Britt Dekker wedt niet op één paard

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nederlandse blondine gelooft niet in monogamie

Britt zit in badpak op paard

Britt Dekker staat niet bekend om haar geweldig doordachte uitspraken. Maar van de meest recente uitspraak van de blondine verstijfden we wel een beetje: ze gelooft namelijk niet in monogamie.

“Ze kunnen er allemaal niks aan doen, die mannen.”

Britt Dekker over vreemdgaan

Ze verkondigt deze mening in de radioshow van Frank Dane op 538, waar ze wekelijks het dierennieuws bespreekt. Naar aanleiding van een nieuws-item over homoseksuele pinguïns, wordt haar gevraagd wat ze van vreemdgaan vindt.

Discovery Channel

“We zijn allemaal dieren”, is de simpele verklaring van ons Britt. De presentatrice neemt een voorbeeld aan de natuur; waarin nou eenmaal veel wordt vreemdgegaan. Wij weten wel wie de afgelopen week een paar avondjes naar Discovery Channel heeft gekeken.

Helaas voor mannelijk Nederland is Britt voorlopig nog niet van plan om haar vriend te bedriegen. De 27-jarige blondine beseft dat overspel veel voorkomt, maar stelt dat haar relatie voorlopig nog geen gevaar loopt. Hoe erg tv-kijkend Nederland ook aandringt.

2019: Het jaar van Britt Dekker

We mogen dus nog niet in de rij staan om Britt van stal te halen, helaas. Ze zal voorlopig haar vriend gaan ‘Dekkeren’ (daggeren).Wel kunnen we stellen dat 2019 helemaal het jaar van Britt Dekker was. Ze speelde in een bioscoopfilm, won een Televizier-ster en kwam zelfs binnen op nummer 5 van de Influencer top 50! Enige minpunt dit jaar was haar televisieprogramma, Opgezadeld met Britt, overklast werd door menig kattenfilmpje.

Desalniettemin weet de blondine met 172.000 abbonees op Youtube en nog een slordige 60.000 volgers meer op Instagram voldoende aandacht op zichzelf te richten. Het voelt een beetje aan alsof ze van plan is om op safe te gaan spelen. Het is immers een goed gebruik in de gokwereld om niet al je geld op één paard in te zetten. Na een geflopt tv-programma kan haar relatie zomaar de volgende flop worden.

In de rij voor Britt

Het lijkt er dus op dat Britt stiekem al wel een beetje in de markt is voor een tweede en – misschien zelfs derde – hengst om te beteugelen. Kan ze zelf ook niks aan doen, is immers de natuur. Om alvast wat gegadigden rondom zich te verzamelen, besloot de presentatrice om wat aangename kiekjes op haar Instagram te plaatsen. En er zullen ongetwijfeld wat hartjes in galop zijn gegaan bij het zien van de beelden. Place your bets!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Deze bekende Nederlanders zitten stiekem in Eurovisie-clip ‘Europapa’ van Joost Klein

Joost Klein heeft eindelijk zijn nieuwe clip laten zien en die zit vol bekende koppen. Deze mensen doen allemaal mee. 

Quincy Promes vermaakt zich prima in Rusland: dit is zijn beeldschone nieuwe vriendin

Quincy Promes vliegt soms naar dubai om zijn vriendin, rapper Dreamdoll, te ontmoeten voor een paar wilde nachtjes.

Foto: Prachtige Kelly Piquet maakt Max Verstappen alvast warm in Bahrein

De seizoensstart van de F1 is in Bahrein. Kelly Piquet is aanwezig en max Verstappen geniet zo te zien met volle teugen.