Foto: Hélène Hendriks verklaart de liefde aan blonde kanjer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Al tijden staat de geaardheid van Hélène Hendriks ter sprake. Maar nu is er na deze foto geen twijfel meer over mogelijk.

Hélène Hendriks valt dan misschien toch een beetje op vrouwen. Dat lijkt tenminste zo na haar laatste foto met niemand minder dan levende schaatslegende Jutta Leerdam. Na haar ongelooflijke prestatie op de Olympische Spelen mocht Hélène een paar vragen stellen aan de blonde sportster. En dat vond de doorgewinterde sportpresentatrice toch stiekem wel een beetje spannend. Als een verlegen schoolmeisje stond Hélène naast Jutta. Op Instagram noemt ze de beeldschone blondine zelfs een knapperd. Als dat geen teken is dat Hélène een mooie vrouw kan waarderen.

Lees ook: Hélène Hendriks heeft ultiem kijkcijferkanon voor VI Vandaag
Hélène Hendriks is in de ban van knappe sporter Jutta Leerdam

Het lijkt wel op de foto alsof Hélène helemaal betoverd is door de blonde schaatsster. En dat is helemaal niet zo gek, want Jutta is ook een hartstikke knappe dame. Het zou eerder gek zijn als Hélène niks zou voelen als ze zo naast de bloedmooie blondine zou staan. Hélène kon het dan ook niet laten om op Instagram even een foto van hen twee te delen en de wereld mede te delen hoe knap en indrukwekkend ze Jutta vindt. Ergens zou het natuurlijk wel een leuk koppel zijn, Hélène en Jutta. Al zal dat waarschijnlijk meer ‘wishful thinking’ blijven. Niet alleen passen de twee vrouwen qua persoonlijkheid net niet helemaal bij elkaar, ook is Hélène een echte professional. En daten met iemand die je continu staat te interviewen is niet bepaald professioneel te noemen. Het mag dus allemaal niet zo zijn. Ach ja, je kan altijd dromen.
Jutta is de knapste Olympisch winnaar van Nederland op deze foto

Er zijn maar weinig vrouwen in de Nederlandse geschiedenis die, en een gouden medaille hebben, en er zo goed uit zien als Jutta Leerdam. Haar uiterlijk is daadwerkelijk fenomenaal. Het is net de zon, je kan niet te lang naar Jutta staren, anders dan wordt je blind. De prachtige blondine weet precies hoe knap iedereen haar vindt en besluit continu om de mensen thuis blij te maken met talloze leuke en spannende foto’s van zichzelf. Jutta is zowel op als naast het ijs een absolute topper.

Moet Hélène voortaan niet schaatswedstrijden gaan bijwonen?

Moet Hélène niet vanaf nu zich alleen maar bezig houden met schaatsen? Verslag doen van schaatswedstrijden, langs de lijn gaan staan met een camera, schaatsers interviewen. Op die manier zou ze nog veel vaker mogen genieten van haar prachtige Jutta. Die heeft het namelijk veel te druk om zich regelmatig buiten het ijs te begeven. En dus moet Hélène diep bij zichzelf te raden gaan wat slim is. Bij de voetballerij blijven of toch kiezen voor de knappe Jutta en voortaan verslag doen op het ijs?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!