Foto: Hélène Hendriks heeft flinke dorst tijdens voetbalwedstrijd

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks stond langs de lijn bij AZ – Feyenoord, waar ze haar gammele collega Jan-Joost van Gangelen moest vervangen. Het veld is koud, maar Hélène weet hoe ze het warm kan krijgen. Wat zit er in haar bekertje?

Joost ligt ziek op bed, dus Hélène moet aan de slag

Hélène zit op de plek van Jan-Joost van Gangelen, die ziek thuis ligt. Deze hardwerkende vrouw is de beroerdste niet en vervangt hem met plezier. Mocht zij zich even een keertje wat minder voelen dan kan ze dit moment goed gebruiken om later een gunst aan Jan-Joost te vragen. Het was echter niet zomaar een wedstrijd waar Hélène voor tekende. Het ging om de topper van het weekend: AZ – Feyenoord. Een wedstrijd die deze voetballiefhebster vast niet erg vond om live te verslaan. Zelf heeft de presentatrice, zoals een goede college beaamt, geen moeite met de gevraagde flexibiliteit. In een Instagram-post en met een glimlach wenst ze Joost veel beterschap. Ook wordt hierin duidelijk waar ze het altijd zo warm van krijgt in het stadion!

Het geheim van Hélène eindelijk op foto

Wie zich altijd afvraagt hoe Hélène het uithoudt langs de lijn in die vaak gure stadions? Dat geheim is nu naar buiten gekomen, namelijk een komisch grote beker met lekkere warme thee. Ze lacht zelf ook om de grote hoeveelheid warme drank die ze naar binnen tankt langs de lijn. Thee op zondagmiddag in plaats van Heineken? Zo zijn we toch niet opgevoed in Nederland? Of zou Brabander Hélène al genoeg van de goudgele jongens met witte kraag hebben genoten dit carnavalsweekend, en is dit haar manier om de na-dorst te lessen?

Begint Hélène Hendriks het weekend altijd met een drankje?

Dat de Brabantse oud-hockeyster niet vies is van een lekker (warm) drankje is duidelijk. Zou ze ook tijdens de eerste échte carnavalszaterdag in lange tijd te diep in meerdere glazen hebben gekeken en daarom nog even nagenieten van een goede, ouderwetse carnavalskater? Na twee jaar geen carnaval heeft ze er vast wel behoefte aan. De altijd opgetogen Hélène oogt ondanks de omstandigheden nog zeer fit. Een powerdrankje helpt haar vast door de kou heen. Al is het geen Irish coffee, dat handig kan zijn als je toch nog even door wilt pakken later op de avond. Ze hoeft in ieder geval niet zo vroeg op op maandag voor haar baan óf om haar partner een fijne dag te wensen.

Gaat Hélène nog op jacht naar een leuke vent (of dame) deze carnaval?

Heeft de 41-jarige presentatrice heeft nog steeds geen man gevonden om haar warm te houden thuis? Of is ze stiekem al hard op zoek? Ze houdt haar kaken nog steeds stijf op elkaar als het gaat om relatienieuws. Mocht ze écht nog geen relatie hebben: een uitgelezen kans was juist dit caranvalsweekend! Wat is nou een betere plek dan een Brabantse kroeg met luidruchtige carnavalsmuziek op de achtergrond om de vonk eens flink over te laten slaan. In de kroeg laat ze het theeglas vast en zeker links liggen en kiest Hélène gewoon weer voor een biertje, flügel of een wijntje. Allemaal om even lekker los te gaan, en goed te kijken of er iets rondloopt op de dansvloer of achter de bar. Onlangs ging het gerucht dat Hélène nog, in plaats van een man, op zoek was naar een leuke vriendin. “Maar ik val niet op vrouwen.” was haar reactie in een interview met Telegraaf-verslaggever Jordi Versteegden tijdens de kerstdagen. Zou ze deze carnaval iemand aan de haak geslagen hebben? Zo niet, dan maar een glas thee om jezelf warm te houden, toch Hélène?

Lees ook: Foto: Hélène Hendriks verklaart de liefde aan blonde kanjer

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters buigt ver voorover en laat je diep naar binnen kijken (video!)

Zangeres Emma Heesters laat iedereen meekijken wanneer ze ver voorover buigt!

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!