Beste Zangers

Mannenzaken.nl > Entertainment > TV > Beste Zangers

TV-programma Beste Zangers

Beste Zangers is een muzikaal tv-programma dat sinds 2009 op de Nederlandse televisie te zien is.  In het programma komen 7 beroemde zangers en zangeressen samen op een vaak exotische locatie om daar covers van nummers ten gehore te brengen. Elke aflevering staat één van de deelnemers centraal. De andere deelnemers zingen dan een cover of nummer dat uitgekozen is door die centraal gestelde deelnemer. Op het einde van de uitzending kiest deze deelnemer dan het beste nummer van de avond. 

Beste Zangers deelnemers 

De deelnemers van Beste Zangers zijn over het algemeen Nederlandse zangers en zangeressen die niet per se uit dezelfde scene komen. Daarmee creëert de show een interessante omgeving waarin zangers wiens paden elkaar normaal niet zouden kruisen ineens in contact komen met elkaar. Dit levert in veel gevallen onverwachte combinaties op. Zo komt het regelmatig voor dat deelnemers in een voor hen vreemde taal moeten zingen, of ineens een rap-gedeelte voor hun rekening moeten nemen terwijl ze dat niet gewend zijn. Vaste ‘traditie’ bij Beste Zangers is dat deelnemers vaak emotioneel worden van elkaars optredens. Je weet als kijker dat een optreden geslaagd is als de deelnemers met betraande ogen mee zitten de knikken met de muziek. 

Emma Heesters bij Beste Zangers 

Beste Zangers is niet alleen een leuk tv-programma, maar het heeft ook ontzettend veel betekend voor de Nederlandse muziekindustrie. Zo zijn bepaalde artiesten die nog niet zo’n groot podium hadden in één klap beroemd geworden dankzij hun deelname aan Beste Zangers. Emma Heesters is hiervan misschien wel het beste voorbeeld. De zangeres was vóór haar deelname vaan Beste Zangers vooral online bekend dankzij haar Youtubekanaal. In Beste Zangers bracht ze het nummer Pa Olvidarte ten gehore samen met Rolf Sanchez. Met dit nummer beklom ze later de hitlijsten. Inmiddels is Emma Heesters één van de meest populaire zangeressen van Nederland. 

Davina Michelle ontdekt door Beste Zangers  

Ook Davina Michelle werd ‘ontdekt’ vanwege haar deelname aan Beste Zangers. De Rotterdamse zangeres was net als Emma Heesters voornamelijk bekend van haar Youtubekanaal. In Beste Zangers zong ze een cover van Duurt te Lang, een nummer dat oorspronkelijk van rapper Glen Faria was. Het nummer werd direct een enorme hit en stond uiteindelijk maar liefst 11 weken op één in de Nederlandse top 40.  

Beste Zangers locatie 

Het televisieprogramma Beste Zangers wordt vaak opgenomen in het buitenland, wat zorgt voor een extra sfeervolle setting. Zo zijn afleveringen opgenomen in diverse buitenlandse locaties zoals Ibiza, Zuid-Frankrijk en Sevilla. Daarnaast heeft het programma ook opnames gehad in Nederland, waarbij Limburg als locatie diende.

Nieuws

Foto: Zangeres Rikki Borgelt (Rondé) weet precies wat haar mannelijke volgers willen zien

Zangeres Rikki Borgelt doet veel mensen verbazen met haar mooie stem, maar nog veel meer met haar perfecte uiterlijk.

Numidia (Beste Zangers) verklapt alle details van overheerlijk bezoek aan de sauna

Je kent Numidia waarschijnlijk nog wel van haar deelname aan Beste Zangers. Nu is ze klaar om nieuws met de wereld te delen. 

Zangeres Numidia bereidt zich al voor op deelname Eurovisie Songfestival 2024

Om Numidia op het podium van Eurivisie Songfestival te zien is natuurlijk de droom van iedere fan. Toch is het niet alleen maar rozengeur en maneschijn! 

Video: Dit is waarom Beste Zangers-aflevering van Numidia enorme tegenvaller is

Fans van Numidia kregen een flinke teleurstelling voor hun kiezen, want deze recente aflevering van de Beste Zangers komt echt de beloftes niet na! 

Zangeres Sarita Lorena bewijst met verleidelijke foto dat ze écht het Mooiste Meisje van de Klas is

De knappe zangeres Sarita Lorena heeft met haar nieuwste foto echt wel bewezen het allermooiste meisje van de klas te zijn.

Foto: Zangeres Numidia poseert met trio bekende vrouwen tijdens Het Perfecte Plaatje

Zangeres Numidia schittert tijdens haar deelname aan Het Perfecte Plaatje op Reis. Ze is tijdens dit programma wel héél close geworden met haar mede-kandidaten!

Foto: Knappe zangeres Mell (Melanie Jonk) pakt Beste Zangers-kijker helemaal in

Zangeres Melanie Jonk is zit bij de nieuwste lichting van deelnemers voor Beste Zangers. Deze knappe dame is nog niet héél bekend, maar daar brengt ze met dit soort foto's eigenhandig verandering in!

Foto: Suzan en Freek lebberen elkaar af

Suzan en Freek zijn 15 jaar samen! En om dat te vieren, plaatsen de twee een intieme foto op Instagram. Ze lebberen elkaar zowat af..

Profiel

Eerste aflevering: 2009 
Presentator: Jan Smit 
Zender: NPO 1 

Foto's

karsu-beste-zangers
Tabitha Beste Zangers Miss Montreal
Beste Zangers