Foto: Sarah van Soelen verleidt volgers met lekkere pony

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sarah van Soelen heeft een gloednieuwe foto op haar Instagram gezet. En haar volgers smullen daar natuurlijk enorm van. 

De prachtige influencer Sarah van Soelen verbaast haar volgers met een compleet nieuwe look. Op haar nieuwste foto heeft de knappe blondine een compleet nieuw kapsel aangemeten. Maar dat staat haar eigenlijk wel leuk. Ook Sarah haar volgers zijn zeer te spreken over de keuze voor haar nieuwe look. Wat heeft Sarah dan precies laten veranderen? Nou, de knappe blondine is even bij de kapper geweest en heeft daar haar pony laten bijwerken. Waar Sarah normaal haar voorhoofd flink laat zien op de foto, vallen haar haartjes nu bijna tot aan haar ogen. Het zorgt voor een enorm verleidelijke uitstraling bij de knappe influencer.

Lees ook: Foto: Sarah van Soelen steekt zomaar peperdure spullen in brand

Sarah twijfelt nog of ze een pony wilt houden

Ook voor Sarah is haar nieuwe look even wennen. Ze krijgt een meer meisjesachtige uitstraling vanwege de pony. Normaal gaat Sarah toch meer voor het label van stoere vrouw en dan is dit wel even wat anders. Maar natuurlijk staat het haar absoluut niet verkeerd. Sarah weet niet voor hoe lang ze dit kapsel zal houden, maar voorlopig hoeft ze er niet ontevreden over te zijn. Het staat de verleidelijke blondine namelijk uitstekend. Met een zwoele blik kijkt Sarah nog even richting de camera om zo haar volgers ook te overtuigen van haar nieuwe look. Die hebben geen overtuiging nodig. Zij vinden Sarah mooi met elk kapsel.
Sarah van Soelen en haar lange, golvende haartjes

Normaal heeft de knappe blondine een heel ander kapsel om mensen mee te verleiden. Sarah laat haar lange lokken meestal golvend naar beneden komen. Ook kan je vaak haar volledige voorhoofd zien op de foto. Dat ziet er dan toch weer heel anders uit. Alsof je naar de oudere zus kijkt van de dame uit de eerste foto. Voor beide kapsels is wat te zeggen. Feit blijft dat Sarah in beide kiekjes ongelooflijk aantrekkelijk over komt. Natuurlijk heb je waarschijnlijk je voorkeur voor een van de twee kapsels, maar Sarah ziet er zonder pony niet significant slechter of beter uit dan met een pony. Het is gewoon heel anders, dus dat is wennen. Maar gelukkig plaatst de knappe blondine genoeg foto’s, zodat wennen wel lukt.
Sarah van Soelen verleidt volgers met foto van knappe lach

Behalve haar mooie haartjes heeft Sarah van Soelen nog een geheim wapen in haar arsenaal om haar volgers mee te verleiden en dat is haar ongelooflijk knappe lach. De aantrekkelijke influencer laat de hele wereld stralen als ze aan het lachen wordt gebracht. Foto’s waarop Sarah lacht zijn dan ook bijzonder kostbaar. Die worden nog net even wat meer gewaardeerd dan normale foto’s van de knappe dame. Met haar lach weet Sarah iedereens dag gelijk een stukje beter te maken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Joy Beune eindigt hete sportsessie met flinke striemen op haar benen (foto’s)

Joy Beune weet iedereen te verassen door haar flinke striemen te laten zien nadat ze klaar is met sporten.

Suzanne Schulting gooit haar benen veel te ver uit elkaar op martelwerktuig (foto’s)

Suzanne Schulting laat haar volgers even zien hoe lenig ze is. Zó ver krijg jij je benen niet uit elkaar, zeker niet met een gebroken enkel!

Dolverliefde Jake Paul zet de kogelronde pluspunten van Jutta Leerdam in de etalage (foto’s)

Jake Paul toont zijn liefde aan Jutta Leerdam door alle aandacht te richten op Jutta's vormen...