Davina Michelle

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Zangeressen > Davina Michelle

Zangeres Davina Michelle

Davina Michelle werd in één klap beroemd dankzij tv-programma Beste Zangers van Nederland. Sindsdien strooit ze met enorme hits als één van de beste zangeressen van ons land.

Davina Michelle was kandidaat bij Idols

Davina Michelle werd geboren als Michelle Davina Hoogendoorn (12 november, 1995). De zangeres is een van de voorbeelden van hoe je bekend kunt worden dankzij YouTube. Maar voordat ze aan dat avontuur begon, deed ze in 2016 mee met de talentenjacht Idols. Ze schopte het tot de duettenronde en viel daarna af. In 2017 startte ze daarom haar YouTube kanaal onder de artiestennaam ‘Davina Michelle’. Een van de nummers die ze zong was ‘What About Us’ van zangeres P!nk. De Amerikaanse zangeres pikte het nummer op en gaf als commentaar dat Davina beter klonk dan Pink zelf ooit zou kunnen klinken. De aandacht in Amerika zorgde ervoor dat de video van Davina viraal ging over het internet en dat zette haar na het Idols-avontuur weer helemaal in de picture.

Davina Michelle in Beste Zangers

Na haar virale video op Youtube werd Davina Michelle in 2018 uitgenodigd om mee te doen aan muziekprogramma Beste Zangers. Hierin zong ze een cover van het nummer ‘Duurt te Lang’. Het werd direct een enorme hit die maar liefst 11 weken op 1 heeft gestaan in Top 40. Ook kreeg ze er een Gouden Plaat voor. Sindsdien wordt Davina gezien als een van de beste zangeressen die ons koude kikkerlandje te bieden heeft!
 

Davina Michelle heeft vriend

Hoewel we hem niet heel vaak in beeld zien, heeft Davina Michelle al lang een relatie met haar vriend Sebastiaan Brouwer. Davina en Sebastiaan wonen samen in hun woonplaats Rotterdam. De twee ontmoetten elkaar omdat Sebastiaan onderdeel is van het productieteam van Davina. Tijdens hun werk sprong de vonk over. Het schijnt dat Davina Michelle uiteindelijk heel graag zwanger en moeder wilt worden.

Davina zingt Sweet Water tijdens Eurovisie Songfestival

Toen Nederland na de overwinning van Duncan Laurence het Eurovisie Songfestival mocht organiseren, werd gezocht naar een geschikt muzikaal uithangbord om ons land te vertegenwoordigen. De organisatie kwam natuurlijk uit bij Davina Michelle. Ze deed niet mee aan het Songfestival, maar verzorgde wél een overweldigende pauze-act met het nummer 'Sweet Water'. Dat ze dit in Ahoy, in haar thuisstad Rotterdam mocht doen was extra speciaal voor Davina.

Wilhelmus bij GP van Zandvoort

Om nog maar eens te bewijzen hoe ver Davina Michelle het inmiddels geschopt heeft als zangeres, werd ze in 2021 uitgenodigd om het volkslied te zingen vooraf aan de Grand Prix van Zandvoort. Niet alleen heel Nederland, maar ook miljoenen Formule 1-fans keken toe hoe Davina het Wilhelmus op krachtige wijze ten gehore bracht. Op die manier had ze een mooi aandeel in de klinkende overwinning van Max Verstappen diezelfde middag.

Nieuws

Zien: Davina Michelle gaat keihard op haar plaat tijdens optreden

Davina Michelle verbluft iedereen met haar sterke performance en krachtige stem. Het lijkt allemaal vanzelf te gaan bij de zangeres. Helaas gaat het niet altijd zo makkelijk en kan het zelfs de beste overkomen om onderuit te gaan op het podium, voor duizenden mensen...

Video: Stoute Davina Michelle gilt het uit tijdens wild ritje

Davina Michelle toont lichte oververmoeidheid. Dat komt waarschijnlijk door haar drukke schema. Vooral haar benen hebben flink te lijden gehad. Maar ze heeft een oplossing die haar snel van A naar B brengt. Dat lijkt nog wel wat enger dan gedacht.

Davina Michelle ziet sterretjes op zeer gedurfde foto

Dat Davina Michelle een bijzondere stijl heeft was al langer duidelijk. De zangeres heeft opnieuw een apart lookje in elkaar gezet en showt dat met haar volgers op Instagram.

Video: Davina Michelle breekt de tent af op Belgische tv

Davina Michelle rockt weer snoeihard op de Belgische televisie. Is de Belgische kijker en zijn tv hier wel klaar voor? Het volume iets zachter wordt zeker aanbevolen als de blonde zangeres in de buurt is!

Video: Puberende Davina Michelle misdraagt zich bij Humberto

Davina Michelle zet zichzelf de laatste tijd steeds vaker neer als losgeslagen puber. De 26-jarige zangeres liet tijdens haar optreden bij Humberto drie minuten lang shockerend gedrag zien...

Video: Lompe Davina Michelle schreeuwt iedereen wakker

Davina doet een tourtje langs radiostations, zo ook radio 538. Daar is de hemelse zangeres met een goede reden de boel bij elkaar aan het schreeuwen.

Wow: Davina Michelle verrast volgers met stout nummertje

Davina Michelle lijkt te willen bewijzen dat ze absoluut geen lieverdje is...

Video: Davina Michelle zet Suzan & Freek voor schut op Belgische tv

Het Belgische programma Liefde voor Muziek leent nog wel eens een van onze Nederlandse sterren om het programma net zo goed te maken als ons veelbekeken programma Beste Zangers. Davina Michelle covert een nummertje van Suzan & Freek en dat bewijst maar weer dat Suzan & Freek er niet het uiterste uit hebben gehaald met hun versie.

Profiel

Geboortedatum: 12 november 1995 Sterrenbeeld: Schorpioen
Woonplaats: Rotterdam
Lengte: 1,63m
Volledige naam: Michelle Davina Hoogendoorn
Beroep: Zangeres
Relatie: Ja
Vriend: Sebastiaan Brouwer
Instagram: Het Instagram kanaal van Davina Michelle is @davinamichelleofficial

Foto's

Davina Michelle
Davina Michelle
Davina Michelle