Video: Hélène Hendriks steekt enorme veer in eigen achterste vanwege primeurtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Twitter

Hélène Hendriks heeft haar eigen talkshow te pakken, en begint meteen een beetje naast haar schoenen te lopen!

Of Hélène Hendriks klaar is voor haar nieuwe zondagse talkshow De Oranjezondag? En of! De blonde presentatrice is superscherp, en lijkt dat ook aan de buitenwereld te willen tonen. Met een rake post op X lijkt ze zichzelf en haar team even een mooie veer in ’t achterste te steken. Want dat nieuwtje over voormalig minister Ernst Kuipers? Dat werd in januari al precies voorspeld tijdens De Oranjewinter. Hélène lijkt te zeggen dat haar programma’s niet alleen entertaining zijn, maar ook een flinke nieuwswaarde hebben!

Hélène Hendriks en tafelgasten voorspellen nieuws over Ernst Kuipers

Tijdens een uitzending van De Oranjewinter maakten Chris Woerts, Jack van Gelder en Hélène Hendriks begin januari een voorspelling over Ernst Kuipers. Ze voorspelden dat Ernst Kuipers een baan als directeur van een ziekenhuis in Singapore zou aannemen. Nu is duidelijk geworden dat hij deze baan daadwerkelijk heeft aangenomen. Hélène laat het fragment opnieuw zien op X (voormalig Twitter) en laat zien dat zij en haar tafelgasten de toekomst kunnen voorspellen. Veel mensen in Nederland vinden het niet kunnen dat Kuipers deze baan aanneemt, omdat hij de Nederlanders in de steek laat. Ook beloofde hij tijdens de coronaperiode dat hij alles geeft voor het algemeen belang. Nu krijgt hij de kans om flink geld te verdienen in het buitenland…

Ernst Kuipers kiest voor geld, laat Nederland in de steek

Ernst Kuipers heeft een baan aangeboden gekregen bij een ziekenhuis in Singapore. Dit terwijl er enorm veel problemen zijn binnen de VWS (Volksgezondheid, Welzijn en Sport). Ook in het kabinet ontstonden er veel vragen over de reden dat Kuipers zo abrupt ontslag nam. De reden lijkt duidelijk te zijn. Ernst Kuipers gaat zijn bankrekening flink aan laten vullen met zijn hoge functie in Singapore. Hij wordt namelijk vicevoorzitter van de onderzoeksafdeling. Daarnaast neemt hij ook nog de functie bijzonder hoogleraar aan de Nanyang Technische Universiteit aan.

Hélène Hendriks wordt talkshowhost De Oranjezondag

Na de successen van De Oranjezomer en De Oranjewinter krijgt Hélène Hendriks nu als talkshowhost een nieuw programma. Hélène gaat vanaf 10 maart De Oranjezondag presenteren. In dit programma zal zij het dagelijkse nieuws doornemen met verschillende tafelgasten. Ze maakte dit bekend tijdens een aflevering van Vandaag Inside, waar zij op dat moment te gast was. René van der Gijp en Johan Derksen uiten positieve reacties en kijken uit naar het programma van Hélène. Wel vraagt Johan meteen of ze streven naar betere kijkcijfers dan zij. Hélène moet hierom lachen en zegt verlegen dat ze denkt dat dat haar niet zal lukken. Het programma is vanaf 10 maart elke zondag te zien van half tien tot half elf.

Wil jij meer zien van Hélène Hendriks?

Wil jij meer zien van Hélène Hendriks? Neem dan een kijkje op haar Instagram.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!