Video: Froukje de Both doet verleidelijk dansje in kleedkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Froukje de Both doet een verleidelijk dansje in de kleedkamers voor een tv-programma. De blondine laat letterlijk zien wat ze in huis heeft.

Froukje de Both gaat helemaal los voor Hugo Kennis

De meeste mensen kennen Froukje de Both natuurlijk als presentatrice van vele Nederlandse tv-programma’s. Ook speelde de blondine in films en televisie series zoals Costa! en Goede Tijden Slechte Tijden. Tegenwoordig is Froukje toch meer bezig met het presenteren van programma’s zoals Eigen Huis en Tuin: Lekker Leven van RTL Wonen. Nu zou je denken dat het zijn van een hele goede presentatrice en actrice al bijzonder genoeg is, maar Froukje doet er nog een schepje bovenop. Zo deelt Hugo Kennis onderstaand filmpje waarbij Froukje helemaal los aan het gaan is in de kleedkamer. De blondine draagt enkel een zwarte pantalon broek en een zwart hemdje. Het lijkt nogal een krappe ruimte te zijn waar Froukje de Both, Hugo Kennis en make-up artist Hülya Kandevizli zich bevinden. Dat mag de pret niet drukken voor Froukje en ze geeft een privé dans optreden. Het lijkt een soort yoga dans met vooral veel arm bewegingen. Froukje gaat letterlijk helemaal los en lijkt het niet erg te vinden dat collega Hugo alles filmt. Daarna filmt Hugo zichzelf terwijl hij zegt; ”Daar moet ik mee werken mensen..”.

Froukje de Both straalt in ochtendjas

Het is een goede keus geweest voor Froukje de Both om een relatie te starten met haar huidige vriend Jordy. Zo is deze man namelijk een piloot en vliegt de hele wereld over. Wellicht was dat ook de reden dat TUI het tijd vond om Froukje en haar vriend op vakantie te sturen, omdat ze dan enkel de accommodatie hoeven te sponsoren. Zo deelt Froukje een video van zichzelf met een prachtig uitzicht op de Portugese stad Lissabon. Froukje heeft het goed voor elkaar want ze zit in een prachtig hotel of appartementencomplex te genieten van het uitzicht en het zonnetje. Froukje loopt lekker in haar badjas rond te paraderen terwijl ze een kleine tour geeft. Het uitzicht vanaf de bovenste verdieping is adembenemend, en dat lijkt ook Froukje zich goed te beseffen.

Lees ook: Froukje de Both schrikt enorm van vergeten foto in piepklein bovenstukje

Froukje de Both laat zich kleren van haar lijf vragen

Waarschijnlijk was het best een spannende dag voor Froukje de Both toen zij werd ondervraagd door het magazine Elle. Het blad Elle heeft een rubriek genaamd ‘Ask Me Anything’ waarin, je raad het al, van alles word gevraagd aan iemand. Zo was het dit keer de beurt aan Froukje de Both. Allereerst vragen ze wat Froukje haar favoriete eten is. Hierover vertelt Froukje dat ze bij Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven elke vrijdag avond een borrelplank maken met elke week ander land als thema. Froukje zegt dat Aziatisch haar favoriete keuken is. Hiermee duidt ze op Thaise viskoekjes of iets met een lekker sausje. Ook onthult Froukje iets wat niemand echt weet. Zo heeft Froukje al heel lang het imago van het gezellige buurmeisje, en inmiddels gezellige buurvrouw. Toch zijn mensen vaak verrast dat het er bij de opnames van Eigen Huis en Tuin best hard aan toe gaat. Zo zegt Froukje dat zij en Hugo heel grof in de mond tegen elkaar zijn. Dit verrast mensen regelmatig.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!