Video: Davina Michelle zet Suzan & Freek voor schut op Belgische tv

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het Belgische programma Liefde voor Muziek leent nog wel eens een van onze Nederlandse sterren om het programma net zo goed te maken als ons veelbekeken programma Beste Zangers. Davina Michelle covert een nummertje van Suzan & Freek en dat bewijst maar weer dat Suzan & Freek er niet het uiterste uit hebben gehaald met hun versie.

Het nummer ‘Goud’ klinkt ineens ook goud

In het Belgische Liefde voor de Muziek maken verschillende zangers en zangeressen een andere versie van al bestaande muziek van elkaar. Dit lijkt erg op het Nederlandse Beste Zangers. In dit seizoen zitten ook Nederlandse artiesten Davina Michelle en Suzan & Freek. Davina laat met een gecoverde versie van het nummer ‘Goud’ van Suzan & Freek zien dat ze een echte wereldster is.

Davina Michelle zingt Goud van Suzan & Freek

Davina’s versie brengt het nummer ‘Gold Plated Love’ in het programma. Ze heeft het originele lied deels vertaald naar het Engels en een deel in het Nederlands gelaten en met haar stem daaroverheen klinkt het suffe nummer ineens fantastisch. Het nummer is nu veel swingender en spannender geworden. Suzan & Freek kijken verbaasd naar hoe Davina hun nummer compleet nieuw leven inblaast. Zo hadden ze het zelf nooit kunnen brengen… Gelukkig kan het stel de betere versie van hun eigen nummer wel waarderen en lijken de Nederlandse artiesten nog wel vrienden met elkaar.

Suzan & Freek gaan door met eigen muziek

Na deze versie van het nummer van Suzan & Freek is het logisch dat ze een beetje zijn gaan twijfelen aan hun eigen talent. Maar ze geven niet zomaar op. Het stel staat eind april nog twee dagen in het ZiggoDome. Een bucketlist-dingetje volgens henzelf. De ZiggoDome is de grootste zaal van Nederland en ze kunnen niet wachten om daar te spelen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzan & Freek (@suzanenfreek)

Davina Michelle ‘steelt’ vaker nummers van anderen

Dat Davina een grote (internationale) ster aan het worden is, is duidelijk. Ze treedt regelmatig op in België, maar ook andere Europese landen kennen haar muziek. Ze heeft daarnaast zelfs een clubtour gedaan door de Verenigde Staten en ook Europa. Deze bekendheid heeft Davina vooral te danken aan zangeres P!nk die een cover van Davina Michelle zag van haar eigen nummer ‘What About Us?’. De reactie van P!nk op deze video ging in 2017 compleet viral en sindsdien covert Davina vele bekende nummers. Ze geeft haar eigen stijl eraan, maar erg origineel is het natuurlijk niet. In Nederland brak ze pas echt door na haar deelname aan Beste Zangers waar ze het nummer ‘Duurt te Lang’ van Glen Faria coverde.

Lees ook: Foto: Davina Michelle grijpt zichzelf beet in leren broek

Eigen muziek van Davina is nog beter dan haar covers

Davina Michelle is tegenwoordig veel origineler in haar muziekstijl. Ze covert niet alleen meer, maar heeft ook al een heleboel eigen nummers. Deze nummers scoren erg goed in de hitlijsten en heeft al grote samenwerkingen met andere artiesten achter haar naam staan. Zo heeft ze hits met Armin van Buuren, Marco Borsato en heeft ze geschitterd op het podium van het Eurovisie Songfestival. Ook solo doet ze het goed. Bekende nummers van Davina Michelle zijn bijvoorbeeld ‘Hold On’, ‘HYPER’ en ‘Better Now’. Met haar eigen liedjes doet Davina ook een tour door het land.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lenige Marijn Kuipers laat fans dromen over haar bedprestaties

Marijn Kuipers slaat weer toe: met dit zéér suggestieve filmpje heeft ze al haar volgers aan het watertanden. 

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam pikante foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.

Deze blondine is eerste vrouw sinds 5 jaar in F1-auto: “Ze moet Lance Stroll vervangen”

De eerste vrouw sinds vijf jaar die plaats mocht nemen in een Formule 1-auto? Dat moet natuurlijk even uitgebreid gevierd worden.