Video: Geraldine Kemper schudt met haar appeltjes in loszittend topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Geraldine Kemper kijkt recht in de camera terwijl ze wild schud met haar voorgevel in een wel heel erg loszittend topje.

Geraldine Kemper schudt wild in extreem spannend topje

De laatste tijd komen er veel foto’s en video van Geraldine Kemper voorbij waar ze er misschien iets minder charmant uitziet. De presentatrice zit namelijk helemaal in haar nieuwe wereld die voornamelijk bestaat uit gaan rondtrekken en kamperen met haar camper. De verbouwde camper van Geraldine Kemper is dan ook wel heel erg mooi geworden, en je kan zien dat ze er ontzettend veel tijd en moeite in heeft gestoken. Maar ja, op de camping zien de meesten er nou wel wat minder charmant uit en zo ook Geraldine. Toch heeft Geraldine alles helemaal goedgemaakt met haar volgers na onderstaande video te plaatsen op haar Instagram verhaal.

Geraldine Kemper laat schuddend haar kleine lapje stof zien

Op bovenstaande video zien we dat Geraldine wordt gefilmd terwijl ze een shirtje laat zien. De achterkant van het topje bestaat enkel uit een heel dun gouden kettinkje. Het lijkt erop dat het dus niet erg goed vast zit. En dan gaat Geraldine ook nog eens flink schudden wanneer ze zich omdraait om de voorkant van het groene topje te laten zien aan haar volgers. Het is een heel dun lapje groene glitterstof die los om het van de blondine heen zit. Waarschijnlijk schrok iedereen een beetje toen Geraldine ook nog ging schudden, maar alles bleef wel op zijn plek zitten. Geraldine zelf kan er heel hard om lachen, en eerlijk is eerlijk het topje staat haar natuurlijk ook geweldig.

Geraldine Kemper geeft kijkje in haar leven

Het leuke van Geraldine Kemper haar camper avonturen is dat ze haar volgers heel veel mee neemt in deze tripjes en het proces daarvan. Zo deelt Geraldine op onderstaande video een ‘get ready with me’ om samen in te pakken voor haar nieuwe kampeeravontuur. Eerst komt Geraldine heel druk in beeld met een opvallend outfitje. De outfit bestaat uit een strak felgroen broekpak met een felrood topje die dient als een soort bodywarmer. Daarbij zoekt Geraldine op camera een passend hoedje voor de outfit. Vervolgens vertelt Geraldine over dat ze graag een boek meeneemt op reis die ze op aanraadden van haar volgers uitzoekt. Dan begint de kledingstress en de blondine laat haar kledingkast zien. Ook zegt ze een half uur voor vertrek begonnen te zijn met inpakken. Ondertussen is de video ook een sluimerreclame voor Fuze Tea, en er valt een stedentripje te winnen.

Lees ook: Broekloze Geraldine Kemper gooit haar benen wijd voor weinig verhullende foto

Geraldine Kemper deelt intense foto in mooi pakje

Na jaren zoveel in de media te komen weet Geraldine Kemper waarschijnlijk precies wat haar wel goed staat, en wat minder. Op onderstaande video heeft de presentatrice in ieder geval een schot in de roos wat haar outfit betreft. De babyblauwe kleur van het matchende pakje passen heel goed bij Geraldine haar blonde haren en prachtige blauwe ogen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fotobewijs: Handbalster Lois Abbingh is mooiste vlaggendrager ooit tijdens Olympische Spelen (foto’s!)

Dames en heren maak kennis met de knapste vlaggendrager sinds tijden: handbalster Lois Abbingh. De blondine is het leukste 'uithangbord' die we tot nu toe hebben gezien gedurende de openingsceremonie!

Droomduo knalt nu al van je scherm: Tess Wester en Irene Schouten kruipen dicht tegen elkaar aan in romantisch Parijs (foto’s!)

Tess Wester en Irene Schouten zijn het nieuwe droomduo tijdens deze Olympische Spelen in Parijs. En dat laten ze even goed zien!

Inge de Bruijn heeft haar Olympische terug: Ex-zwemster showt geweldige transformatie (foto’s!)

De voormalige Olympische zwemkampioene Inge de Bruijn is fitter dan ooit tevoren. Ze heeft een 6-weekse training gevolgd en heeft haar goddelijke figuur volledig terug!