En niet geheel onverdienstelijk. Afgelopen week werd namelijk bekend dat Anna op nummer één in de Influencer top 50 te vinden is. Lekker gewerkt Anna!

Nienke Plas

De plat-Amsterdamse Nienke Plas mag natuurlijk niet aan dit lijstje ontbreken. Nienke ging namelijk in een belachelijk rap tempo van een ‘onbekende’ vlogger naar nummer twee in de Influencer top 50. Tel daar ook nog even een deelname aan The Masked Singer en een tv-programma bij op en hoppa: hét recept voor een van Nederlands grootste vloggers. Alhoewel we wel moeten toegeven dat het telvisieprogramma van Nienke – Nienke en Resley weten het zeker – met 106.000 kijkers niet ál te lekker loopt.

Britt Dekker

Kandidaat nummer vier is niemand minder dan hét bekendste paardenmeisje van Nederland, Britt Dekker. En ja, óók Britt is dit jaar in de Influencer top 50 te vinden. De blondine kwam de lijst knap binnen op de vijfde plek. Één ding is in ieder geval zeker. Als Britt deze wedstrijd wint komt er zeker een vreugdebokje aan te pas. Voor haar, of toch voor één van haar viervoetige ‘vrienden‘?

Negin Mirsalehi

Als afsluiter hebben we daar nog Negin Mirsalehi. Deze brunette is wellicht de meest succesvolle influencer te noemen in dit lijstje. Met maar liefst 5,6 miljoen volgers op Instagram verslaat ze de overige deelneemsters in ieder geval op Instagram-gebied. Wat die 5,6 miljoen volgers deze dame opleveren? Naar verluidt verdient de brunette meer dan 16.000 Dollar per gesponsorde post. Poh…

Wie is jouw favoriet?

Er rest ons nu niets anders dan het stellen van de bovenstaande vraag. Dus, waar wacht je nog op? Stem op jouw favoriet! Wie weet, help jij deze dame naar die felbegeerde overwinning.

[forminator_poll id=”55581″]

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Deze bekende Nederlanders zitten stiekem in Eurovisie-clip ‘Europapa’ van Joost Klein

Joost Klein heeft eindelijk zijn nieuwe clip laten zien en die zit vol bekende koppen. Deze mensen doen allemaal mee. 

Quincy Promes vermaakt zich prima in Rusland: dit is zijn beeldschone nieuwe vriendin

Quincy Promes vliegt soms naar dubai om zijn vriendin, rapper Dreamdoll, te ontmoeten voor een paar wilde nachtjes.

Foto: Prachtige Kelly Piquet maakt Max Verstappen alvast warm in Bahrein

De seizoensstart van de F1 is in Bahrein. Kelly Piquet is aanwezig en max Verstappen geniet zo te zien met volle teugen.