Foto: Sarah van Soelen verleidt volgers met lekkere pony

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sarah van Soelen heeft een gloednieuwe foto op haar Instagram gezet. En haar volgers smullen daar natuurlijk enorm van. 

De prachtige influencer Sarah van Soelen verbaast haar volgers met een compleet nieuwe look. Op haar nieuwste foto heeft de knappe blondine een compleet nieuw kapsel aangemeten. Maar dat staat haar eigenlijk wel leuk. Ook Sarah haar volgers zijn zeer te spreken over de keuze voor haar nieuwe look. Wat heeft Sarah dan precies laten veranderen? Nou, de knappe blondine is even bij de kapper geweest en heeft daar haar pony laten bijwerken. Waar Sarah normaal haar voorhoofd flink laat zien op de foto, vallen haar haartjes nu bijna tot aan haar ogen. Het zorgt voor een enorm verleidelijke uitstraling bij de knappe influencer.

Lees ook: Foto: Sarah van Soelen steekt zomaar peperdure spullen in brand

Sarah twijfelt nog of ze een pony wilt houden

Ook voor Sarah is haar nieuwe look even wennen. Ze krijgt een meer meisjesachtige uitstraling vanwege de pony. Normaal gaat Sarah toch meer voor het label van stoere vrouw en dan is dit wel even wat anders. Maar natuurlijk staat het haar absoluut niet verkeerd. Sarah weet niet voor hoe lang ze dit kapsel zal houden, maar voorlopig hoeft ze er niet ontevreden over te zijn. Het staat de verleidelijke blondine namelijk uitstekend. Met een zwoele blik kijkt Sarah nog even richting de camera om zo haar volgers ook te overtuigen van haar nieuwe look. Die hebben geen overtuiging nodig. Zij vinden Sarah mooi met elk kapsel.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@sarahvansoelen)

Sarah van Soelen en haar lange, golvende haartjes

Normaal heeft de knappe blondine een heel ander kapsel om mensen mee te verleiden. Sarah laat haar lange lokken meestal golvend naar beneden komen. Ook kan je vaak haar volledige voorhoofd zien op de foto. Dat ziet er dan toch weer heel anders uit. Alsof je naar de oudere zus kijkt van de dame uit de eerste foto. Voor beide kapsels is wat te zeggen. Feit blijft dat Sarah in beide kiekjes ongelooflijk aantrekkelijk over komt. Natuurlijk heb je waarschijnlijk je voorkeur voor een van de twee kapsels, maar Sarah ziet er zonder pony niet significant slechter of beter uit dan met een pony. Het is gewoon heel anders, dus dat is wennen. Maar gelukkig plaatst de knappe blondine genoeg foto’s, zodat wennen wel lukt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@sarahvansoelen)

Sarah van Soelen verleidt volgers met foto van knappe lach

Behalve haar mooie haartjes heeft Sarah van Soelen nog een geheim wapen in haar arsenaal om haar volgers mee te verleiden en dat is haar ongelooflijk knappe lach. De aantrekkelijke influencer laat de hele wereld stralen als ze aan het lachen wordt gebracht. Foto’s waarop Sarah lacht zijn dan ook bijzonder kostbaar. Die worden nog net even wat meer gewaardeerd dan normale foto’s van de knappe dame. Met haar lach weet Sarah iedereens dag gelijk een stukje beter te maken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jennifer Hoffman schaamt zich voor ‘klein sneetje’

De bloedmooie Jennifer Hoffman deelt in haar verhaal op Instagram dat ze zich schaamt voor haar 'kleine sneetje'. Ze hoopt dat het op de rode loper niet zal opvallen...

Foto: Anna Nooshin bezoekt nachtclub met gladde paal

'Party animal' Anna Nooshin is recentelijk bij een nachtclub langs gegaan waar ze een foto maakte van een lang en zeer glad object. Zou ze per ongeluk in de verkeerde club beland zijn?

Foto: Sylvie Meis neemt enorm risico met piepklein scheefgetrokken jurkje

Sylvie Meis laat op een donkere locatie weinig aan de verbeelding over dankzij deze nietsverhullende outfit...