Davina Michelle

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Zangeressen > Davina Michelle

Zangeres Davina Michelle

Davina Michelle werd in één klap beroemd dankzij tv-programma Beste Zangers van Nederland. Sindsdien strooit ze met enorme hits als één van de beste zangeressen van ons land.

Davina Michelle was kandidaat bij Idols

Davina Michelle werd geboren als Michelle Davina Hoogendoorn (12 november, 1995). De zangeres is een van de voorbeelden van hoe je bekend kunt worden dankzij YouTube. Maar voordat ze aan dat avontuur begon, deed ze in 2016 mee met de talentenjacht Idols. Ze schopte het tot de duettenronde en viel daarna af. In 2017 startte ze daarom haar YouTube kanaal onder de artiestennaam ‘Davina Michelle’. Een van de nummers die ze zong was ‘What About Us’ van zangeres P!nk. De Amerikaanse zangeres pikte het nummer op en gaf als commentaar dat Davina beter klonk dan Pink zelf ooit zou kunnen klinken. De aandacht in Amerika zorgde ervoor dat de video van Davina viraal ging over het internet en dat zette haar na het Idols-avontuur weer helemaal in de picture.

Davina Michelle in Beste Zangers

Na haar virale video op Youtube werd Davina Michelle in 2018 uitgenodigd om mee te doen aan muziekprogramma Beste Zangers. Hierin zong ze een cover van het nummer ‘Duurt te Lang’. Het werd direct een enorme hit die maar liefst 11 weken op 1 heeft gestaan in Top 40. Ook kreeg ze er een Gouden Plaat voor. Sindsdien wordt Davina gezien als een van de beste zangeressen die ons koude kikkerlandje te bieden heeft!
 

Davina Michelle heeft vriend

Hoewel we hem niet heel vaak in beeld zien, heeft Davina Michelle al lang een relatie met haar vriend Sebastiaan Brouwer. Davina en Sebastiaan wonen samen in hun woonplaats Rotterdam. De twee ontmoetten elkaar omdat Sebastiaan onderdeel is van het productieteam van Davina. Tijdens hun werk sprong de vonk over. Het schijnt dat Davina Michelle uiteindelijk heel graag zwanger en moeder wilt worden.

Davina zingt Sweet Water tijdens Eurovisie Songfestival

Toen Nederland na de overwinning van Duncan Laurence het Eurovisie Songfestival mocht organiseren, werd gezocht naar een geschikt muzikaal uithangbord om ons land te vertegenwoordigen. De organisatie kwam natuurlijk uit bij Davina Michelle. Ze deed niet mee aan het Songfestival, maar verzorgde wél een overweldigende pauze-act met het nummer 'Sweet Water'. Dat ze dit in Ahoy, in haar thuisstad Rotterdam mocht doen was extra speciaal voor Davina.

Wilhelmus bij GP van Zandvoort

Om nog maar eens te bewijzen hoe ver Davina Michelle het inmiddels geschopt heeft als zangeres, werd ze in 2021 uitgenodigd om het volkslied te zingen vooraf aan de Grand Prix van Zandvoort. Niet alleen heel Nederland, maar ook miljoenen Formule 1-fans keken toe hoe Davina het Wilhelmus op krachtige wijze ten gehore bracht. Op die manier had ze een mooi aandeel in de klinkende overwinning van Max Verstappen diezelfde middag.

Nieuws

Verveelde Davina Michelle deelt foto in doorschijnend shirtje

Davina Michelle is een van de meest populaire zangeressen van het land. Ze boekt ook veel succes, al lijkt ze zelf niet zo onder de indruk. 

Davina Michelle laat volgers schrikken met deze voor- en na-foto

Davina Michelle is een super knappe dame - maar is ze nu een echte natural beauty of is dat de make-up die haar knap maakt?

Foto: Davina Michelle geniet van zon op handdoekje

Het is lekker zonnig in het land! Net zoals iedereen geniet Davina Michelle er ook ontzettend van. En de zangeres doet dat geheel op haar eigen manier...

Video: Explosieve Davina Michelle speelt met dynamiet

Alsof Davina Michelle nog niet hard genoeg zong, pakt ze er op Instagram ook nog eens een staaf dynamiet bij. Dan krijg je dit soort explosieve filmpjes!

Foto: Davina Michelle heeft ineens héél knap zusje

Davina Michelle is natuurlijk een bloedmooie zangeres. Maar zou je het je kunnen voorstellen als er van deze prachtige dame twee stuks bestonden?

Video: Davina Michelle gaat helemaal los met ‘guilty pleasure’

Davina Michelle gaat helemaal los. De van nature wilde zangeres heeft flink de smaak te pakken en weet er een goed feestje van te maken. 

Video: Gesloopte Davina Michelle filmt zichzelf in bed

Het gaat niet zo best met Davina Michelle na een intens optreden. De zangeres gaat volledig knock-out.

Foto: Davina Michelle draagt kapotgeknipt pakje tijdens Hyper Tour

Davina Michelle is niet bang om een statement te maken. Tijdens haar HYPER tour trekt ze keer op keer een uitdagende outfit aan. Het gaat zelfs zover dat Davina Michelle haar nieuwe jurkje kapot trekt om te kunnen laten zien wat ze daaronder aan heeft...

Profiel

Geboortedatum: 12 november 1995 Sterrenbeeld: Schorpioen
Woonplaats: Rotterdam
Lengte: 1,63m
Volledige naam: Michelle Davina Hoogendoorn
Beroep: Zangeres
Relatie: Ja
Vriend: Sebastiaan Brouwer
Instagram: Het Instagram kanaal van Davina Michelle is @davinamichelleofficial

Foto's

Davina Michelle
Davina Michelle
Davina Michelle