Beste Zangers

Mannenzaken.nl > Entertainment > TV > Beste Zangers

TV-programma Beste Zangers

Beste Zangers is een muzikaal tv-programma dat sinds 2009 op de Nederlandse televisie te zien is.  In het programma komen 7 beroemde zangers en zangeressen samen op een vaak exotische locatie om daar covers van nummers ten gehore te brengen. Elke aflevering staat één van de deelnemers centraal. De andere deelnemers zingen dan een cover of nummer dat uitgekozen is door die centraal gestelde deelnemer. Op het einde van de uitzending kiest deze deelnemer dan het beste nummer van de avond. 

Beste Zangers deelnemers 

De deelnemers van Beste Zangers zijn over het algemeen Nederlandse zangers en zangeressen die niet per se uit dezelfde scene komen. Daarmee creëert de show een interessante omgeving waarin zangers wiens paden elkaar normaal niet zouden kruisen ineens in contact komen met elkaar. Dit levert in veel gevallen onverwachte combinaties op. Zo komt het regelmatig voor dat deelnemers in een voor hen vreemde taal moeten zingen, of ineens een rap-gedeelte voor hun rekening moeten nemen terwijl ze dat niet gewend zijn. Vaste ‘traditie’ bij Beste Zangers is dat deelnemers vaak emotioneel worden van elkaars optredens. Je weet als kijker dat een optreden geslaagd is als de deelnemers met betraande ogen mee zitten de knikken met de muziek. 

Emma Heesters bij Beste Zangers 

Beste Zangers is niet alleen een leuk tv-programma, maar het heeft ook ontzettend veel betekend voor de Nederlandse muziekindustrie. Zo zijn bepaalde artiesten die nog niet zo’n groot podium hadden in één klap beroemd geworden dankzij hun deelname aan Beste Zangers. Emma Heesters is hiervan misschien wel het beste voorbeeld. De zangeres was vóór haar deelname vaan Beste Zangers vooral online bekend dankzij haar Youtubekanaal. In Beste Zangers bracht ze het nummer Pa Olvidarte ten gehore samen met Rolf Sanchez. Met dit nummer beklom ze later de hitlijsten. Inmiddels is Emma Heesters één van de meest populaire zangeressen van Nederland. 

Davina Michelle ontdekt door Beste Zangers  

Ook Davina Michelle werd ‘ontdekt’ vanwege haar deelname aan Beste Zangers. De Rotterdamse zangeres was net als Emma Heesters voornamelijk bekend van haar Youtubekanaal. In Beste Zangers zong ze een cover van Duurt te Lang, een nummer dat oorspronkelijk van rapper Glen Faria was. Het nummer werd direct een enorme hit en stond uiteindelijk maar liefst 11 weken op één in de Nederlandse top 40.  

Nieuws

Foto: Suzan en Freek lebberen elkaar af

Suzan en Freek zijn 15 jaar samen! En om dat te vieren, plaatsen de twee een intieme foto op Instagram. Ze lebberen elkaar zowat af..

Vieze Freek (van Suzan & Freek) kruipt tussen de benen bij gewillige partner

Freek van het bekende duo Suzan en Freek blijkt toch even iets meer een vieze jongen te zijn dan gedacht aan de hand van deze video. 

Video: Roxeanne Hazes danst intiem met bekende dame in Beste Zangers

Roxeanne Hazes is nogal een intiem persoon. Dat merk je wel als je naar deze video van De Beste Zangers kijkt. 

Video: Davina Michelle zet Suzan & Freek voor schut op Belgische tv

Het Belgische programma Liefde voor Muziek leent nog wel eens een van onze Nederlandse sterren om het programma net zo goed te maken als ons veelbekeken programma Beste Zangers. Davina Michelle covert een nummertje van Suzan & Freek en dat bewijst maar weer dat Suzan & Freek er niet het uiterste uit hebben gehaald met hun versie.

Foto: Davina Michelle bijt microfoon stuk tijdens geheime livestream

Davina Michelle is veranderd sinds de release van haar laatste nummer. Alles gaat nét even een tikkeltje harder of aggressiever. Ook tijdens dit onaangekondigde optreden vrat ze de microfoon zowat op...

Anneke van Giersbergen moet rocken in Beste Zangers!

Veel kijkers van Beste Zangers vragen het zich af: wie is die Anneke van Giersbergen eigenlijk? Hoog tijd voor een kennismaking!

Schitterende Karsu Dönmez is dé ontdekking van nieuw seizoen Beste Zangers

In Beste Zangers zorgde Karsu Dönmez voor een traant bij andere zangers. Ze gaf een eigen twist aan Hijo de la luna, wat ze voor Belle Perez zong...

Belgische beauty Belle Pérez blinkt uit in nieuw seizoen Beste Zangers

Ken je Belle Pérez nog? De Spaanstalige zangeres uit België doet dit jaar mee met het nieuwe seizoen van De Beste Zangers.

Profiel

Eerste aflevering: 2009 
Presentator: Jan Smit 
Zender: NPO 1 

Foto's

karsu-beste-zangers
Tabitha Beste Zangers Miss Montreal
Beste Zangers