Video: Felle Hélène Hendriks voert schrikbewind als presentatrice van HLF8

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Johnny de Mol is ziek. De presentatie van zijn show ‘HLF8’ ligt tijdelijk in handen van Hélène Hendriks. In die rol laat de blondine zich niet bepaald van haar liefste kant zien…

Hélène Hendriks doet onaardig tegen Frank Boeijen

Frank Boeijen is te gast bij de talkshow HLF8 om daar voor de rest van het publiek en de gasten een lied te zingen. Dit deed hij naar aanleiding van de vreselijke gebeurtenissen in Oekraïne vanwege de oorlog met Rusland. Hélène Hendriks verving ook deze uitzending al Johnny de Mol, die hoogstwaarschijnlijk het coronavirus te pakken heeft. Als invalster is ze in ieder geval niet minder terughoudend, want ze zegt gewoon wat ze vindt. Wanneer Frank Boeijen zijn gitaar erbij pakt om een gevoelig nummer te gaan zingen laat gemene Hélène hem nog even weten dat hij zuiver moet zingen. Ze deelt hiermee een enorme sneer uit. Ze lijkt namelijk te verwijzen naar een eerder moment dat de zanger niet op zijn best zong, óók in een aflevering van HLF8. En Hélène laat haar moment in de spotlights natuurlijk niet verpesten door een beschonken zanger!

Lees ook: Foto: Hélène Hendriks heeft flinke dorst tijdens voetbalwedstrijd

VI Vandaag lacht om de optredens van Frank Boeijen

In VI Vandaag worden dagelijks opvallende momenten op tv besproken met een hoop satire. Vaste tafelheren Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee hebben ook de beide optredens van Frank Boeijen bij HLF8 gezien en geven daar hun eerlijke en ongezouten mening over. Zo zegt René van der Gijp: ‘Als je met zo’n optreden voor de HEMA staat dan schoppen ze je weg’. Ze lachen het optreden van Frank Boeijen dus eigenlijk gewoon compleet uit. In het eerste optreden van Frank bij HLF 8 werd ook al door Johan Derksen gesuggereerd dat hij dronken zou zijn omdat hij alle woorden een beetje raar uitspreekt. Daarnaast heeft Frank Boeijen continu zijn ogen dicht tijdens het optreden, dit ziet er ook nogal vreemd uit.

Lees ook: Foto: Hélène Hendriks verklaart de liefde aan blonde kanjer

Hélène Hendriks de nieuwe bekendste presentatrice van de Nederlandse zenders?

Hélène Hendriks is al lang niet meer alleen bekend van haar verslaggeving bij ESPN. Ze schuift daarnaast vaak aan als deskundige op het gebied van voetbal bij talkshows, of presenteert ze zelfs. Ze is de vaste invaller van een aantal bekende gezichten bij SBS 6. Wanneer Wilfred Genee ziek is bijvoorbeeld zit zij voor hem in de plaats aan tafel bij VI. Nu valt ze dus ook al in voor Johnny de Mol. Zou Hélène op weg zijn naar de top waar Linda de Mol en Chantal Janzen nu nog de baas zijn?

HLF 8 gaat binnenkort kopje onder

Johnny de Mol, die het programma normaal presenteert, moet misschien binnenkort helemaal stoppen als presentator van de talkshow. Het programma trekt namelijk zó weinig kijkers dat zijn vader John de Mol waarschijnlijk gaat besluiten het programma te schrappen. Het programma en de rol van Johnny de Mol daarin kreeg al eerder kritiek van onder andere televisierecensente Angela de Jong. Het is een flinke domper voor Johnny en zijn team dat de kijkcijfers zo laag zijn.

Lees ook: Geniaal: John de Mol bezorgt zoon Johnny eindelijk goede kijkcijfers bij HLF8

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...