Davina Michelle

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Zangeressen > Davina Michelle

Zangeres Davina Michelle

Davina Michelle werd in één klap beroemd dankzij tv-programma Beste Zangers van Nederland. Sindsdien strooit ze met enorme hits als één van de beste zangeressen van ons land.

Davina Michelle was kandidaat bij Idols

Davina Michelle werd geboren als Michelle Davina Hoogendoorn (12 november, 1995). De zangeres is een van de voorbeelden van hoe je bekend kunt worden dankzij YouTube. Maar voordat ze aan dat avontuur begon, deed ze in 2016 mee met de talentenjacht Idols. Ze schopte het tot de duettenronde en viel daarna af. In 2017 startte ze daarom haar YouTube kanaal onder de artiestennaam ‘Davina Michelle’. Een van de nummers die ze zong was ‘What About Us’ van zangeres P!nk. De Amerikaanse zangeres pikte het nummer op en gaf als commentaar dat Davina beter klonk dan Pink zelf ooit zou kunnen klinken. De aandacht in Amerika zorgde ervoor dat de video van Davina viraal ging over het internet en dat zette haar na het Idols-avontuur weer helemaal in de picture.

Davina Michelle in Beste Zangers

Na haar virale video op Youtube werd Davina Michelle in 2018 uitgenodigd om mee te doen aan muziekprogramma Beste Zangers. Hierin zong ze een cover van het nummer ‘Duurt te Lang’. Het werd direct een enorme hit die maar liefst 11 weken op 1 heeft gestaan in Top 40. Ook kreeg ze er een Gouden Plaat voor. Sindsdien wordt Davina gezien als een van de beste zangeressen die ons koude kikkerlandje te bieden heeft!
 

Davina Michelle heeft vriend

Hoewel we hem niet heel vaak in beeld zien, heeft Davina Michelle al lang een relatie met haar vriend Sebastiaan Brouwer. Davina en Sebastiaan wonen samen in hun woonplaats Rotterdam. De twee ontmoetten elkaar omdat Sebastiaan onderdeel is van het productieteam van Davina. Tijdens hun werk sprong de vonk over. Het schijnt dat Davina Michelle uiteindelijk heel graag zwanger en moeder wilt worden.

Davina zingt Sweet Water tijdens Eurovisie Songfestival

Toen Nederland na de overwinning van Duncan Laurence het Eurovisie Songfestival mocht organiseren, werd gezocht naar een geschikt muzikaal uithangbord om ons land te vertegenwoordigen. De organisatie kwam natuurlijk uit bij Davina Michelle. Ze deed niet mee aan het Songfestival, maar verzorgde wél een overweldigende pauze-act met het nummer 'Sweet Water'. Dat ze dit in Ahoy, in haar thuisstad Rotterdam mocht doen was extra speciaal voor Davina.

Wilhelmus bij GP van Zandvoort

Om nog maar eens te bewijzen hoe ver Davina Michelle het inmiddels geschopt heeft als zangeres, werd ze in 2021 uitgenodigd om het volkslied te zingen vooraf aan de Grand Prix van Zandvoort. Niet alleen heel Nederland, maar ook miljoenen Formule 1-fans keken toe hoe Davina het Wilhelmus op krachtige wijze ten gehore bracht. Op die manier had ze een mooi aandeel in de klinkende overwinning van Max Verstappen diezelfde middag.

Nieuws

Video: Likkende Davina Michelle kan zich moeilijk inhouden

Davina Michelle was onlangs te gast op de radio! Hier kon de blondine zich moeilijk bedwingen, en ze besloot er dan ook een eind op los te likken.. 

Foto: Zo heb je Davina Michelle nog nooit gezien

Davina Michelle maakt gehakt met het 'perfecte plaatje' dat Instagram schetst. De blonde zangeres laat daarom graag zien hoe ze écht is!

Video: Davina Michelle danst heerlijk in strak leren pakje

Davina Michelle heeft wat belangrijks te melden. Om alle aandacht op zich te vestigen heeft ze een heerlijk strak leren pakje aangetrokken.

Video: Davina Michelle laat zich per ongeluk tussen de benen kijken in heel kort broekje

De prachtige Davina Michelle zit wijdbeens te genieten bij het water en geeft haar volgers een spannend inkijkje...

Foto: Davina Michelle doet fans enorm plezier met strak leren pakje

Wist je dat Davina Michelle van leren pakjes houdt? De blondine daagt haar volgers uit met deze zéér spannende outfit!

Video: Davina Michelle speelt met tong in luchtig jurkje

Davina Michelle deelt en wel heel opvallende video via Instagram. De blondine lijkt veel trucjes met haar tong te kunnen..

Video: Davina Michelle showt gênant resultaat van dronken avondje

Ook bekende Nederlanders zoals de mooie Davina Michelle hebben wel eens dronken avontuurtjes. De blonde zangeres laat zien wat voor gênants ze heeft gedaan...

Foto: Davina Michelle enige hoogtepunt bij bruiloft NikkieTutorials

Davina Michelle mocht optreden bij de bruiloft van NikkieTutorials. Niet Nikkie, maar Davina stal absoluut de show!

Profiel

Geboortedatum: 12 november 1995 Sterrenbeeld: Schorpioen
Woonplaats: Rotterdam
Lengte: 1,63m
Volledige naam: Michelle Davina Hoogendoorn
Beroep: Zangeres
Relatie: Ja
Vriend: Sebastiaan Brouwer
Instagram: Het Instagram kanaal van Davina Michelle is @davinamichelleofficial

Foto's

Davina Michelle
Davina Michelle
Davina Michelle