Davina Michelle

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Zangeressen > Davina Michelle

Zangeres Davina Michelle

Davina Michelle werd in één klap beroemd dankzij tv-programma Beste Zangers van Nederland. Sindsdien strooit ze met enorme hits als één van de beste zangeressen van ons land.

Davina Michelle was kandidaat bij Idols

Davina Michelle werd geboren als Michelle Davina Hoogendoorn (12 november, 1995). De zangeres is een van de voorbeelden van hoe je bekend kunt worden dankzij YouTube. Maar voordat ze aan dat avontuur begon, deed ze in 2016 mee met de talentenjacht Idols. Ze schopte het tot de duettenronde en viel daarna af. In 2017 startte ze daarom haar YouTube kanaal onder de artiestennaam ‘Davina Michelle’. Een van de nummers die ze zong was ‘What About Us’ van zangeres P!nk. De Amerikaanse zangeres pikte het nummer op en gaf als commentaar dat Davina beter klonk dan Pink zelf ooit zou kunnen klinken. De aandacht in Amerika zorgde ervoor dat de video van Davina viraal ging over het internet en dat zette haar na het Idols-avontuur weer helemaal in de picture.

Davina Michelle in Beste Zangers

Na haar virale video op Youtube werd Davina Michelle in 2018 uitgenodigd om mee te doen aan muziekprogramma Beste Zangers. Hierin zong ze een cover van het nummer ‘Duurt te Lang’. Het werd direct een enorme hit die maar liefst 11 weken op 1 heeft gestaan in Top 40. Ook kreeg ze er een Gouden Plaat voor. Sindsdien wordt Davina gezien als een van de beste zangeressen die ons koude kikkerlandje te bieden heeft!
 

Davina Michelle heeft vriend

Hoewel we hem niet heel vaak in beeld zien, heeft Davina Michelle al lang een relatie met haar vriend Sebastiaan Brouwer. Davina en Sebastiaan wonen samen in hun woonplaats Rotterdam. De twee ontmoetten elkaar omdat Sebastiaan onderdeel is van het productieteam van Davina. Tijdens hun werk sprong de vonk over. Het schijnt dat Davina Michelle uiteindelijk heel graag zwanger en moeder wilt worden.

Davina zingt Sweet Water tijdens Eurovisie Songfestival

Toen Nederland na de overwinning van Duncan Laurence het Eurovisie Songfestival mocht organiseren, werd gezocht naar een geschikt muzikaal uithangbord om ons land te vertegenwoordigen. De organisatie kwam natuurlijk uit bij Davina Michelle. Ze deed niet mee aan het Songfestival, maar verzorgde wél een overweldigende pauze-act met het nummer 'Sweet Water'. Dat ze dit in Ahoy, in haar thuisstad Rotterdam mocht doen was extra speciaal voor Davina.

Wilhelmus bij GP van Zandvoort

Om nog maar eens te bewijzen hoe ver Davina Michelle het inmiddels geschopt heeft als zangeres, werd ze in 2021 uitgenodigd om het volkslied te zingen vooraf aan de Grand Prix van Zandvoort. Niet alleen heel Nederland, maar ook miljoenen Formule 1-fans keken toe hoe Davina het Wilhelmus op krachtige wijze ten gehore bracht. Op die manier had ze een mooi aandeel in de klinkende overwinning van Max Verstappen diezelfde middag.

Nieuws

Foto: Davina Michelle laat zien wat ze onder haar rokje draagt

Davina Michelle heeft haar volgers weer doen verbazen met een bijzondere foto waar iedereen momenteel van aan het smullen is.

Jarige zangeres Numidia deelt foto van twee mooie ‘stuiterballen’

Numidia heeft een mooie foto gemaakt van haar twee grote stuiterballen. En dat moet je natuurlijk even zien. Dit maakt je dag meteen goed. 

Video: Davina Michelle laat publiek onder haar rokje gluren

Davina Michelle heeft weer een gewaagde post online gezet, waar je iets teveel kunt spieken onder haar rokje!

Video: Davina Michelle geeft eindelijk uitsluitsel over deelname Songfestival bij Casa Di Beau

Davina Michelle heeft eindelijk duidelijkheid verschaft over haar mogelijke deelname aan het Eurovisie Songfestival van 2024!

Foto: Davina Michelle deelt zeldzame foto in weinig kleding

Davina Michelle showt haar lichaam niet vaak, maar op haar vakantie maakt ze een uitzondering. Deze foto doet je versteld staan.

Video: Zangeres Davina Michelle laat haar troeven spreken met knellend pakje

Davina Michelle heeft weer een heerlijk pakje aangetrokken. En natuurlijk weet ze daar iedereen in te betoveren. 

Foto: Davina Michelle draagt enorme broek met piepklein topje erboven

De aantrekkelijke zangeres Davina Michelle heeft weer een heerlijk plaatje online gezet waar je gewoon alleen maar van kan genieten.

Foto: Davina Michelle toont zich in aan flarden gescheurd broekje

Davina Michelle laat zichzelf volledig zien door een foto te plaatsen waar haar broekje helemaal uit elkaar is gescheurd. Heeft de zangeres dit uit woede of enthousiasme gedaan?

Profiel

Geboortedatum: 12 november 1995
Sterrenbeeld: Schorpioen
Woonplaats: Nieuwerkerk aan den IJssel
Lengte: 1,63m
Volledige naam: Michelle Davina Hoogendoorn
Beroep: Zangeres
Relatie: Ja
Vriend: Sebastiaan Brouwer
Ouders: Simon en Astrid Hoogendoorn
Instagram: Het Instagram kanaal van Davina Michelle is @davinamichelleofficial

Foto's

Davina Michelle
Davina Michelle