Video: Influencer Rianne Meijer filmt zichzelf terwijl ze uit douche komt lopen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Influencer Rianne Meijer mag dan wel vaker shots van haar leven delen, in dit onthullende filmpje laat ze wel heel veel zien! 

Van Rianne Meijer zijn we onderhand wel wat gewend. En hoe kan het ook anders? De bloedhete influencer deelt regelmatig de lekkerste filmpjes en ook haar pittige plaatjes zijn we groot fan van. Kijk alleen deze recente post maar! Rianne laat namelijk zien hoe ze erbij loopt na een stomende douche en vergeet zich zowaar aan te kleden. En ja, dan blijft er weinig aan de verbeelding over! Van dit soort filmpjes krijg je toch nooit genoeg?

Rianne Meijer onthult douche-outfit in intiem filmpje

Fans van Rianne Meijer zijn in ieder geval zeer te spreken over dit recente filmpje. En wij snappen dat helemaal! Rianne is natuurlijk altijd een cadeautje om naar te kijken, maar zo recht uit de douche? Ons hart gaat er flink sneller van kloppen. En al helemaal omdat ze zich zowaar vergeet aan te kleden voordat ze op camera verschijnt! Ja, je hoort het goed. Rianne loopt zó de badkamer uit en probeert zich met enkel een klein handdoekje nog een beetje fatsoenlijk te maken. Maar als je dan zo nat en glibberig bent is dat nog een heel avontuur, natuurlijk. Zo moet Rianne al snel haar hand erbij houden om haar boezem nog een beetje te beschermen en blijft er van onderen ook weinig aan de verbeelding over! En dan hebben we het nog geeneens over de rest van het overheerlijke filmpje gehad!

Rianne Meijer neemt fans mee in kleedkamer in onthullende Instagrampost

Want Rianne Meijer maakt het niet alleen in het begin flink spannend. Ook de rest van het filmpje is om van te watertanden! Want vooral het stukje waarin ze haar fans meeneemt in de haar kleedkamer is om te smullen. En hoe kan het ook anders? Rianne pronkt namelijk met haar overheerlijke figuur in het filmpje en het knusse setje dat ze aantrekt is ook niet anders. Zo kiest ze voor een wel héél laaghangende trui. En als kers op de taart is het topje ook nog eens uitgesneden tot aan haar navel! Rianne mag dan wel beweren dat het eindelijk weer koud weer geworden is, maar haar outfits passen ook prima in de tropen. Al hoor je ons natuurlijk absoluut niet klagen. Hoe meer we zien van Rianne haar spectaculaire figuur hoe beter, toch?

Rianne Meijer pronkt met nieuwe rondingen in piepklein zwemsetje

Zo lijkt Rianne Meijer er in ieder geval wel over te denken. Dat is met deze recente post wel duidelijk! Rianne verwent haar fans namelijk met vol zicht op haar spectaculaire figuur in een niets verhullend zwemsetje. En dan hebben we het nog geeneens over haar nieuwe rondingen gehad! Want die zet de beeldschone influencer ook flink in het zonnetje. Zo kiest ze voor een loeistrak broekje die we nog nét kunnen zien onder haar groeiende buik, maar de kroon gaat toch echt naar haar onthullende topje. Als we het nog een topje mogen noemen! Rianne weet haar haar royale boezem namelijk nog maar nét in een piepklein stukje stof te drukken. Gelukkig doet Rianne het rustig aan en ligt ze alleen lekker te bakken in het zonnetje. En daar is het setje werkelijk perfect voor. Alles voor de tan, natuurlijk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!