Video: Verleidelijke Sarah van Soelen laat kleding van haar lijf vallen in badkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sarah van Soelen deelt een zéér video in badkamer met haar volgers! Ze draagt een flinterdunne badjas; je kan bijna alles zien!

Sarah van Soelen deelt waanzinnige video in badkamer

Wat krijgen we toch opeens een verrassing te zien van Sarah Soelen. Uit het niets gooit ze een video op haar Instagram waar elke volger van verbaasd is! Je ziet haar eerst in beeld met een filter die zorgen voor allemaal kusjes op haar gezicht. Dan laat ze haar prachtig gekleurde benen zien waar ze hele decadente rode hakken aan heeft. Maar dan wordt het écht serieus! Je ziet haar in een flinterdunne rode badjas waar bijna haar troeven uit vallen. De badkamer heeft ze helemaal vol gezet met allemaal rode kaarsen, die ze nu aan maakt in de video. Ze laat een vol gelopen bad voorbij komen en nog geen seconde later, laat ze haar badjas op de grond uitvallen. Sarah van Soelen weet haar volgers wel warm te houden! Ze eindigt de video liggend in bad en poseert zeer verleidelijk. Tijdens de video hoor je het nummer van Glenn Miller & His Orchestra- In the Mood.

Lees ook: Foto: Sarah van Soelen viert verjaardag in laagste jurkje ooit

Sarah van Soelen verschijnt in veel te strakke jurk

Sarah van Soelen staat er natuurlijk inmiddels wel bekend om dat ze niet bang is om zo nu en dan is voor de camera te verschijnen, dus dat doet ze dan ook lekker! Zo deelde ze onlangs een foto, waarop te zien was hoe strak haar jurk zit en haar troeven nauwelijks meer adem kunnen halen. Het is vrijdag en dat betekend weekend voor de modieuze parel Sarah van Soelen. Ze is op een soort expositie maar naar kunst zal zeker niet gekeken worden door bezoekers, toen Sarah binnen kwam lopen. Hiermee gingen de mondjes open staan van verbazing hoe beeldig ze eruit ziet. Dat is een dame die iedereen wel een keer graag mee naar huis zou willen meenemen.

Lees ook: Foto: Sarah van Soelen verleidt volgers met lekkere pony 
Sarah van Soelen over relatiebreuk André Hazes

Als Farja Farvardin, beter bekend als FawryNotSawry, Sarah van Soelen in een privebericht op Instagram vraagt hoe het nu met haar relatie met André Hazes ineen zit ‘Hoe zit het nou tussen jou en André?’ is het antwoord van Sarah: “Doe ik geen uitspraken over, het gaat in ieder geval goed met mij.” Een ander antwoord lijkt Sarah ook niet te kunnen gven, want ze heeft een contract ondertekend dat ze zal zijgen. Of zij en André uit elkaar of nog samen zijn, houdt ze dan ook nog even verplicht in het midden. Sarah lijkt op Instagram wel hints te geven dat het over en uit is met Hazes. Zo verwijderde ze eerder de initialen van André uit haar bio, deed ook zijn Andre-kettingen af. Het zou kunnen wijzen op een breuk. Showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer denkt dat Sarah niets zegt vanwege een geheimhoudingsplicht.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!

Suzanne Schulting knalt aan alle kanten uit haar nieuwe nauwsluitende Jumbo-pakje

Suzanne Schulting schaatst sinds kort bij een nieuwe ploeg en moet natuurlijk even haar nieuwe outfit laten zien aan haar fans. Bekijk het nu!