Broekloze Geraldine Kemper gooit haar benen wijd voor weinig verhullende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Geraldine Kemper is een van de meest knappe presentatrices van Nederland. Dus als ze een leuke foto online gooit, dan weet je dat het smullen wordt.

De heerlijke wijdbeense foto van Geraldine Kemper

Met haar nieuwste foto weet Geraldine Kemper al haar volgers enorm te verbazen. Maar wel op een goede manier. Ze draagt namelijk van onder bijna niks en spreidt ook nog eens een beetje haar benen, zodat haar volgers beter zicht hebben op het hele gebeuren. En dat is natuurlijk wel erg fijn. Met haar verleidelijke foto weet Geraldine alle mannen in haar feed wel heel erg blij te maken. Want zeg nou zelf, iedereen kijkt toch graag naar een verleidelijke foto van Geraldine Kemper? De prachtige blondine maakt met haar verleidelijke lijf wel een hele goede indruk. Haar volgers hebben de komende tijd dus niks te klagen.

Lees ook: Foto: Geraldine Kemper laat haar achterwerk zien in zwembad

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

De aantrekkelijke presentatrice maakt een foto van haar prachtige gezicht

Geraldine Kemper heeft een enorm verleidelijk snoetje. Dat zie ja vaak wel terug op de foto. Of ze lacht heel erg lief en schattig naar de camera, of ze is juist bezig een mega verleidelijke blik op te zetten. En soms valt het er net tussen. Wat voor blik Geraldine ook trekt, haar knappe gezichtje blijft natuurlijk erg fijn om naar te kijken. Daarom is de foto hierboven van de aantrekkelijke blondine ook zo fijn. Met haar foto’s weet de presentatrice een goed beeld te geven van hoe knap ze eigenlijk is. Dat zie je namelijk het beste als Geraldine daar speciaal voor gaat poseren. Met die foto’s weet de prachtige blondine haar volgers pas echt omver te blazen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Met een grote bril op haar hoofd showed Geraldine Kemper haar festival outfit

Geraldine Kemper moet af en toe ook even haar prachtige kleding laten zien op Instagram. Daar kan ze namelijk dankzij haar volgers gelijk peilen of een shirtje of jurkje goed werkt of dat het beter in de kast kan blijven hangen. Geraldine vindt Instagram dus een prima graadmeter om te kijken of iets wel of niet werkt. En nu heeft ze toch een verleidelijk jurkje aan. De aantrekkelijke blondine heeft een pakje aangetrokken waar ze er buitengewoon goed in uit ziet. Vooral omdat het jurkje zo laag is uitgesneden zie je nog van alles van het lichaam van de prachtige presentatrice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Geraldine Kemper verrast volgers keer op keer

De prachtige blondine weet haar volgers keer op keer te verrassen met haar prachtige plaatjes. En dat is natuurlijk een hele goed eigenschap van de knappe presentatrice. Geraldine weet ook wel welke foto’s goed zullen scoren op haar Instagram pagina en zorgt er voor dat haar volgers altijd wat te genieten hebben. En als ze een keertje niets nieuws post, dan kan je gelukkig nog heel ver terug scrollen voor mooie foto’s van de presentatrice.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.