Geniaal: John de Mol bezorgt zoon Johnny eindelijk goede kijkcijfers bij HLF8

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

John de Mol is deze week erg in opspraak met zijn uitspraken die hij deed bij de beruchte TVOH uitzending van BOOS. Maar zoon Johnny kan er wel van genieten. 

Wat is het toch een zooitje geworden omtrent de grootste mediafamilie van Nederland. John de Mol ligt zwaar onder vuur na het onbegrip dat hij toonde tijdens de uitzending van BOOS afgelopen donderdag. Hij was daar om helderheid te verschaffen over alle misstanden bij The Voice of Holland. Alleen pakte het voor John net even anders uit. Hij werd landelijk belachelijk gemaakt en moet flink door het stof. Daar komt zoon Johnny de Mol om de hoek kijken. Hij dient de laatste tijd een beetje als spreekbuis voor zijn vader. En daar krijgt hij prachtige kijkcijfers voor terug. Johnny scoort dankzij het drama rondom zijn vader belachelijk goed met zijn programma HLF8.

Lees ook: Gelukkig: In BOOS ontdekt Tim Hofman niks over The Voice Senior
Johnny de Mol neemt verantwoordelijkheid bij The Voice of Holland

Naarmate de hele mediastorm rondom The Voice of Holland heftiger wordt, neemt Johnny een dappere rol op zich. Hij vertelt namelijk eerlijk en oprecht alle berichtgeving die naar voren komt, zonder daar mensen die hem dierbaar zijn te verdedigen. Hij moet daar af en toe zijn naasten, dierbaren, vrienden en familie voor door het stof halen. Maar Johnny durft dat aan. Hij heeft er wel moeite mee, maar dat maakt het juist stoer dat hij zich uit durft te spreken tegen de situatie. Zo noemde hij een tijdje terug, toen alle rotzooi aan het licht kwam, zijn voormalig oom Jeroen Rietbergen al een nare man. En hij blijft die trend doorzetten naarmate er meer bekend wordt over mensen die dichtbij hem stonden, of waar Johnny tegenop keek.

Johnny neemt geen blad voor de mond over zijn vader John de Mol na BOOS. 

Zelfs zijn eigen vader is niet ontastbaar als het op Johnny aankomt. En dat levert hem geweldige televisie op met lovende kritiek en goede kijkcijfers. Johnny durft zich fel te verzetten tegen de uitspraken van zijn vader, op nationale televisie. Hij neemt het standpunt in van programmamaker en niet als zoon. En dat is een dappere keuze. Niet dat hij zijn vader nu met de grond gelijk maakt, maar hij laat hem ook niet helemaal gaan zonder kleerscheuren. En dat levert Johnny veel respect op.
Johnny is de woordvoerder van zijn vader geworden

In de eerste dagen na het nieuws van The Voice of Holland, kwam Johhny veel in het nieuws om het over de kwestie te hebben. Zijn vader John de Mol, die jarenlang verantwoordelijk was voor het programma, bleef maar afwezig in de media. Daardoor werd Johnny gezien als zijn woordvoerder. En die positie beviel hem prima. Hoe langer John zweeg, des te populairder Johnny werd. Misschien dat John voortaan al zijn uitspraken via Johnny moet  laten lopen. Dan komen ze oprechter over en helpt hij zijn zoon ook een handje.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!