Foto: Hélène Hendriks verklaart de liefde aan blonde kanjer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Al tijden staat de geaardheid van Hélène Hendriks ter sprake. Maar nu is er na deze foto geen twijfel meer over mogelijk.

Hélène Hendriks valt dan misschien toch een beetje op vrouwen. Dat lijkt tenminste zo na haar laatste foto met niemand minder dan levende schaatslegende Jutta Leerdam. Na haar ongelooflijke prestatie op de Olympische Spelen mocht Hélène een paar vragen stellen aan de blonde sportster. En dat vond de doorgewinterde sportpresentatrice toch stiekem wel een beetje spannend. Als een verlegen schoolmeisje stond Hélène naast Jutta. Op Instagram noemt ze de beeldschone blondine zelfs een knapperd. Als dat geen teken is dat Hélène een mooie vrouw kan waarderen.

Lees ook: Hélène Hendriks heeft ultiem kijkcijferkanon voor VI Vandaag

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELENE. (@helenehendriks1)

Hélène Hendriks is in de ban van knappe sporter Jutta Leerdam

Het lijkt wel op de foto alsof Hélène helemaal betoverd is door de blonde schaatsster. En dat is helemaal niet zo gek, want Jutta is ook een hartstikke knappe dame. Het zou eerder gek zijn als Hélène niks zou voelen als ze zo naast de bloedmooie blondine zou staan. Hélène kon het dan ook niet laten om op Instagram even een foto van hen twee te delen en de wereld mede te delen hoe knap en indrukwekkend ze Jutta vindt. Ergens zou het natuurlijk wel een leuk koppel zijn, Hélène en Jutta. Al zal dat waarschijnlijk meer ‘wishful thinking’ blijven. Niet alleen passen de twee vrouwen qua persoonlijkheid net niet helemaal bij elkaar, ook is Hélène een echte professional. En daten met iemand die je continu staat te interviewen is niet bepaald professioneel te noemen. Het mag dus allemaal niet zo zijn. Ach ja, je kan altijd dromen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta is de knapste Olympisch winnaar van Nederland op deze intieme foto

Er zijn maar weinig vrouwen in de Nederlandse geschiedenis die, en een gouden medaille hebben, en er zo goed uit zien als Jutta Leerdam. Haar uiterlijk is daadwerkelijk fenomenaal. Het is net de zon, je kan niet te lang naar Jutta staren, anders dan wordt je blind. De prachtige blondine weet precies hoe knap iedereen haar vindt en besluit continu om de mensen thuis blij te maken met talloze leuke en spannende foto’s van zichzelf. Jutta is zowel op als naast het ijs een absolute topper.

Moet Hélène voortaan niet schaatswedstrijden gaan bijwonen?

Moet Hélène niet vanaf nu zich alleen maar bezig houden met schaatsen? Verslag doen van schaatswedstrijden, langs de lijn gaan staan met een camera, schaatsers interviewen. Op die manier zou ze nog veel vaker mogen genieten van haar prachtige Jutta. Die heeft het namelijk veel te druk om zich regelmatig buiten het ijs te begeven. En dus moet Hélène diep bij zichzelf te raden gaan wat slim is. Bij de voetballerij blijven of toch kiezen voor de knappe Jutta en voortaan verslag doen op het ijs?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELENE. (@helenehendriks1)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sven Mislintat maakte zelfde fout als Marc Overmars: kostten deze stiekeme appjes hem de kop?

Natuurlijk is het nog steeds een zooitje bij Ajax. En je raadt het niet, het heeft weer alles te maken met verborgen appjes in de club. 

Video: Lenige Marijn Kuipers laat fans dromen over haar bedprestaties

Marijn Kuipers slaat weer toe: met dit zéér suggestieve filmpje heeft ze al haar volgers aan het watertanden. 

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam pikante foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.