Foto: Sarah van Soelen viert verjaardag in laagste jurkje ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sarah van Soelen lijkt alweer helemaal over André Hazes jr. heen. Recentelijk vierde de influencer haar verjaardag in een ontzettend laag uitgesneden jurkje…

Jurkje van Sarah van Soelen geeft een wel héél diep inkijkje

Influencer Sarah van Soelen is sinds een tijdje weer helemaal in het vizier van de media. Haar naam komt namelijk nog wel eens voorbij wanneer het gaat over de André Hazes jr. schandalen die er momenteel spelen. Sarah lijkt ultiem van de aandacht te genieten en blijft lekker actief op haar sociale media. Onlangs mocht de blondine wel 27 kaarsjes uitblazen en dat vierde ze groot. Ze plaatste verschillende foto’s op haar Instagram van zichzelf met de tekst: “Happy birthday to me”. In de foto’s draagt ze een ontzettend strak jurkje dat ook nog eens heel kort is én een hele diepe hals heeft. De Nederlandse influencer laat dus weinig aan de verbeelding over. In haar verhaal plaatst ze verschillende video’s en foto’s van het grote feest. Hier staan ook een aantal close-ups van het lekkere lijf van Sarah tussen. Hiermee heeft ze zichzelf toch echt wel weten te overtreffen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sarah Valentina (@sarahvansoelen)

Sarah van Soelen meest verleidelijke duivel ooit

Onlangs was het natuurlijk Halloween en dat betekent dat iedereen zijn of haar mooiste verkleedkleren uit de kast trekt. Elke influencer, youtuber en bekende Nederlander ging erop los. Sarah van Soelen is daar natuurlijk geen uitzondering op. Wél was ze een opvallend geval. Ze heeft namelijk niet alleen haar mooiste verkleedkleren tevoorschijn gehaald, nee, ze heeft zich helemaal laten stijlen en opmaken voor een prachtige en hele enge fotoshoot. Met een zwarte pruik en een rode huid is Sarah niet meer te herkennen, maar we kunnen wel zien dat dit misschien wel de meest verleidelijke duivel ooit is! Wat staat het haar geweldig en wat kijkt ze ondeugend de camera in… Wij krijgen het er warm van, wat jullie?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sarah Valentina (@sarahvansoelen)

Sarah Soelen doet auditie voor moordvrouw

We blijven nog heel even in het Halloween-thema hangen. Sarah lijkt er gek op te zijn. Ze plaatste recentelijk nog een foto van zichzelf die van een afstandje heel onschuldig lijkt. Wanneer je de foto van iets dichterbij gaat bekijken, blijkt dat niets minder waar is. Sarah zit gehurkt op de grond met een prachtige glitterjurk aan, een sjerp om en een kroon op. Ze is ‘verkleed’ als Miss Holland. Voor haar langs zie je de benen van iemand die op de grond ligt en Sarah heeft een groot keukenmes in haar hand. Onder haar ligt een plas bloed. Dat zie je dus allemaal alleen maar als je de foto van iets dichterbij bekijkt. De stijling voor deze foto is gedaan door dezelfde persoon als van de foto hierboven. Sarah lijkt geen genoeg te kunnen krijgen van de enge feestdag, maar nu Halloween toch écht voorbij is, zal ze vast snel overstappen naar de kerstsferen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sarah Valentina (@sarahvansoelen)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wat: Nicolette Kluijver verliest Expeditie Robinson-collega aan afkickkliniek

Het lijkt er sterk op dat Nicolette Kluijver zichzelf helemaal verliest in haar gloednieuwe relatie met haar collega. Zo lijkt de blondine het zelf voor zijn schandalen op te nemen...

Foto: Miljuschka Witzenhausen geeft haar lichaam helemaal cadeau

Bij de feestdagen horen cadeautjes, maar Miljuschka Witzenhausen neemt dit wel héél letterlijk...

Foto: Jarige Sylvana IJsselmuiden gaat hélemaal los in de club

Eén van de meest prachtige dames in Nederland is één jaartje ouder geworden. Dit viert ze door helemaal los te gaan in de club.