Froukje de Both schrikt enorm van vergeten foto in piepklein bovenstukje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Froukje de Both werd geconfronteerd met een foto waarop een piepjonge versie van zichzelf erg weinig kleding aan heeft. Ze riep meteen dat ze tegenwoordig nóóit meer zo over straat zou gaan!

Froukje de Both blikt terug op wilde jaren

Na het zien van onderstaande foto wist Froukje de Both meteen waar hij gemaakt was. Het was in Salou voor de opnames van Costa!, zo’n twintig jaar geleden. Daarbij benoemt Froukje zelf meteen al wat er allemaal mis is met de foto. Haar dunne wenkbrauwen waren toen in, maar zijn nu een beetje een raar gezicht. Daarnaast was ze een banaan aan het eten. Iets wat ze nu beschamend zou vinden om te doen in het openbaar. Daarnaast heeft ze een outfit aan waarin je haar nu niet zo snel meer zou zien lopen. Ze droeg een oranje setje, waarvan de bovenkant eigenlijk meer lijkt op , maar de onderkant een rokje is. Ze staat op de foto met andere acteurs van de zonnige serie.

Costa! is weer terug op Netflix

De foto komt niet helemaal uit de lucht vallen. Costa heeft namelijk veel nieuwe fans de laatste tijd. Dit komt omdat zowel de film als de serie sinds kort te zien zijn op Netflix. Sommigen oudere fans kijken alles weer terug, maar er zijn ook jongere mensen die voor het eerst kennis maken met de groep acteurs. Eén daarvan is de dochter van Froukje. Zij is er achter gekomen dat haar moeder in de serie speelt en zegt nu dingen als “Mama wat is proppen?” en “Mama jij bent echt een player!”. Dat geeft meteen een goed beeld van waar de serie over gaat, wilde jongeren op een vakantiebestemming.

Froukje de Both sloeg andere weg in na Costa!

Tegenwoordig heeft Froukje een heel ander leven met hele andere projecten. Zo is de dame veel drukker met presenteren dan met acteren de laatste tijd. Daarnaast is ze coach en spreker. Iets heel anders dus. Veel meer gericht op inhoud dan op vermaak. Dit komt ook terug op haar Instagram, hier is ze veel meer bezig met motiverende speeches dan met leuke foto’s. Wel deelt ze veel leuke kiekjes om reclame te maken voor de televisieprogramma’s waar ze in verschijnt. Denk aan Eigen Huis en Tuin, waar ze met boer Tom kandidaten een nieuw thuis geeft door hun huis en tuin een make-over te geven. Ook plaatste ze veel over haar deelname aan Expeditie Robinson.

Naast werk laat ze ook nog regelmatig dingen zien van haar privé leven. Bijvoorbeeld als ze op vakantie gaat of als ze iets leuks gaat doen. Soms zien we ook haar dochter voorbij komen, of haar vriend. Af en toe komen haar vrienden ook nog voorbij. Toch is dit alles minder opvallend dan haar coaching verhalen. Zo plaatste ze bijvoorbeeld een verhaal over dat ze nooit wilde opvallen. Nu heeft ze ontdekt dat ze uit mag dragen waar ze voor staat. Haar coaching traject is er op gericht dat anderen dat ook gaan doen. Ondanks dat het allemaal een beetje vaag klinkt, zeggen veel vrouwen in de reacties zich erin te herkennen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.