Foto: Davina Michelle grijpt zichzelf beet in leren broek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Davina Michelle houdt wel van een beetje spanning. In haar nieuwe leren broek grijpt ze zichzelf eens stevig vast.

Zangeres Davina Michelle is een van de meest verleidelijke dames van het land. En daar hoeft de bloedmooie zangeres eigenlijk vrij weinig voor te doen. Als ze dan ook nog eens zelf allerlei verleidelijke capriolen uit gaat halen, dan wordt het al gauw een ontzettend spannend gezicht om naar te kijken. Zo ook bij haar nieuwste foto’s in leren broek. Daar vergrijpt Davina zich stiekem even aan zichzelf.

Lees ook: Davina Michelle verleidt fans met grensoverschrijdend project
Davina en haar goed geplaatste hand

Op de eerste foto uit Davina haar post is er nog weinig aan de hand. Maar op de tweede foto gaan alle remmen er vanaf. Daar besluit Davina om zichzelf eens stevig vast te pakken. Ze voelt even goed aan haar eigen derriere. Dat is natuurlijk het goed recht van de blondine, dat zouden waarschijnlijk meer vrouwen doen als ze het prachtige van Davina hadden.

Davina draagt opvallende groene hakjes

Het zou je bijna niet opvallen door al dat leer en de goed geplaatste hand van Davina. Maar op de foto is er nog een opvallend kledingstuk aanwezig. Davina heeft namelijk haar hakjes aangetrokken, maar niet zomaar hakjes. Waar normaal gesproken zwarte hakjes wel op zijn plaats zouden zijn bij een outfit als deze, besluit Davina om fel gekleurde groene hakjes te dragen. Het is een klein beetje een mismatch en haalt de aandacht toch een beetje weg van haar strakke broekje. Al kan dat natuurlijk ook gewoon de bedoeling zijn geweest.
Davina ziet er stoer uit op podium foto

Als Davina op het podium staat dan gaat ze meestal voor een stoere look. Dan draagt ze veel leer, kettingen, zwarte en strakke kleding en gevaarlijke laarsjes. Het zorgt ervoor dat Davina erg stoer overkomt op het podium, maar tegelijkertijd maakt het haar enorm aantrekkelijk. Davina weet precies wat ze doet met haar gevaarlijke kleding.

Het strakke truitje van Davina

Davina draagt eiggenlijk tijdens elk optreden wel een strak kledingstuk, in dit geval haar strakke zwarte truitje. Zo kan haar publiek pas goed zien hoe aantrekkelijk de zangeres eigenlijk is. en dat is ook een klein beetje wat je als zangeres wilt bereiken. Uiteindelijk wil het oog natuurlijk ook wat tijdens een optreden.
De verleidelijke blik van Davina Michelle

Niet alleen haar kledingkeuzes zijn verleidelijk, maar ook de blik van Davina Michelle doet een hoop. De prachtige zangeres weet precies hoe ze haar publiek moet imponeren met de juiste blik. En daar maakt ze dan ook graag gebruik van. Zo weet ze altijd de juiste snaar te raken.

Ook zonder strakke pakjes is Davina nog knap

Wie Davina haar foto’s bekijkt weet één ding zeker: Het ligt niet aan haar kleding dat ze zo verleidelijk over komt. Want zelfs als Davina minder aantrekkelijke pakjes aan heeft ziet ze er nog steeds erg knap uit. De zangeres heeft vanuit zichzelf gewoon een flinke aantrekkingskracht te pakken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!